1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ne alakası var? O zaman Barça'da sponsporlarla kupa kaldırdı?

Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?
    Diyelim ki öyle, Sence kim karlı? Kaç milyon Fenerbahçe taraftarı Ülker ürünlerini kullanıp Ülker'i zengin etmiştir. F.Bahçe, Ülker'i dahada marka yapmıştır. Yani Ülker sponspor olarak F.Bahçenin adından ve destekçilerinden yararlanmıştır

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Diyelim ki öyle, Sence kim karlı? Kaç milyon Fenerbahçe taraftarı Ülker ürünlerini kullanıp Ülker'i zengin etmiştir. F.Bahçe, Ülker'i dahada marka yapmıştır. Yani Ülker sponspor olarak F.Bahçenin adından ve destekçilerinden yararlanmıştır
    2 tarafda istediği şekilde yararlanmış istediğini almıştır diye düşünüyorum.Birde şöyle birşey var;önceden Ülker kullanırken,sponsorlukdan sonra kullanmamaya çalışan Fenerbahçeli olmayan taraftarlarda var ama

Mesaj Yetkileri