Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Alania kazanır

3 20.00%
  • Berabere biter

1 6.67%
  • Beşiktaş kazanır

11 73.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Alania Vladikavkaz - Beşiktaş | Avrupa Ligi Play-off Turu 2. Maçı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnsanda futboL oynayacak konsatrasyon, heves mi bıraktıLar ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olayı bu kadar dramatize etmenin de bi' manası yok bence. Böyle bir takım karşısında bu durumlara düşmek elbette hoş karşılanacak birşey değil ama şartlar doğrultusunda sonuç böyle çıktı ortaya. Es-Es karşısında 2 hafta sonra takım böyle dökülürse burada ilk eleştiriyi ben yaparım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Koskoca takım Q7'ye, Simao'ya, Almeida ve Guti'nin iyi günde olmalarına mı bağlı anlamıyorum ki? Bu adamlar yoksa veya iyi oynamıyorsa bizde bitiğiz, yazıktır be.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu takıma karşı önemLi oLan zaten turu geçmekti. Oyun oLarak birşey bekLememek gerek. İstanbuLda çok sert oynadıLar, kendi sahaLarında da durum ortada zaten. Patates tarLasında, güreş oynayarak neredeyse bizimde gevşekLiğimizden biraz gaza geLdiLer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu takıma karşı önemLi oLan zaten turu geçmekti. Oyun oLarak birşey bekLememek gerek. İstanbuLda çok sert oynadıLar, kendi sahaLarında da durum ortada zaten. Patates tarLasında, güreş oynayarak neredeyse bizimde gevşekLiğimizden biraz gaza geLdiLer.
    Olay bu yani bunu anlamak çok zor birşey değil. Felaket tellallığı yapmaya gerek yok. Toz pembe hayaller kurun da demiyorum ama bazılarımız çok abartıyor durumu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya zaten bu takıma karşı çok formda da oLsan, takımda Simao da oLsa Q7 de oLsa bu oLacaktı. OLmamaLarı daha iyi oLdu yoksa kesin sakatLanırLardır. Simao yu bu adamLar sakatLadı zaten. Daha fazLa sakat vermeden atLattığımıza duacı oLmak gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Felaket tellallığı yapmıyorum ben arkadaşlar, takımın şu an oynadığı futbola bakarak konuşuyorum. Tabi bugünkü skorda zeminin etkisi ve maçın oynanıp oynanmayacağının da belirsizliği vardı, fakat takım üzerinde önemli oranda ciddiyetsizlik, bir motivasyon kaybı olduğu gerçek. Bazı futbolcuların ayağına bakıyor gibiyiz sanki. Bunları düzeltmemiz lazım bir an önce ve ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Türk futbolunun içinde bulunduğu ortamı da göz ardı etmemek lazım tabi. Umarım bir an önce eksiklerimizi giderip toparlanırız. Takıma bir golcü transferinin de şart olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Takımda da karakter oLarak çok umursamaz adamLAr var. O yüzden bu tarz maçLarda Toraman gibi Egemen gibi Ernst gibi ne oLursa oLsun oynarım demiyorLar. DemedikLeri içinde böyLe basit takımLara böyLe süprizLer vermemizde doğaL. Ha rakip dişimize göre oLsaydı, içeride ve dışarıda eze eze yenerdik, bundan da şüphem yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence siz çok tozpembe görüyorsunuz yanlış anlaşılmasın bjk ülkemizin takımındır elbette onlar iyi olsun isterim avrupada ama arada dağlar kadar fark avrken bu iki takım arasında konsantrasyonu dağılsada oyuncuların rakip sertte girse hava kötüde olsa farkını azda olsa ortaya koymalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Felaket tellallığı yapmıyorum ben arkadaşlar, takımın şu an oynadığı futbola bakarak konuşuyorum. Tabi bugünkü skorda zeminin etkisi ve maçın oynanıp oynanmayacağının da belirsizliği vardı, fakat takım üzerinde önemli oranda ciddiyetsizlik, bir motivasyon kaybı olduğu gerçek. Bazı futbolcuların ayağına bakıyor gibiyiz sanki. Bunları düzeltmemiz lazım bir an önce ve ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Türk futbolunun içinde bulunduğu ortamı da göz ardı etmemek lazım tabi. Umarım bir an önce eksiklerimizi giderip toparlanırız. Takıma bir golcü transferinin de şart olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Emin olun ilk maç deplasmanda olsa deplasmanda 3 atar gelir İnönü'de lay lay lom yapardık. İlk maçın etkisi çok büyüktü bugünkü futbolda.

