Benayoun'a neresinden bakarsak bakalım mantıksız bence.
Benayoun'a neresinden bakarsak bakalım mantıksız bence.
Gyan Asamoah çok iyi olur
Gs her konuda anlaşmaya vardığı İsrailli oyuncu Benayoun'un transferinden oyuncunun eşinin Türkiye'ye gelmek istememesiyle vazgeçti (LİGTV)
Kadın haklı beyler.
Screw you guys, I'm goin' home
Oh be
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.mirrorfootball.co.uk/tran...cle793383.html
2 kulup kapisiyormus Gyan icin
Umut Ofkeli ; Muntarinin menajeri Fabien Piveteau İstanbulda.. Ayrica Gyaninda Menajeriymis
Celal Gürcan: "Muntari konusunda sorun yok, transfer bitti diyebiliriz. Ben bir sorun yanaşanacağına inanmıyorum."
Bitti sayilir o Muntari transferide biz neden defansa hizli bir adam almiyoruz onu merak ediyorum. Barcelona taraftariyimda onlarda öyle, defansa adam lazim diye takim bas bas bagriyor ama transfer yok o bölgeye, bizdede yok :/
Barcelonanın defansı yerinde daha ne olsun dani-puyol-pique-abidal bizimkide öyle balta dışında sabri-ujfa-servet-eboue
Onlar sakatlandi say? ki Barcelona'da Pique Puyol ve Alves sakatti ondan ilk lig macinda oynamamislardi, kimler oynadilar onlarin yerine? Bosquets ve Mascherano ki onlarin gercek pozisyonu Defans degil, Keita bile defansda oynadi ilk lig macinda ki onunda gercek pozisyonu Ortasaha. Bir ara Galatasarayimizada olmustu bu, Kewell defansta oynuyordu ama bu mac icinde sakatliklar oldugu icindi galiba tam hatirlayamiyorum, ama hazirlikli olmak lazim ve transferde yapmak lazim bu defans dedigimiz lanet pozisyonuna![]()
servet ujfalusi sakat olsa ceyhun ile semih geçer göbeğe onlardan biride de sakatlansa en kötü hakan baltayı yerleştirir oraya ama barceloanın durumu daha kötü bi ara henrique ve botia vardı genç oyuncular onlarıda kiraya gönderdiler
Valla dostum Hakan Balta'lara kalmaktansa transfer derim ben![]()
Gignac'ı kiralasak ya. Gönderecekmiş Deschamps.
DuncanCastles
Write about football for The Sunday Times
Sunderland asking for bank guarantees before selling Gyan to Galatasaray or Trabzonspor at loss. Cost €15m, going for €6m + variables. #safc 15e geldi 6ya gidecek. Sunderland banka teminatı bekliyor demiş.
burada 2 ye oynar
Gyan'i nedense sevmiyorum, takimdada görmek istemiyorum acikcasi.
Bu orta sahyı kalp kaldırır mı bilmem.Bir transfer döneminde orta sahamız Türkiye'nin en kazma orta sahalarından birinden açık ara en iyi orta sahasına dönüşür Muntari gelirse.En kötü Sabri'den kurtuluruz orta sahada.Selçuk'u da çok bozuyordu Sabri.Bana göre Fatih Terim Sabri'yi yedek bırakmayacak.Gene sağ beke çekecek
.
Muslera
Sabri Ujfalusi Servet Eboue
Melo
Muntari Selçuk
Kazım Engin
Baros
gibi birşey olur.Bana göre Baros'u gönderip gerçekten iyi bir santrafor alıp bu senelik transferi kapatmalıyız.Seneye sol bek ve sol açık transferlerine bakarız.
Muntari-Drenthe gelecek anlasilan. Baros satilirsa Gyan gelir. Gyan gecen yil gelecek deseler evlerden irak derdim. Cunku WC sonrasi degeri asiri artti ve benim bildigim Gyan sadece kosan basan hayatinda pozisyon bitirmemis bir adamdi. Bu sene Sunderland'de izledigim kadariyla is bitirme konusunda sinif atlamis resmen. İnsallah olur. Dozer gibi bir forvete cok ihtiyacimiz var.
eboue- drenthe- asamoah- muntari takımda aç susuz yırtıcı oyuncular olucak
Eğer Gyan gelirde burda gol atamazsa dumur olur, maliyeti çok sorun yaratır. Gyan bu sene kendini geliştirdi ama hala golcü değil. Gyan çift forvette yardırır ama tek forvette gol atamazsa büyük sıkıntı yaratır. Gyan gelicekse terciğim sol açıkta FM diliyle inside forward oynamasından yanadır.
Screw you guys, I'm goin' home
BBC Spor Muhabiri Leon Mann: "Gyan'ın takımı Sunderland'dan transfer için izin istediğini açıkladı." @tribundergi
Drenthe Everton ile anlaşmış.
Drenthe Everton ile anlasti
Bu arada twitterdeki Gazetciler Diyor ne kadar dogru bilmiyorum Fatih terim,Muntariyi istemiyor diye
Abi Engin'e fazla güveniyoruz bence ya.Şu Podolski işi olsaydı yeterdi aslında.
Transferde sistemimiz yok. Twitterda Avrupalılar dalga geçiyordu dün, Elia'yı alamayan Galatasaray Drenthe'yi istiyor ancak bu iki oyuncu mevki ve özellik bakımından alakasız diye. Forvet için Drogba, Forlan, Fabiano isimleri geçerken de yazmıştım, bir mevki için çok farklı tipte oyuncular ile ilgileniyoruz diye. Fatih Terim'in kafasında bir taktik ya da sistem olduğundan şüphem var, bütün hazırlık maçlarında sağ odaklı hücum ettik. Sanki oyuncuya dayalı bir yapımız olacak lig boyunca ve bu durum oldukça saçma.
Transferde geç kalmayacağız diyen başkan ve yönetim şu anda Avrupa'da transferin bitmesini bekliyor. Çünkü bu sayede kulüplerin elden çıkarmak istedikleri adamları ya da ayrılmak isteyen ama kulüp bulamayan adamlı ucuza kapatacaklar. Yazılan isimler yine birbiri ile tamamen zıt ve bir çoğu bu takımın elzem ihtiyacı olan isimler değil. Yapılan transferlere diyecek bir şeyim yok, ancak Selçuk İnan transferi ile başlayan bir dönem ciddi bir ivme kaybı ile devam ediyor. Takım şu haliyle bile geçen seneye göre sınıf atladı ancak geçen sene yerin dibiydi. Son noktaydı. Bu takım hala dengeli değil, 2 sakatlık ve 1 cezalı oyuncu olmasında durumunda ciddi sıkıntılar doğacak. - sağ taraf hariç - Ayrıca bu takımın defans hattı bu lige dahi yetmez, elimizde rotasyon olacak yabancıları da gönderdik, şu kalan 5 günlük süreçte ciddi adımlar atılması lazım. Objektif olarak bakınca, şampiyonluk şansımız çok fazla değil.
Servet türkiyenin en iyi stoper'i Ujfalusi Uefa kupasını kazanmış takımın ilk 11 oyuncusuydu, la liga gibi bir ligde. Sabri ve hakan balta milli takımda 11 oyuncusu. Türkiye için yetmez mi bu defans, kusura bakmayın ama bu biraz ironiymiş gibi geliyor. Türkiye'den hangi takım servet ile ujfalusi ikilisini bir arada takımda bulundurmayı istemez