Kulüp: Newcastle United
Kuruluş: 1892
Renkler: Siyah-Beyaz Hedef:
Hedef: 1. Sezon Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanma
Stadımız St. James Park
Yıldızlar:
Andy Carroll
Jonas Gutierrez
Hatem Ben Arfa
Okudum kabul ediyorum
Kulüp: Newcastle United
Kuruluş: 1892
Renkler: Siyah-Beyaz Hedef:
Hedef: 1. Sezon Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanma
Stadımız St. James Park
Yıldızlar:
Andy Carroll
Jonas Gutierrez
Hatem Ben Arfa
Okudum kabul ediyorum
Last edited by jojobombo : 02.Eylül.2011 at 14:01
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Newcatle'a Shearer nedeni ile sempatim var.
Bol şans...
GİDEN FUTBOLCULAR
Mike Williamson 2.1 milyon euro karşılığında Birmingham'ın yolunu tuttu.
Peter Lovenkrands 140 bin euro karşılığında AS Monaco'ya kiralandı. AS Monaco sezon sonu 2.6 milyon euroya oyuncuyu alabilecek.
Wayne Routledge 50 bin euro karşılığında Stoke City'ye kiralandı.
Başarılar dilerim.Transferler olumlu![]()
En yararlı transferinin Benitez olacağını düşünüyorum gerçekten.
Bol şans...
Şanssız bir fikstürle başlamışsın.Puan kayıpları rakipler göz önüne alındığında normal karşılanabilecek sonuçlar, dert etme.Sanırım 11.2 yada 11.1 falan kullanıyorsun.Boşta olan oyunculara yönelmelisin bence.Gutierrez, Coloccini, Barton, Nolan gibi yılık ücretleri yüksek olan adamlardan kurtul derim devre arası yada en geç ilk sezon sonunda.Avrupa kupalarına katılman başarı olur bu yıl için.Olmazsa da sağlık olsun.Takipteyim.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Aynen Çok şansız bir fikstür çekmişin iyi bir galibiyet alman lazımki takımın morali yerine gelsin başarılar takipteyim
Bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler.
Evet 11.1 kullanıyorum. Maalesef boşta çok iyi oyuncular yok. Gutierrez beklediğimden kötü çıktı satabilirim devre arasında. Coloccini'de öyle ve yüksek ücret alıyor. Joey Barton fena değil ama yüksek ücretinden dolayı satabilirim. Kevin Nolan'ı satmayı düşünmüyorum takımın en iyisi şu anda mükemmel paslar atıyor. Son olarak teşekkürler Avrupa kupalarına gitmeye çalışıyorum inşallah başarırım.
Kesinlikle ama o galibiyeti devam ettirmem gerek takım bir maç iyi bir maç kötü oynuyor. Teşekkürler