Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Sıfır toleransı (UEFA'nın sözde sıfır toleransı - sadece Fenerbahçe'ye uygulanan bir tolerans bu, TFF de öyle yapıyor) mantıklı ve gerekçeli olarak izah edebilecek biri varsa, her Şampiyonlar Ligi maçında Trabzonspor forması giyip maç izler, sonuna kadar desteklerim.
Bende fenerbahceliyim,demek istediğin şey gerçi tüm fenerbahcelilerin demek istediği şey
Neden SADECE fenerbahce? sorusu Uefa ya sadece fenere uygulanan bir sıfır tolerans bu demen yanlıştır ben demiyorum fener suçlu diyerleri sütten çıkmış ak kaşık diye fakat, Uefanın Fenere bir garezi olduğunu da sanmıyorum tolerans konusunda aksine
Fenerbahce ye şu Uefanın verdiği karardan sonra da TFF nin fenerbahce ye toleranslı olduğu bile söylenilebilir.,
Eğerki başka bir kişi suç işlemişse bence UEFA Onada ceza verirdi tabiki haddinin yeteceği yere kadar ,Uefa kendisiyle ilgili olan kararı vermiş ve Alınacak cezalarıda TFF ye bırakmıştır diye düşünüyorum.Diyorsunuz ki neden sadece FB ye ceza veriliyor şunlarında ceza alması gerekiyor derseniz bilmeden konuşmuş olursunuz Kimse delilsiz suçlanamaz bir kişi Gerçekten suçluysa Fakat Delil yoksa O Kişi suçsuzdur KURAL BUDUR.