1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Primier League'in en büyüğü olmaya geliyoruz! Newcastle United

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aynen Çok şansız bir fikstür çekmişin iyi bir galibiyet alman lazımki takımın morali yerine gelsin başarılar takipteyim

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    En yararlı transferinin Benitez olacağını düşünüyorum gerçekten.
    Bol şans...
    Bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Şanssız bir fikstürle başlamışsın.Puan kayıpları rakipler göz önüne alındığında normal karşılanabilecek sonuçlar, dert etme.Sanırım 11.2 yada 11.1 falan kullanıyorsun.Boşta olan oyunculara yönelmelisin bence.Gutierrez, Coloccini, Barton, Nolan gibi yılık ücretleri yüksek olan adamlardan kurtul derim devre arası yada en geç ilk sezon sonunda.Avrupa kupalarına katılman başarı olur bu yıl için.Olmazsa da sağlık olsun.Takipteyim.
    Evet 11.1 kullanıyorum. Maalesef boşta çok iyi oyuncular yok. Gutierrez beklediğimden kötü çıktı satabilirim devre arasında. Coloccini'de öyle ve yüksek ücret alıyor. Joey Barton fena değil ama yüksek ücretinden dolayı satabilirim. Kevin Nolan'ı satmayı düşünmüyorum takımın en iyisi şu anda mükemmel paslar atıyor. Son olarak teşekkürler Avrupa kupalarına gitmeye çalışıyorum inşallah başarırım.

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Aynen Çok şansız bir fikstür çekmişin iyi bir galibiyet alman lazımki takımın morali yerine gelsin başarılar takipteyim
    Kesinlikle ama o galibiyeti devam ettirmem gerek takım bir maç iyi bir maç kötü oynuyor. Teşekkürler

Mesaj Yetkileri