Bazı oyuncuların ayağına bakıyoruz sanki demişsin. Mustafa Pektemek bu takımın yedeği olacak kimsenin şüphesi yok. Ama geçen hafta bizzat maçta gördüm ve rahatça söyleyebilirim ki oynadığı süre çerçevesinde takımın en iyilerindendi. Galibiyette payı vardı ziyadesiyle.

Ben bugünkü oyuna bakarak takımı eleştirmenin çok acımasızca olacağı görüşündeyim. Tekrar söylüyorum ; emin olun ilk maçı geçen hafta burada yapmış olsaydık 3 tane atar bu akşam İnönü'de makara yapardık. Takım ne yapması gerekiyorsa ona göre oynuyor. İlk maçta 3-0 galip geldin diye 90 dakika yürümek elbette doğru değil ama çok da fazla kasmamız gerekmedi yani.

Geçen sene deplasmanda Plzen karşısında bugün olduğu gibi ölüp ölüp dirildik. Geldik burada güle oynaya 3 attık. Bir de böyle düşünün.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Emin olun ilk maç deplasmanda olsa deplasmanda 3 atar gelir İnönü'de lay lay lom yapardık. İlk maçın etkisi çok büyüktü bugünkü futbolda.

Bazı oyuncuların ayağına bakıyoruz sanki demişsin. Mustafa Pektemek bu takımın yedeği olacak kimsenin şüphesi yok. Ama geçen hafta bizzat maçta gördüm ve rahatça söyleyebilirim ki oynadığı süre çerçevesinde takımın en iyilerindendi. Galibiyette payı vardı ziyadesiyle.

Ben bugünkü oyuna bakarak takımı eleştirmenin çok acımasızca olacağı görüşündeyim. Tekrar söylüyorum ; emin olun ilk maçı geçen hafta burada yapmış olsaydık 3 tane atar bu akşam İnönü'de makara yapardık. Takım ne yapması gerekiyorsa ona göre oynuyor. İlk maçta 3-0 galip geldin diye 90 dakika yürümek elbette doğru değil ama çok da fazla kasmamız gerekmedi yani.

Geçen sene deplasmanda Plzen karşısında bugün olduğu gibi ölüp ölüp dirildik. Geldik burada güle oynaya 3 attık. Bir de böyle düşünün.
    Söylediklerine hak veriyorum kardeşim, doğru olduğun noktalar var. Fakat biz geçen hafta bu takımı 3-0 yenerken de -yorumumu görmüşsündür- iyi oynamadığımızı ve skor dışında hiçbir şeyden memnun olmadığımı söylemiştim. Yani amacım kötü günde çıkıp karalamak, iyi gün dostluğu yapmak değil, galibiyette de takımın eksiklerini görebildiğim kadarıyla dillendirmek. Şunu da biliyorum ki takım henüz sezona tam hazır değil, teknik direktörümüzün içerde olması buna sebeplerden biridir. Bu yüzden takım bir süre hocasız çalışmak zorunda kaldı ve yeni gelen hocaya da tam olarak alışamadık sanırım ya da o, takımı istenilen seviyeye getiremedi. Zamanla her şeyin yoluna gireceğini ve sonraki turlarda bunları konuşmayacağımızı umuyorum.

almeidanın zaragoza falan kafasını çok karıştırmış herhalde sahada yoktu ben bu kadar kötü santrafor görmedim sürekli pas hatası yaptı.Veli kavlakı çok beğendim hırslı iyi adam geçebilen iyi bi oyuncu,holosko berbat olmaya devam ediyo,sonradan giren mustafa şu anda beşiktaşın forvette oynatması gereken adam.. ben yine umudumu kaybettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söylediklerine hak veriyorum kardeşim, doğru olduğun noktalar var. Fakat biz geçen hafta bu takımı 3-0 yenerken de -yorumumu görmüşsündür- iyi oynamadığımızı ve skor dışında hiçbir şeyden memnun olmadığımı söylemiştim. Yani amacım kötü günde çıkıp karalamak, iyi gün dostluğu yapmak değil, galibiyette de takımın eksiklerini görebildiğim kadarıyla dillendirmek. Şunu da biliyorum ki takım henüz sezona tam hazır değil, teknik direktörümüzün içerde olması buna sebeplerden biridir. Bu yüzden takım bir süre hocasız çalışmak zorunda kaldı ve yeni gelen hocaya da tam olarak alışamadık sanırım ya da o, takımı istenilen seviyeye getiremedi. Zamanla her şeyin yoluna gireceğini ve sonraki turlarda bunları konuşmayacağımızı umuyorum.
    Olması gereken de bu zaten bence abi. Sanki ocak ayına gelmişiz ve takım hala bir halt yapamıyormuş eleştiri yapanlar var. Keşke herkes senin gibi ince eleyip sık dokusa "ya arkadaş biz kötü oynuyoruz tamam ama acaba neden" diyebilse. Ama yok insanımız alışmış yermeye. Sebep sonuç yok sadece sonuç var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olması gereken de bu zaten bence abi. Sanki ocak ayına gelmişiz ve takım hala bir halt yapamıyormuş eleştiri yapanlar var. Keşke herkes senin gibi ince eleyip sık dokusa "ya arkadaş biz kötü oynuyoruz tamam ama acaba neden" diyebilse. Ama yok insanımız alışmış yermeye. Sebep sonuç yok sadece sonuç var.
    Teşekkür ediyorum beni anladığın için, sağol kardeşim. Takım eksiklerini görebilir ve giderebilirse daha iyi olacağımıza olan inancım tam. Yeterki, ders almayı bilsinler ve aynı hataları yapmasınlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bence Beşiktaş'ın istenilen oyunu verememe sebebi , kondisyon eksikliği ve sahanın kötülüğü.Yoksa yine atardı 2-3 tane Beşiktaş.

