nihat özdemir'in istifa ettiği söyleniyor. inşallah asılsızdır.
nihat özdemir'in istifa ettiği söyleniyor. inşallah asılsızdır.
Metin Şen
N.Ozdemir ile konustum simdi"F.bahce'ye faydali olamiyorum artik. Haftalardir gozume uyku girmiyor.F.bahce defteri artik kapattim"Yazik oldu
http://twitter.com/metinsen
Bu istifanın sabahki başkanla görüşmeden sonra gelmesinden dolayı umarım başkanın yönlendirmesi dahilindedir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yeni başkan Ali Koç olur büyük ihtimalle.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
NTv Spor son dakika verdi istifa etmiş.
Olağanüstü kongreye çabuk gidilmesi için alınmış bu istifa. Yeni başkan adayı Ali Koç olacak.
TariboWest
Etsin istifa rutin prosedür bu. Yeni Başkan seçilecek. Ama bu Murat Ülker O-LA-MA-YA-CAK. Ayrıca bence artık erkek basketbol takımımız da ÜLKER ile olan sponsorluk antlaşmasını fesh etsin. Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın. Digitürk bile. Şu an tatildeyim zaten eve gidince digi'yi iptal ettirecem. D-Smart iptalleri zaten başlamıştır.
Bence itiraf edelim şike yağtık diyelim de ligden düşürsünler bir an önce . Zaten Avrupa yok. Daha iyi. Ayrıca yayıncı kuruluş gelirleri azalırsa seneye çoğu kulüp UEFA standartlarının altına düşecekmiş. Eğer düşürmezlerse lig başlasın ilk 2 maça çıkmayalım yanlış hatırlamıyorsam 2 maça çıkmayan otomatik düşüyordu. Fenerbahçe'yi herkes görsün oynamayalım şu ligde bu sene.
Hadi artık açıklama yapın!!
Bir Dost
Hellbells
O kurumlar sayesinde Fener Voleybolda,basketde bu kadar başarı kazanmadı mı zaten?Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın.
O kurumların katkısı olabilir ancak kulüp olarak bizi kullandılar sonuçta. Bir an önce ortaklıklar sonlanmalı. hiç problem olmaz. Hatta fesih te tazminat falan varsa ödensin hepsi çeksin kulübümüzden elllerini. Zaten bunlar sponsorlukla falan kulübümze sızdıklarında geldi başımıza.
Bir Dost
Hellbells
Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?
Bundan sonra rahat ol gelir başarılar onları istemiyoruz ama.Bu kadar basit.
Bir Dost
Hellbells
Umarım gelir,zaten artık voleybolda Avrupa'da sayılı ülkelerden biri olduk.Basketbolda da yavaş yavaş yükseliyoruz.Fener gibi bir kulüp elbet voleybol şubesine sponspor bulabilir ama Acıbadem gibi baya bi destek veren bir kurum bulabilir mi orası muamma.Tabi şu an taraftarın voleybolu falan da düşündüğü yok,herkes futboldaki belirsizliğe odaklanmış durumda.
Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldı
Yanlış bir karar olarak görüyorum ben yine de. Ligden çekilmeyi anlarım, ama milli takım hepimizin milli takımı, TFF'nin değil.
Ligden çekilme kararımızıda bekliyoruz.
Acaba Aykut hoca oyunculara gitmek isteyen gidebilir kalmak isteyen bizimle yola devam etsin diyemi çağırdıki oyuncuları samandıraya?
İnşallah yaparlar.Gitmesinler.
Aykur kocaman izin verdiği oyuncuları 17.00da samandıraya çagırmış.
Valla en doğrusunu yapıyolar hepsini bilemem ama emrenin yerinde olsam hiç gitmezdim sen beni ıslıkla ben bide oynayayım yok öyle dava.
Takımımız şike yaparak şampiyonluğa ulaştılar yani şike yapmasak zaten şampiyon olamazdık o yüzden futbolcularımız daha iyi oynadı çünkü rakipleri bağladık. O zaman oyuncularımız zaten milli takım seviyesinde değiller. Hem oynarlarsa mazallah UEFA karar çıkınca ülkeye şikeci takımın oyuncularını oynattınız diye ağır cezalar verebilir. Eğer böyle bir karar alınmışsa büyük Türk futbolnu kurtarmak için almışızdır. geleceği düşünmüşüzdür.
Bir Dost
Hellbells
Ya Aziz Yıldırım ile fikir ayrılığına düştüler ya da Aziz Yıldırım'ın isteğiyle ayrıldı. Netleşir yakında.
Aziz Yıldırım'ın istifa etmemesini olumlu karşılıyorum, istifa geldiği anda bu medyanın da baskısıyla öyle bir hava oluşturulacak ki, istenilen başkan seçtirelecek, bu nedenle bu yönetim ve başkan devam etmeli.
Medya şimdiki yönetimden birilerinin seçilmemesi için elinden geleni yapacaktır çünkü.