Sayfa 46 / 447 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

nihat özdemir'in istifa ettiği söyleniyor. inşallah asılsızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Metin Şen

N.Ozdemir ile konustum simdi"F.bahce'ye faydali olamiyorum artik. Haftalardir gozume uyku girmiyor.F.bahce defteri artik kapattim"Yazik oldu

http://twitter.com/metinsen

Bu istifanın sabahki başkanla görüşmeden sonra gelmesinden dolayı umarım başkanın yönlendirmesi dahilindedir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni başkan Ali Koç olur büyük ihtimalle.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

NTv Spor son dakika verdi istifa etmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Olağanüstü kongreye çabuk gidilmesi için alınmış bu istifa. Yeni başkan adayı Ali Koç olacak.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Etsin istifa rutin prosedür bu. Yeni Başkan seçilecek. Ama bu Murat Ülker O-LA-MA-YA-CAK. Ayrıca bence artık erkek basketbol takımımız da ÜLKER ile olan sponsorluk antlaşmasını fesh etsin. Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın. Digitürk bile. Şu an tatildeyim zaten eve gidince digi'yi iptal ettirecem. D-Smart iptalleri zaten başlamıştır.

Bence itiraf edelim şike yağtık diyelim de ligden düşürsünler bir an önce . Zaten Avrupa yok. Daha iyi. Ayrıca yayıncı kuruluş gelirleri azalırsa seneye çoğu kulüp UEFA standartlarının altına düşecekmiş. Eğer düşürmezlerse lig başlasın ilk 2 maça çıkmayalım yanlış hatırlamıyorsam 2 maça çıkmayan otomatik düşüyordu. Fenerbahçe'yi herkes görsün oynamayalım şu ligde bu sene.
    Hadi artık açıklama yapın!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın.
    O kurumlar sayesinde Fener Voleybolda,basketde bu kadar başarı kazanmadı mı zaten?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Etsin istifa rutin prosedür bu. Yeni Başkan seçilecek. Ama bu Murat Ülker O-LA-MA-YA-CAK. Ayrıca bence artık erkek basketbol takımımız da ÜLKER ile olan sponsorluk antlaşmasını fesh etsin. Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın. Digitürk bile. Şu an tatildeyim zaten eve gidince digi'yi iptal ettirecem. D-Smart iptalleri zaten başlamıştır.

Bence itiraf edelim şike yağtık diyelim de ligden düşürsünler bir an önce . Zaten Avrupa yok. Daha iyi. Ayrıca yayıncı kuruluş gelirleri azalırsa seneye çoğu kulüp UEFA standartlarının altına düşecekmiş. Eğer düşürmezlerse lig başlasın ilk 2 maça çıkmayalım yanlış hatırlamıyorsam 2 maça çıkmayan otomatik düşüyordu. Fenerbahçe'yi herkes görsün oynamayalım şu ligde bu sene.
    Hadi artık açıklama yapın!!
    o açıklama tahkim kurulunun toplantısı bitmeden gelmez.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Olağanüstü kongreye çabuk gidilmesi için alınmış bu istifa. Yeni başkan adayı Ali Koç olacak.
    Camia, Fenerbahçe'yi böyle bir duruma sokmuş olan yönetim kurulundan birinin yeni başkan seçilmesine ever diyecek mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    O kurumlar sayesinde Fener Voleybolda,basketde bu kadar başarı kazanmadı mı zaten?
    Ne alakası var? O zaman Barça'da sponsporlarla kupa kaldırdı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Camia, Fenerbahçe'yi böyle bir duruma sokmuş olan yönetim kurulundan birinin yeni başkan seçilmesine ever diyecek mi?
    sosyal medyaya ve dün stadın önüne baksaydınız ne diyeceğimizi görürdünüz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

O kurumların katkısı olabilir ancak kulüp olarak bizi kullandılar sonuçta. Bir an önce ortaklıklar sonlanmalı. hiç problem olmaz. Hatta fesih te tazminat falan varsa ödensin hepsi çeksin kulübümüzden elllerini. Zaten bunlar sponsorlukla falan kulübümze sızdıklarında geldi başımıza.
    Bir Dost

Hellbells

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    sosyal medyaya ve dün stadın önüne baksaydınız ne diyeceğimizi görürdünüz.
    Sosyal medya yanıltıcı olabilir. Onu ana kıstas kabul edersek geçtiğimiz genel seçim sonuçları da hayli farklı olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ne alakası var? O zaman Barça'da sponsporlarla kupa kaldırdı?

Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Sosyal medya yanıltıcı olabilir. Onu ana kıstas kabul edersek geçtiğimiz genel seçim sonuçları da hayli farklı olurdu.
    bu sosyal medya şike soruşturması başlayınca; forma satışlarını %100 arttıran medyadır. ve her fırsatta tepkisini ortaya koymak için canlı-kanlı bulusur. sadece bilgisayar başında yazan değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bundan sonra rahat ol gelir başarılar onları istemiyoruz ama.Bu kadar basit.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?
    Diyelim ki öyle, Sence kim karlı? Kaç milyon Fenerbahçe taraftarı Ülker ürünlerini kullanıp Ülker'i zengin etmiştir. F.Bahçe, Ülker'i dahada marka yapmıştır. Yani Ülker sponspor olarak F.Bahçenin adından ve destekçilerinden yararlanmıştır

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Bundan sonra rahat ol gelir başarılar onları istemiyoruz ama.Bu kadar basit.
    Umarım gelir,zaten artık voleybolda Avrupa'da sayılı ülkelerden biri olduk.Basketbolda da yavaş yavaş yükseliyoruz.Fener gibi bir kulüp elbet voleybol şubesine sponspor bulabilir ama Acıbadem gibi baya bi destek veren bir kurum bulabilir mi orası muamma.Tabi şu an taraftarın voleybolu falan da düşündüğü yok,herkes futboldaki belirsizliğe odaklanmış durumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldı

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Diyelim ki öyle, Sence kim karlı? Kaç milyon Fenerbahçe taraftarı Ülker ürünlerini kullanıp Ülker'i zengin etmiştir. F.Bahçe, Ülker'i dahada marka yapmıştır. Yani Ülker sponspor olarak F.Bahçenin adından ve destekçilerinden yararlanmıştır
    2 tarafda istediği şekilde yararlanmış istediğini almıştır diye düşünüyorum.Birde şöyle birşey var;önceden Ülker kullanırken,sponsorlukdan sonra kullanmamaya çalışan Fenerbahçeli olmayan taraftarlarda var ama

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldı
    Nereden bu haber?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Sonuçta futbolcular ülke için, AY-YILDIZ için sahadalar, TFF Başkanı için değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Sonuçta futbolcular ülke için, AY-YILDIZ için sahadalar, TFF Başkanı için değil.
    oldu bile. devamı gelecek tüm branşlardan çekecek oyuncularını fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yanlış bir karar olarak görüyorum ben yine de. Ligden çekilmeyi anlarım, ama milli takım hepimizin milli takımı, TFF'nin değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligden çekilme kararımızıda bekliyoruz.

Acaba Aykut hoca oyunculara gitmek isteyen gidebilir kalmak isteyen bizimle yola devam etsin diyemi çağırdıki oyuncuları samandıraya?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İnşallah yaparlar.Gitmesinler.
    Aykur kocaman izin verdiği oyuncuları 17.00da samandıraya çagırmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Valla en doğrusunu yapıyolar hepsini bilemem ama emrenin yerinde olsam hiç gitmezdim sen beni ıslıkla ben bide oynayayım yok öyle dava.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yanlış bir karar olarak görüyorum ben yine de. Ligden çekilmeyi anlarım, ama milli takım hepimizin milli takımı, TFF'nin değil.
    artık benim değil...

Ligden çekilme kararımızıda bekliyoruz.

Acaba Aykut hoca oyunculara gitmek isteyen gidebilir kalmak isteyen bizimle yola devam etsin diyemi çağırdıki oyuncuları samandıraya?
    ondandır başka birşey değildir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Takımımız şike yaparak şampiyonluğa ulaştılar yani şike yapmasak zaten şampiyon olamazdık o yüzden futbolcularımız daha iyi oynadı çünkü rakipleri bağladık. O zaman oyuncularımız zaten milli takım seviyesinde değiller. Hem oynarlarsa mazallah UEFA karar çıkınca ülkeye şikeci takımın oyuncularını oynattınız diye ağır cezalar verebilir. Eğer böyle bir karar alınmışsa büyük Türk futbolnu kurtarmak için almışızdır. geleceği düşünmüşüzdür.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya Aziz Yıldırım ile fikir ayrılığına düştüler ya da Aziz Yıldırım'ın isteğiyle ayrıldı. Netleşir yakında.

Aziz Yıldırım'ın istifa etmemesini olumlu karşılıyorum, istifa geldiği anda bu medyanın da baskısıyla öyle bir hava oluşturulacak ki, istenilen başkan seçtirelecek, bu nedenle bu yönetim ve başkan devam etmeli.

Medya şimdiki yönetimden birilerinin seçilmemesi için elinden geleni yapacaktır çünkü.

Mesaj Yetkileri