Galatasaraylı olarak , Veli Kavlak'ı ve Manuel Fernandes'i aşırı beğendim.( M.F'i daha çok tabii ki )

Teşekkür ediyorum beni anladığın için, sağol kardeşim. Takım eksiklerini görebilir ve giderebilirse daha iyi olacağımıza olan inancım tam. Yeterki, ders almayı bilsinler ve aynı hataları yapmasınlar.
    kusura bakma ama fazla hayalci yada çok iyimsersin bu takım yıllardır aynı sürekli aynı hataları tekrarlıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bhaguandas View Post
    kusura bakma ama fazla hayalci yada çok iyimsersin bu takım yıllardır aynı sürekli aynı hataları tekrarlıyoruz
    Kusura bakma ama sen de taraftar değil seyircisin o zaman..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben iyimser değilim, bunu yukardaki yorumlarımdan da görürsün. Eksiklerini giderebilirse diyorum zaten, giderecek biz çok iyiyiz, süperiz falan demiyorum. Söylemek istediğimi anlamamışsın sanırım ya da ben anlatamadım.

Bunu tüm düşüncelerimi özet geçerek anlatmak istiyorum:

1- Zeminin durumu
    2- Maçın oynanıp oynanmayacağının belirsizliği ve bunun getirmiş olduğu gerginlik (Carvalhal, oynamayalım bu zeminde demiş).
    3- Bazı futbolcuların sorumsuzluğu ve kötü futbol oynaması
    4- Takım hüviyetine henüz ulaşamamış olmamız ve bazı maçlarda 2-3 bireysel işler yapabilen futbolcuların ayağına bakıyor olmamız
    5-Takım üzerindeki ciddiyetsiz hava ve motivasyon kaybı
    6- Sezona tam hazır olmamamız
    7- Teknik direktörümüzün içerde olması, bu yüzden de takımın bir süre hocasız çalışmak zorunda kalması
    8- Yeni gelen hocaya da tam olarak alışamamamız ya da hocanın, takımı istenilen seviyeye getirememesi.

Tüm bu saydıklarım da zamanla yoluna girecek şeyler, bir anda olacak şeyler değil. O yüzden de ben bu eksikleri giderebilirsek dedim, bunu neresi iyimserlik Allah aşkına?

Kusura bakma ama sen de taraftar değil seyircisin o zaman..
    o zaman senin gözünde bi problem var rusya 2.lig takımından 2 gol yiyoruz ben gözleri körleşmiş taraftar değilim ne yani taraftarım diye yanlışları söylemicekmiyim 2011 deyiz hatırlatayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman senin gözünde bi problem var rusya 2.lig takımından 2 gol yiyoruz ben gözleri körleşmiş taraftar değilim ne yani taraftarım diye yanlışları söylemicekmiyim 2011 deyiz hatırlatayım
    Barça gitti Guadalajara'dan 4 yedi. Barça bitmiş gitmiş bir cacık olmaz onlardan....

