1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Alkaralarla Çıktık Yola Ankara'dan

Hybrid View

Serdar Gürler'e de bak bence.Benim oyunum da baya iyiydi.Türk olması cabası.

Dün gece oynadığım kısmı sabah oyuna başlamadan paylaşmayı unutunca ve bu aklıma 29.haftada gelince bu seferlik maç maç değerlendirme yerine yarım sezonu genel bir şekilde değerlendireceğim.Fakat bundan sonraki mesajlar yine eski tarzında devam edecektir.

Sezonun ikinci yarısında inişli çıkışlı bir grafik çizdik,3 maç üstüste galip gelemedik fakat uzun galibiyetsiz serilerimiz de olmadı.Sezon sonunda yine ilk yarıda olduğu gibi kolay rakiplere karşı puanlar kaybettik ve daha üst sıralarda ligi bitirme şansımızı kaybettik.

Ligde Trabzonspor çok rahat bir şampiyonluk yaşadı.3 hafta önceden garantilemişti şampiyonluğu.Biz ise sene sonunda puanlara bakınca Manisaspor ve Sivasspor maçlarına bir kez daha yandık.O iki maçtan 6 puan çıkarsaydık Şampiyonlar Ligi vizesini cebimize koymuş olacaktık.Fakat o maçlardan 1 puan alabilince son hafta İ.B.B'yi yenerek UEFA Avrupa Ligine katılmaya hak kazanabildik.

Gol krallığında ise Ermin Zec 14 golle ligin en golcü oyuncusu olmayı başardı.Fm11 geçmişimde hiç 14 golle kral olan oyuncu görmemiştim artık 14 golle kral çıkardım diye hava atabilirim Zec ise sezonun ilk yarısında sadece 4 gol atabilmişti.Mustafa'nın ikinci yarı sakatlığı dolayısıyla bir çok maçı kaçırmasıyla sazı eline alan Zec sezonu 14 golle bitirmeyi başardı.Mustafa ise sadece 22 maça çıkabilmesine rağmen 12 golle takımın ve ligin en golcü ikinci futbolcusu olmayı başardı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Çeyrek Finalde Bursaspor'u ilk maçta deplasmanda 4-0 yendik.İkinci maçta yedek ağırlıklı çıktık ve 4-4 gibi bir skorla maçtan ayrılarak adımızı yarı finale yazdırdık.Yarı finalde kupanın süpriz takımı Bucaspor ile karşılaştık evimizde 2-1 yendiğimiz maçın rövanşını 2-0 alarak finalde Galatasaray'ın rakibi olduk.Finalde çok çekişmeli bir maç sonunda rakibimize penaltılarla boyun eğdik ve kupayı müzemize 3. kez götürme şansını kaybettik.Bu maçta 2 gol atarak yıldızlaşan oyuncumuz ise devre arasında Bursaspor'dan kiraladığımız 17 yaşındaki Okan Deniz oldu.Serdar Kulbilge ise 110. dakikada Stancu'nun penaltısını kurtardı.Penaltı atışlarında Baros,Pino ve İnsua gibi oyuncuların penaltısını kurtarmasına rağmen Sabri,Ayhan ve Barış'ın penaltılarında başarılı olamadı.

Diğer Liglerdeki Puan Durumu

İngiltere'de Chelsea şampiyonluk ipini göğüslerken Wolverampthon 4. olarak gerçekten erişilmesi güç bir başarı yakaladı.Ligde hayal kırıklığı yaratan Manchester United ise Şampiyonlar Ligi Finalinde Bayern Münih'i yenerek Avrupa'nın en büyüğü oldu.

İspanya'da ise Real Madrid şampiyonluğu kazanan takım oldu.

İtalya'da ise İnter Napoli'nin önünde şampiyon olmayı başardı.

Bank Asya 1.Ligde ise şampiyon olan Altay'ın yanı sıra Kayseri Erciyesspor ve Karşıyaka gelecek sene Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.

Quote Originally Posted by kemal1623 View Post
    Serdar Gürler'e de bak bence.Benim oyunum da baya iyiydi.Türk olması cabası.
    Serdar'ı almaya bütçemizin elvereceğini sanmıyorum.Taksitli transfer yapmıyorum bu yüzden yüksek bonservis ücretli oyuncular şu an için gündemimde bulunmuyor.

Mesaj Yetkileri