Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kazakistan kazanır

2 9.09%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 212 sonuç

Konu: Türkiye - Kazakistan | 2 Eylül 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bu Hiddink'le bu takım yürümez. Acilen istifasını vermeli ya da federasyon tarafından sözleşmesi feshedilmelidir. Belçika maçını onun taktiksel hataları yüzünden kaybediyorduk , bugün yine onun hataları yüzünden zar zor bir galibiyet alabildik yeter artık duyun sesimizi ! Go home Hiddink .

Verilmeyen golümüzden sonra mahalleyi inlettim küfürlerimle, dedim bu maçı söke söke alıcaz! tabi tam bu kelimelerle değildii ama o sihirli an beni haklı çıkardı. İlahi adalet yerini buldu, hak ettiğimiz karşılaşmayı tamda tahmin ettiğim gibi zor bir şekilde kazandık. Avusturya maçında işimiz çok daha zor. Zaten maç eksiği var kadronun neredeyse tamamının...Ekstra efor sarf etmek zorunda kaldık bu karşılaşmada. 6 Eylül'de Avusturya deplasmanı çok çok zor olacak.
    Rıdvan Dilmen'de tutturmuş Umut, Umut...gidiyor. Dakika 60'larda 2 oyuncu değişikliğini yapmışsın, 3.sünü hemen yaparsan sonra halin ne olur? hiç düşünmez mi? Ya bi oyuncu sakatlansa Umut girdikten sonra? Oturduğu yerden ne güzel konuşuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hiddink ne akla şu Selçuk'u oyuna aldı, güldüm vallahi sesli olarak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok güzel oldu Belçika'nın puan kaybı gardaşlarımızın yardımı sayesinde Euro 2012'ye gidicez inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Almanya dahil bütün maçlarımızı kazansakta en iyi 2. olarak direkt gitsek keşke Euro 2012'ye
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

En iyi 2. olma şansımız nedir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre şu milli takım Kazakistan'ı bile böyle yeniyorsa Almanya'dan fark yememek için dua etmeliyiz.

En iyi 2. olmak için gol atmak gerekir mi bilmiyorum ama bu maçla birlikte Avusturya maçında 7-8 gol atılabilir ve gol averajı üste çıkabilirdi...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    En iyi 2. olma şansımız nedir
    Tam bilmiyorum şansımızı

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Forvetede Semih yada Burak'ı koy süper kadro .
    Semih'i koyalım o zaman

Bir şekilde kazanmak gerekiyordu, kazandık. Bu maçlar hep sıkıntı. Alamanya dışında herkes bu tarz maçlarda sıkıntı yaşıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

En iyi 2.lik yolunda bizi Hırvatistan ve İrlanda zorlıyacak .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hırvatistan 16 puanda.En iyi 2. olmamız biraz zor ama geriye kalan 3 maçı da kazanırsak bir ihtimal şansımız var.

En iyi 2.lik için grupta sonuncu ve birinci olan takımlarla yapılan maçlar katılmadan bir şeyler hesaplanıyor diye hatırlıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçtaydım, yeni geldim, şu TTArena'dan dönüş problemi çözülürse süper olucak, öldük yav Maç için bi kaç şey söylemek gerekirse, umut verecek bi oyun oynamadık, pozisyon yaratamadık, yarattıklarımızı da atamadık. Maçın en güzel yönü Emre'nin ıslıklanmaması oldu. 1-2 ıslık çabası oldu ama ufak çaplı bişey oldu hemen kesildi. Maç öncesi şut çalışırken UA'nın bulunduğu Pegasus tribünü Emre'yi alkışladı. Sakatlanıp çıktığında önümüzden geçerken biz de alkışladık, o da el sallayarak teşekkür etti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok kötü futboL oynuyoruz ve buna rağmen zorda oLsa kazanıyoruz. Bu tarz takımLara karşı haLa tek forvet oynuyor oLmamıza şaşıyorum. Tek forvet oynuyoruz ama iLeri de ki tek forvetimizde kontra adamı. SoLda Arda, sağda Burak, önLerinde Umut iLe başLamak çok mu zor acaba. Ya da iLLa Kazım ı oynatacaksın madem ( Adam Estonya ya iki goL attı diye 25 maç formasını garantiLedi dediğim de arkadaşLArım bana kızıyordu) SoLda Arda, sağda Kazım ve iLeride Burak ve Umut iLe başLamaktan neden korkar haLa kafam aLmıyor. Karşımızda Kazakistan var sayın Hiddink, ALmanya yok. Kör topaL gidiyoruz ama bir yere kadar. Kadro pLanımızı otutturmadığım sürece ve oyunumuzu düzeLtmediğimiz sürece bir yerde tökezLeriz. Hadi BeLçika tökezLeyerek bize yardım ediyor ama pLay-off Larda acımazLar, bunu biriLerinin birisine anLatması gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ve artık şu kadro oLuşturma işinde son versek hiç fena oLmaz hani. KaLeci tartışmasına da son vereLim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konuyu kapattık dedik, haLa gereksiz bir kaLeci tartışması doLanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Oğuz Çetin oldukça olmaaaaaaaaaaaaz...
    I'm back...

