Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Avusturya kazanır

1 3.33%
  • Berabere biter

11 36.67%
  • Türkiye kazanır

18 60.00%
1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Avusturya - Türkiye | 6 Eylül 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bende onu diyecektim. Son dakkada penaltı kaçıran adamı konuşmak lazım aslında. Tamam hoca belki ilginç bir taktik, oyun yapısı ile oynatıyor ama çıkıp sahada hoca gol atmıyor.

90.dakkada penaltı kaçırıyosan en iyi 2. falan olma zaten. Ki en iyi 2.olmakta baya zora girdi şimdi.
    Sorun 90.dakikada kaçan penaltı değil ki,Arda o golü atsa yine eleştirilecekti Hiddink.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    herkes penaltı kaçırabilir, Arda'yı karalamayın !
    Pff. Ben nediyorum sen nediyosun Hakan ya Ben Arda'yı karalamıyorum. Sadece her maç sonrası teknik adamı eleştirmek ve teknik adamı gönderip başka hocaları takımın başına getirenlere diyorum. Yani sonuçta bu maç zor bir maçtı. Ben beraberlik bekliyodum zaten ama 90.dakikada da bir penaltı olmuş ve onuda atıcaksın yani ya. Bu maçta Hiddink ne yapabilirdi ki daha yani ne yapsaydı ? Pleystation kolları ile dalga geçilen Sabri bile 2 orta açtı ikiside çok iyiydi. Yani demek istediğim farklı şeyler.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sorun 90.dakikada kaçan penaltı değil ki,Arda o golü atsa yine eleştirilecekti Hiddink.
    Valla Hiddink maç kazansada kaybetsede eleştiriliyor zaten geldiğinden beri. Bişey diyemiyorum. Ama bu maç için penaltı gol olsaydı herşey farklı olurdu.

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Pff. Ben nediyorum sen nediyosun Hakan ya Ben Arda'yı karalamıyorum. Sadece her maç sonrası teknik adamı eleştirmek ve teknik adamı gönderip başka hocaları takımın başına getirenlere diyorum. Yani sonuçta bu maç zor bir maçtı. Ben beraberlik bekliyodum zaten ama 90.dakikada da bir penaltı olmuş ve onuda atıcaksın yani ya. Bu maçta Hiddink ne yapabilirdi ki daha yani ne yapsaydı ? Pleystation kolları ile dalga geçilen Sabri bile 2 orta açtı ikiside çok iyiydi. Yani demek istediğim farklı şeyler.
    Son dakkada penaltı kaçıran adamı konuşmak lazım aslında diyince yanlış anlamışım, son dakika stresinde olabilecek şeyler.

Mesaj Yetkileri