1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Primier League'in en büyüğü olmaya geliyoruz! Newcastle United

Default Primier League'in en büyüğü olmaya geliyoruz! Newcastle United

Kulüp: Newcastle United

Kuruluş: 1892

Renkler: Siyah-Beyaz
    Hedef:

Hedef: 1. Sezon Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanma

Stadımız St. James Park

Yıldızlar:

Andy Carroll

Jonas Gutierrez

Hatem Ben Arfa

Okudum kabul ediyorum
    Last edited by jojobombo : 02.Eylül.2011 at 14:01

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Newcatle'a Shearer nedeni ile sempatim var.
    Bol şans...

GİDEN FUTBOLCULAR

Mike Williamson 2.1 milyon euro karşılığında Birmingham'ın yolunu tuttu.

Peter Lovenkrands 140 bin euro karşılığında AS Monaco'ya kiralandı. AS Monaco sezon sonu 2.6 milyon euroya oyuncuyu alabilecek.

Wayne Routledge 50 bin euro karşılığında Stoke City'ye kiralandı.

VE TRANSFERLER

Rafael'i 850 bin euro karşılığında 1 yıllığına kiraladık.

Sisi 475 bin euro karşılığında Newcastle United'da.

Barry Maguire 1.5 milyon euro karşılığında Newcastle United'da

Ve son olarak Christian Benitez'i 2.3 milyon euro karşılığında kadromuza kattık.

GELENLER VE GİDENLER

Başarılar dilerim.Transferler olumlu

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Maalesef lige istediğimiz gibi başlayamadık ama kaybettiğimiz maçlar Chelsea ve Liverpool maçları. Moral bozmaya gerek yok lige tam gaz devam ediyoruz.
    Last edited by jojobombo : 05.Eylül.2011 at 01:23

En yararlı transferinin Benitez olacağını düşünüyorum gerçekten.
    Bol şans...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şanssız bir fikstürle başlamışsın.Puan kayıpları rakipler göz önüne alındığında normal karşılanabilecek sonuçlar, dert etme.Sanırım 11.2 yada 11.1 falan kullanıyorsun.Boşta olan oyunculara yönelmelisin bence.Gutierrez, Coloccini, Barton, Nolan gibi yılık ücretleri yüksek olan adamlardan kurtul derim devre arası yada en geç ilk sezon sonunda.Avrupa kupalarına katılman başarı olur bu yıl için.Olmazsa da sağlık olsun.Takipteyim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aynen Çok şansız bir fikstür çekmişin iyi bir galibiyet alman lazımki takımın morali yerine gelsin başarılar takipteyim

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    En yararlı transferinin Benitez olacağını düşünüyorum gerçekten.
    Bol şans...
    Bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Şanssız bir fikstürle başlamışsın.Puan kayıpları rakipler göz önüne alındığında normal karşılanabilecek sonuçlar, dert etme.Sanırım 11.2 yada 11.1 falan kullanıyorsun.Boşta olan oyunculara yönelmelisin bence.Gutierrez, Coloccini, Barton, Nolan gibi yılık ücretleri yüksek olan adamlardan kurtul derim devre arası yada en geç ilk sezon sonunda.Avrupa kupalarına katılman başarı olur bu yıl için.Olmazsa da sağlık olsun.Takipteyim.
    Evet 11.1 kullanıyorum. Maalesef boşta çok iyi oyuncular yok. Gutierrez beklediğimden kötü çıktı satabilirim devre arasında. Coloccini'de öyle ve yüksek ücret alıyor. Joey Barton fena değil ama yüksek ücretinden dolayı satabilirim. Kevin Nolan'ı satmayı düşünmüyorum takımın en iyisi şu anda mükemmel paslar atıyor. Son olarak teşekkürler Avrupa kupalarına gitmeye çalışıyorum inşallah başarırım.

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Aynen Çok şansız bir fikstür çekmişin iyi bir galibiyet alman lazımki takımın morali yerine gelsin başarılar takipteyim
    Kesinlikle ama o galibiyeti devam ettirmem gerek takım bir maç iyi bir maç kötü oynuyor. Teşekkürler

Maalesef takım hala istikrarsız ve bunu henüz bozamadık. Bir maç kazanıp bir maç kaybediyoruz şöyle 3-5 maç üst üste kazanamadık bir türlü.

Mesaj Yetkileri