Avusturya maçı kaderi belirler bence Belçika'da bereabere kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serdar'ın üstünde durulup iyi çalıştırılırsa oyuna top sokan iyi bir stoper olabilir.Bugün genelde defanstan topları o çıkarmaya çalıştı.Pek başarılı olamasa da gerekli çalışmayla bu yeteneği kazanabilir.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada ufak bir ayrıntı, Arda nın attığı bütün kritik goLLer hep rakibe çarparak. İsviçre maçında, BeLçika maçında ve şimdi de Kazakistan maçı

vallahi istediğiniz kadar kadrolar yazın, tartışın yakın zamanda Hiddink kadroda değişiklik yapmaz, üç aşağı beş yukarı bu kadroyla zorlanacak Avrupa Şampiyonasına katılım. Dünde gördük, Hiddink bana pek güven vermedi, kendisi de rahat değil ki Kazakistan gibi bir takıma karşı, hemde rahat götürdüğümüz, skor olarak oyun olarak önde olduğumuz bir zamanda forvet arkası oynayan Mehmet'i çıkarıp ön libero Selçuk Şahin'i aldı oyuna. Skoru korumak, sonuca oynamak istedi direkt olarak. Ben hiç risk alacağını zannetmiyorum yeni, genç oyuncuları adapte etmeye çalışarak. Euro 2012 iyi-kötü bir şekilde son bulana kadar beklemek gerekecek bunun için. Çünkü finallere kalırsak ta çok birşey değişmeyecek
    Avusturya dün kaç gol yedi bilmiyorum ben bıraktığımda 5-2 devam ediyordu karşılaşma, salı günü kaybetmememiz gereken bir maça çıkıcaz. Hiddink ne düşünür bilemiyorum ama bana kalırsa Belçika maçı gibi bir karşılaşma bizi bekliyor. Allah inşallah yine yardımcı olurda galip geliriz.

Zar zor yine aldık maçı, bu elemelerde hiç rahat rahat maç izleyemiyeceğiz sanırım ömür boyunca hep bi aha yedik, aha atıyoruzla maçları izliyoruz.
    Play-offlara kalırız fakat geçer miyiz bilmiyorum. Şamp. kalırsak revizyona gidip gençlere ağırlık verelim hem tecrübe hem de zaten yakın zamanda oynatacağımız oyunculara ağırlık vermiş oluruz. Bizim için şamp. katılmak önemli, oraya gidince zaten gerisi geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu arada ufak bir ayrıntı, Arda nın attığı bütün kritik goLLer hep rakibe çarparak. İsviçre maçında, BeLçika maçında ve şimdi de Kazakistan maçı
    Dün Arda'nın vuracağı belli olunca gol olursa kesin birine çarpar da gol olur dedim, golden sonra babam ve kardeşim dönüp bana baktı haliyle.

Kazakistan'ı son dakika golüyle yenip bu kadar sevinmek içinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetliyor. Yediğimiz gol şans golüydü, vuran oyuncu orta açma maksadıyla vurdu sanki, Volkan'ın tabii ki tutması gerekiyordu ama hata olabilir. Sanıyorum bir kaleci muhabbeti dönmüş, şu milli takımın en sorunsuz mevkisi kaleci, Volkan, Onur, Tolga ve Sinan gibi 4 kalecimiz var. Diğer mevkiler ise sıkıntılı, bir parantez de Burak Yılmaz'a açmak lazım, çok formda kendisini inanilmaz geliştiriyor lakin bir adam herşeyi yapamaz. Maçın başlarında free-kick kullandı alakasız bir biçimde, penaltı için topun başına geçti kaçırdı. Daha teknik isimler vardı takımda, biraz da sakin olması gerek özellikle son dakikalarda rakip kaleci ile çok uğraştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak Yılmaz'ın penaltı kullanması tam bir hataydı kaçırdı diye suçlamıyorum ama skor 1-1 iken daha iyi penaltı kullanabilen biri atabilirdi penaltıyı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Hiddink ve ekibi soyunma odasında veya kamplarda oyuncularla pişti mi oynuyorlar, bizim penaltı atıcımız, korner kullanıcılarımız, taç atan oyuncularımız belli değil mi? En kötü takımın bile bu söylediğim şeyleri bellidir. Tamam taktik felan yokta hiç değil bunlar bari belli olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu maç için değil genel olarak bir kaç bir şey yazacağım:

- volkan a da burada laf söylenmiş. onun için konuşmuyorum bile. sadece ' bu adamın kafasının futbolda olamayabileceği ihtmali varlığı' unutulmamalı

-burak yılmaz ı forvet yapan, frikik ve penaltı kullandıran zihniyetle hiçbir şey yapamayız.

-herkes soruyor. i.toraman, gökdeniz vs nerede diye ? evet onların olması gerekiyor ama m.topuz geçen sezon şampiyon takımın 38 maçın tamamında 90 dk oynamış bir adam.. asıl o nerede ?

- m.ekici-selçuk değişikliğine yorum bile yapmak yersiz. selçuk bile şaşırıyordur heralde.

-h.ali kaldırım bu takıma ne zaman girecek ?

- mevlüt neden yok ?

ve hiddink ne yaptı bu takıma. sadece gençleri çağırdı o kadar yoksa takıma ekstra kattığı birşey yok. biz her zamanki gibi zorla, son dakika golleriyle kazanan bir takımız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Rıdvan Dilmen in verilmeyen gole tepkisi

http://www.youtube.com/watch?v=Xg70AwvAYbI

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Küfür ediyormuş tamda

Nesil