Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ses Cok ama cok net geliyordu ayni maci izlemedik galiba. ozetini veya 90 dakka full anlatimi tekrar izlemeniz dilegi ile
    Mikrofon olduğunu ve Lig tv'nin koyduğunu söyleyenlerden biri de sizdiniz.Kaynağınızı öğrenebilir miyim?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Mikrofon olduğunu ve Lig tv'nin koyduğunu söyleyenlerden biri de sizdiniz.Kaynağınızı öğrenebilir miyim?

maci izledinmi ? maci izliyenler cevap versin ozman Sesler gayet cok net geliyordu Mikrofon vardi Bu arada lafimi geri alayim Ligtv"mi koydu Kim koydu bilmiyorum Kaynak Benim maci izledigim icin simdi twitteri actim sahsen ordanda 3-4 kisi soledi amacim tartisma yaratmak degil olan seyi soledim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    maci izledinmi ? maci izliyenler cevap versin ozman Sesler gayet cok net geliyordu Mikrofon vardi Bu arada lafimi geri alayim Ligtv"mi koydu Kim koydu bilmiyorum Kaynak Benim maci izledigim icin simdi twitteri actim sahsen ordanda 3-4 kisi soledi amacim tartisma yaratmak degil olan seyi soledim
    Maçı izledin mi diye soruyorsun sonra maçı izleyenler cevap versin o zaman diye kendin yanıtlayıveriyorsun Maçı izledim arkadaşım,ben çocukluğumdan beri her fenerbahçe maçını stadda,evde veya herhangi bi kafede izlerim.Ayrıca maç bitiminde metrobüsteydim.İstanbulu biliyorsan acıbadem'de oturuyorum ben metrobüs hattı vardır acıbadem de,stadın oradan dönen kişilerle konuşma şansım oldu böyle bir şeyin olduğunu söylemediler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri