Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Avusturya kazanır

1 3.33%
  • Berabere biter

11 36.67%
  • Türkiye kazanır

18 60.00%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 259 sonuç

Konu: Avusturya - Türkiye | 6 Eylül 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiddink sağ olsun 2 saatimiz boşa geçti.Bari Avusturya bir şeyler yapabilseydi.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Adamlarında golünü vermediler ilahi adalet.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arda geçen hafta 'Birdaha penaltı olursa Burak sahada olursa ona attıracaz' demişti ama bu sefer vermediler keşke o atsaydı geçen hafta iyi vurmuştu şansızdı.

Burak yine maçın yıldızı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Millet Hakan Balta'yı felan beğenmiyordu. Bence H.Balta bu takım için kalburüstü olarak kalıyor. Servet aslanlar gibi valla. Yada biz bunlara artık alıştık yadırgamıyoruz bilmiyorum... Ama Servet şuanda potansiyel olarak en iyi türk stoper bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında Arda'ya yüklenmek yanlış olur kaleci tam bi balık sanki çok açılmış gibi görünüyor zaten tam atlamadı çakal

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle sıkıcı bir maç olamaz son 10 dakikasını saymazsak uykum geldi .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda'ya kimse yüklenemez, dili yetmez buna. Bugün iddiamız devam ediyorsa o adam sayesinde. Millet ne hatalar yapıyor Arda penaltı kaçırmış çok mu?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla bildiğin uyukladım aynanda pc başında olmama rağmen ne kadar dandik bi maçtı ya

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut ve Yekta'yı hiç beğenmedim.Sabri Reyiz ya adam king

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında düşündümde Almanya'dan 1 puan alabiliriz.Gökhan,Selçuk,Emre,Nuri ve Hamit dönecekler İnşallah.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

selçuk un pasına yazık oldu...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben Arda'ya değil,onu o yorgunlukla sahada tutan adama kızıyorum. Sahadakilerin hepsi de elinden geleni yaptı ama hoca sıfır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

hiddink'in yerinde olsam 15 kişilik kadro seçerim bundan sonra. zaten kullanmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kadar sıkıcı bir maç görmedim.Yahu insan bir oyuncud eğişikliği bilemi yapmaz şu takımın üzerindeki ölü toprağı atmak için.Ben Hiddinkin burada sadece para için durduğunu takımla hiç alakası olmadığını düşünüyorum.Bence derhal değişikliğe gidilmeli bu nedir arkadaş böyle milli takımdan soğudum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Millet Hakan Balta'yı felan beğenmiyordu. Bence H.Balta bu takım için kalburüstü olarak kalıyor. Servet aslanlar gibi valla. Yada biz bunlara artık alıştık yadırgamıyoruz bilmiyorum... Ama Servet şuanda potansiyel olarak en iyi türk stoper bence.

Her topta defansın arkasına kaçtı adamlar son vuruşları yapamadılar çok ağır defans hattı,ilk yarı sabirinin taraf koridor oldu servetin olduğu yere atılan toplar hep tehlike oldu,hakan balta iyiydi bugün.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    hiddink'in yerinde olsam 15 kişilik kadro seçerim bundan sonra. zaten kullanmıyor.
    15 fazla, 11 as 2 yedek alsa kafi. Nasıl olsa 85'e felan gelen takım 90. dakikayıda tamamlar. 2 yedek iş görür. Kaleci bile almamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

arda gibi yıldız öyle penaltı mı kullanır yahu? sabit bir penaltıcısı yok mudur takımın? hatta sabit bir frikikçisi, sabit korner atan oyuncusu?... ne biçim takım yönetiyor bu hoca? hiç talimat vermiyor mu oyuncularına?

ilk değişikliğini maç bitiminde yapan başka hoca görmedim ben.

ayrıca o kadar sıkıcı maç oldu ki gol olsa sevinecek halim yoktu.