Akla mantığa yatkın yorumlar yapsak çok daha sağlıklı tartışırız bence..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mesajımı editledim ve düşüncelerimi kısaca söyledim. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

tartıştığımızıda nerden çıkardın barça örneğin çok saçma adamlar nerdeyse sezonda 35-40 maç kazanıyo en fazla 5-6 maç kaybediyo anlatmak istediğim ben dengeli takım istiyorum maçımı izlerken korkmadan izlemek istiyorum son 5dk yine sinirlerim bozuldu yıllardır aynı değişen bişey yok

Mesajımı editledim ve düşüncelerimi kısaca söyledim. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
    evet şimdi seni anladım,haklısın ama ben çok kayda değer değişen bişey olucağını ne yazık ki hissetmiyorum takım ruhu oluşturamıyoruz ortamda ruhsuzluk var sorun bu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Manuel Fernandes her anlamda bu lige fazla bir MC. Çok net ortaya koyuyor bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tartıştığımızıda nerden çıkardın barça örneğin çok saçma adamlar nerdeyse sezonda 35-40 maç kazanıyo en fazla 5-6 maç kaybediyo anlatmak istediğim ben dengeli takım istiyorum maçımı izlerken korkmadan izlemek istiyorum son 5dk yine sinirlerim bozuldu yıllardır aynı değişen bişey yok
    Tartışmadan kastım söz dalaşı değil karşılıklı fikir belirtmek de tartışmadır.

Senin rusya 2.lig takımından 2 gol yiyoruz lafın saçma değil ama benim Barça örneğim saçma ise benim burada laf anlatmamın bi' manası yok. Sen kendini haklı bulacaksın her türlü.

Biz takımın şahane olduğunu falan savunmuyoruz. Aksine bir ton eksiğimiz var , hazır değiliz açık açık söylüyoruz. Ama bir maçla takımı yerden yere vurmak da haksızlık. Sen tamamen ümidini kaybetmişsin "yıllardır aynı" sözüyle bunu belli ediyorsun. Bir annenin aynı derste sürekli çuvallayan çocuğuna "eksiklerini gider de geç dersi" demesi iyimserlik mi yoksa evladına olan güven mi sence ? İyimserlik diyorsan yorum yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçın bu sonuçla sonuçlanması kesinlikle rezalet bir sonuç oldu.Ancak zemin,rehavet,hazır olmama gibi mazaretler ve sakat vermeden her şeye rağmen gruplara kalmamız bu sonucu tolere edilebilir kılıyor.Yalnız ilk maç da 3-0'ın hakkını verecek bir oyun oynamamıştık.Çok bariz hazır değiliz ve bu umarım ilerisi için sıkıntı yaratmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçı izleyemedim.Bittikten sonra haberim oldu ve şaşırdım açıkçası Beşiktaş'ın kaybetmesine.Yorumlarda biraz yukarılara çıktım.Arkadaşlar sahanın patates, ıspanak, karpuz vs tarlası olması veya Bjk'nin hazır olmaması yada ilk maçta alınan 3-0'lık galibiyetin rehaveti falan hiçbiri maçın bu sonuçla bitmesini anlaşılabilir kılmıyor.Bir tarafta Türkiye'nin en büyük klüplerinden biri, diğer yanda geçen sezon Rusya 2. ligine düşmüş bir takım.Bu maalesef son yıllarda ülke futbolumuzun düştüğü durumu gösteriyor.Geçen sezonlardaki PAOK, Karpaty örnekleri gibi..Neyseki Beşiktaş ilk maçta avantajlı bir skor elde etmişti ki kazaya kurban gitmedi.Ama yinede bu denli iyimser düşünmenize anlam veremedim.Tüm samimiyetimle söylerim ki keşke 5 tane atıp gelseydi Beşiktaş.Ama Alania karşısında bile 2-0 yenilen bir takım beklentilerimizi ne derece karşılar bilmiyorum.İnşallah grup aşamasına kadar takım kendini toplar ve Avrupa Liginde çeyrek final falan yapar en az.Buna çok ihtiyacımız var ülke futbolu olarak.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok abarttınız. Rakip ne oLursa oLsun Ligde 17 küsür maç yapmış, kondisyon oLarak bizden çok iLeride oLan bir takım. AdamLar zaten goLLeri biz tamamen oyundan düştükten sonra attıLar. Dün Avrupa Liginden eLenen takımLar nasıL takımLara eLenmiş bir göz atın isterseniz. Avrupa Liginin favorisi oLabiLecek takımLar eLendi. Bu kadar abartıLacak ve kötüLenecek bir durum yok. Sezon başında oLabiLecek durumLar bunLar. Geçmişte bu tarz takımLara karşı kaç kez eLendik, hatırLamıyoruz tabi. Turu geçtiğimize bakmaLıyız. Beşiktaş grupLarda bu şekiLde oynamaz zaten. Hemen vurmaya, kırmaya, dökmeye hazırız.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri