İyi başlamışız fakat sonunu getirememişiz.Tam Türk işi.Fakat fark fazla açılmamış.Türkiye ligi kolayca domine edilebiliyor.Önemli olan Avrupa'ya gidip orda başarı yakalamak.
![]()
İyi başlamışız fakat sonunu getirememişiz.Tam Türk işi.Fakat fark fazla açılmamış.Türkiye ligi kolayca domine edilebiliyor.Önemli olan Avrupa'ya gidip orda başarı yakalamak.
![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Türkiye Kupası Grup Maçları
1.Hafta
Gaziantepspor 1-0 Gençlerbirliği
Aslında o kötü oynadığımız süreç bu maçla başlamıştı.Fakat istatistiklerdeki kadar kötü değildik.İyi mücadele etmiştik ama defansın kilidini açamamıştık.2.lik için en büyük rakibimize yenilmek gruptan çıkmamızı zora soktu.Artık Fenerbahçe maçından mutlak puan almalıydık.
2.Hafta
Gençlerbirliği 1-1 Fenerbahçe
Bu maçtan önce maç hakkında pek umudum yoktu açıkçası.Bu maçtan önceki 4 lig maçında sadece 3 puan toplayabilmiştik.Bu puanları iyi oynayıp şanssızlık yada duran top golleriyle değil kötü oynayarak kaybetmemiz iyice karamsarlığa sokmuştu beni.Fakat evimizde maçın yarısından fazlasını 10 kişi oynamamıza rağmen başa baş bir mücadele vermemiz beni kupa için olmasa bile ligin ikinci yarısı için heyecanlandırmıştı.
3.Hafta
Dardanelspor 2-6 Gençlerbirliği
Bu maç boyunca gözüm Gaziantep-Antalya maçındaydı.Çünkü Antep 1 maç fazlasıyla 5 puan önümdeydi.O maçı kazanırlarsa bu maçın ve oynayacağım Antalyaspor maçının hiç bir önemi kalmayacaktı.O maç başladığı gibi bitti bende Dardanelspor karşısında defans hattını tamamen değiştirmiş bir şekilde çıktım.Fakat 6-2 gibi farklı bir skorla genel averaja bakılan kupada avantajı elime aldım.Antalyaspor'u 1-0 yensem bile adımı çeyrek finale yazdıracaktım.
4.Hafta
Gençlerbirliği 1-0 Antalyaspor
İyi bir maç çıkardık fakat 2 kere direk gole izin vermedi bir çok pozisyonda ise defans ve Ömer başarılıydı.Maçın sonlarına doğru turu Antep'in elinden alıp bize veren Antalyaspor bu seferde bizden alıp Antep'e verecek diye düşünürken hiç bir duran top taktiği kullanmamama rağmen Azofeifa'nın kendi yetenekleri sayesinde bir kez daha önemli bir maçta beni ipten alan duran top golünü bulduk ve adımızı çeyrek finale yazdırmayı zorda olsa başardık.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Karşılaşmasındaki Rakibimiz BURSASPOR
Devre Arası Gelenler ve Gidenler
Gelenler
Derley
Takımımız İnternacional kulübünün ön liberosu Derley ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmıştır.Bu transfer için İnternacional'e kiralama bedeli olarak 75.000£ verilmiştir.
Okan Deniz
Bursaspor'un gelecekte adından çok söz ettireceğini düşündüğümüz genç forveti Okan Deniz ile sezon sonuna kadar kiralamak için anlaşma sağlanmıştır.Bu transfer için Bursaspor'a 95.000£ kiralama bedeli verilmiştir.
Gidenler
Mile Jedinak
Takımımız futbolcusu Mile Jedinak ile sözleşme görüşmelerinde maaş konusunda anlaşılamamış ve kontratının korumadan kalkmasına 2 gün kala Osasuna'ya satılmıştır.Kulübümüz bu transfer için Osasuna'yla 48 ay taksitle toplamda 350.000£'e anlaşmıştır.