işin en kötü tarafı da avusturya ile beraberliğe oynuyoruz. böyle rezillik görmedim ben. rezalet bu ki selçuk şahin'in ara paslarına kalmışız. vah bize vahlar bize... fena moralimi bozdu bu takım ve bu yönetim. bari basketbolda sevinelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tamam belki 3 puana ihtiyacımız yoktu ama sahadaki kadroyla ihtiyacımız olsa bile kazanamazdık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu oyunla Almanya bizi 5'ler. Maçta yine atak yapmak için Arda'nın ayağına baktık, Avusturya Arda'yı durdurunca hiçbir şey yapamadık. Mehmet Topal bugün iyiydi, Yekta çok soğukkanlıydı, sırıtmadı, iyiydi, Egemen iyiydi. Sabri müthişti gerçekten adam isabetsiz orta açmadı, kademelerde de elinden gelenin en iyisini yaptı ama o kanatta çok yalnız kaldı. Şimdi şu kadroda Burak ve Umut yerine Mevlüt, Semih, Kazım, Gökhan'dan herhangi 2'si olsaydı daha farklı olurdu. Bugün Gökhan Semih çok iyi olurdu mesela.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hiddink Türk tipi bi oyun oynadık demiş o zaman Hollanda tipi oynatsaydın arkadaş daha oyuncu değiştirmiyorsun bahane üretiyorsun...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda penaltıyı çok kötü kullandı gerçekten keşke Burak kullansaydı ama zaten hakkımız değil maçın hakkı 0-0 'dı ve öyle de bitti.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özgür abartma 5 yemeyiz Hamit ve Nuri'de olacak o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Burak cidden son yıllarda Türkiye'de kendini en iyi geliştiren oyuncu olmuş.Ben çok beğendim Burağı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Burak kullanmasaydı. Takımda ilk akla gelen teknik isim Arda Turan. Tabi o kullanacak.

Kaçırınca insan Volkan kullansaydı bile diyebilir Geçen maçta Burak yerden yere vuruldu. O zamanda Arda kullansa atardı diye çok söyledik ama olmadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal çok geliştirmiş kendini gerçekten, pas oyununu öğrenmiş 1-2 tane de güzel ara paslar denedi.

Hala Oğuz Çetin diyenler var ya insaf hadi Hiddink ilk geldiğinde kadro seçimlerini o yapıyordu hala mı Oğuz Çetin yapıyor anlamadım ki ben, Hiddink o kadar maçı boşuna mı izliyor tribünlerden.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda zaten Galatasaray'da hiç penaltı kullanmazdı çok heyecan yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ayrıca sabri de başarılı işler yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence Burak kullanmasaydı. Takımda ilk akla gelen teknik isim Arda Turan. Tabi o kullanacak.

Kaçırınca insan Volkan kullansaydı bile diyebilir Geçen maçta Burak yerden yere vuruldu. O zamanda Arda kullansa atardı diye çok söyledik ama olmadı

ben dedimya zaten
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Mehmet Topal çok geliştirmiş kendini gerçekten, pas oyununu öğrenmiş 1-2 tane de güzel ara paslar denedi.

Hala Oğuz Çetin diyenler var ya insaf hadi Hiddink ilk geldiğinde kadro seçimlerini o yapıyordu hala mı Oğuz Çetin yapıyor anlamadım ki ben, Hiddink o kadar maçı boşuna mı izliyor tribünlerden.
    Aynen öyle düşünüyorum.Hiddink bi liste yapıyor işte Servet, Arda, Volkan, GG gibi 6-7 banko oyuncu söylüyor gerisini O.Çetine bıraktığını düşünüyorum.Olur olur ama bu kadar da olmaz kadro seçiminde bariz saçmalıklar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hocam maça yorum yapmak gerekir fakat bu maça ancak bu şekilde yorum yapılabiliyor
    FM de Ertuğrul sağlam geçti bende rahatlamıştır takım

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri