Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

stadin disinda kim bilir kac bin taraftar var sesin cok gelmesi normal.. attirson arkadasin dedigi gibi sürekli bir katakulli aramayin.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Dışarıdan gelen taraftar sesi ve Baroni'nin gol sevinci çok güzeldi.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Nihat Özdemir'in çıkıp decoder alın demesi de ilginç oldu.
    Bunu diyen bir yönetici varken stad dışına mikrofon koymak çok normal birşey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    stadin disinda kim bilir kac bin taraftar var sesin cok gelmesi normal.. attirson arkadasin dedigi gibi sürekli bir katakulli aramayin.
    Mikrofon olduğunda katakulli aramaya gerek yok . Sesin sesinden belli mikrofon olduğu stada gelmesine bir şey demiyoruz .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

kaldığımız yerden devam etmemiz çok iyi. Orduspor'u küçümseyenler var ama bu takım anadolu takımları arasında kaliteli olanlardan biri, sadece henüz oturmamış bi kadroya sahipler. Ordu'daki her maçta da favori olurlar bence. Bu sebeple zor bi maçtı ve kazanmamız çok iyi oldu. Tebrikler Şampiyon !
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orduspor için herkes çok iyi dedi ama bence eski kadrolarına takviyeyle yola devam etselerdi çok daha iyi olurdu , bucaspor'u gördük geçen sene böyle , ayrıca eski oyunculara da ayıp adamlar çalışıyor didiniyor ligden çıkmak için , niye çıkmaya uğraşsınlar ki oynayamayacaklarsa ?

Karabük çekirdeğini koruyup takviyelerle yoluna devam etmişti , başarı ve vefa örneği olarak onları gösterebilirim , bundan sonra ligden çıkan takımların da bu takımı örnek almalarını tavsiye edebilirim(tabi kimse bu tavsiyemi görecek değil )

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

O sesin gelmesi çok normaldi.Mikrofon olayı buna ihtimal vermeyenlerin bir söylentisi sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Mikrofon var yada yok bence önemli olan taraftarın oradan takımını desteklemesidir diye düşünüyorum.

Maçta şanssız olan taraf Orduspor'du Fatih Tekke maçı koparabilecek fırsatları teker teker harcadı.Beğenilmeyen Bilica 2-3 net pozisyonda ölümüne mücadele etti.Semih'in direkten dönen şutuyla alexin röveşatası muhteşemdi.Sezona galibiyetle başladık umarım böylede devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fatih Tekke bir takıma zarar bence forvetsiz çıksalardı daha iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Niye bu kadar alınganlık yaptınız, kanıt diye tutturdunuz ben anlamadım. Taraftara bir şey diyen yok ki, gitmişler takımlarını desteklemişler, gölge düşürmek için yazmadım ben mikrofon diye. Gelen ses gayet netti, kanıt da kendi kulaklarım. Duyduk, yazdık. Zaten ligtv yapmıştır dedik, şike soruşturması kapsamında diğer kanallar ve gazetelere nazaran ligtv'nin tutumu oldukça farklıydı. Zaten öyle olmak zorunda, işin ucunda ciddi para var. Ayrıca Ali Koç çıktı biz bu ligte oynamak istemiyoruz dedi, Nihat Özdemir decoder alın dedi, bu nasıl mantık ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Nihat Özdemir'in çıkıp decoder alın demesi de ilginç oldu.
    Böyle bir şeyi derken Ligtv'yi mi kast etti?Taraftarlar iptal ettiriyor ama yöneticinin böyle bir şeyi demesi baya manidar geldi.

Bu arada mikrofon var yok bilmem ama ntvsporda 15-20 bin kişi var denildi.Eğer öyleyse stada çok rahat gelir ses.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nihat Özdemir'in açıklamasını şimdi izledim. 5-6 dakika boyunca nefes almadan taraftar Lig TV üyeliklerini iptal ettirmesin diye yalvardı resmen.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

nihat özdemir 60 yasinda adam yasliligina vermek lazim anlik bir dalginlikla söylemistir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlız taraftar Nihat Özdemir'e baya tepkili.Zaten istifa edincede baya tepki görmüştü.Bir daha geri dönmesi onun açısından iyi olmadı.

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanarak lige puan farkıyla başlamak çok iyi oldu. Eksiklerimiz geri dönünce daha oturmuş bir takım görüntüsü sergileyeceğiz.[/B]
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Eylül.2011 at 02:06 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stad dışındaki taraftarı görseydiniz mikrofon falan diye taşlamazdınız çamur at izi kalsın alıştık artık bunlara,böyle bir taraftarız işte seyircisiz oynanan maçta çok net 55.000 kişinin sesini duymuşsunuz daha ne denirki bu taraftara.

Çok eksiğe rağmen ilk maçta 3 puan almak güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çoğu kişinin aksine, ben Orduspor'u çok beğendim. İkinci yarıyı izlemedim ancak ilk yarı süresince Orduspor oyuna hakim olan taraftı. Yeni bir yapılanmaya gittiler ve çok iyi transferler yaptılar. Yeni bi kadro. Yenilen gol tamamen uyum sorunuyla alakalıydı. Culio sahanın her yerinde görevini yapmaya çalıştı. Gusso, Dalmat ve diger yabancılarda gerçekten iyiydiler. Stancu asıl mevkiisi olan forvette oynamadığı sürece böyle ruh gibi olmaya devam edecektir. Fatih'te biraz daha ısrar edilebilir ama bu terste tepebilir. Tamamen risk. Zamanla takımdaki uyum arttıkça ve takım birbirini tanıdıkça eğer teknik direktör babında da istikrarı yakalayabilirlerse İ.B.B gibi üst sıralara oynayan kaliteli bir takım olabilir Orduspor. Kadroları buna fazlasıyla müsait.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Ordu'lu olarak takımı değerlendirmem gerekirse Fatih Tekke ölmüş bitmiş.Stancu kullanılmalı forvette.Dalmat hazırlık maçlarında daha iyiydi.Kaleci fornezzi'yi beğendim.Ligi kaldırır gibi.Defans hattıda fena değil.Culio ise takımın lideri.Ordu için çok iyi transfer.Ben uyum süreci atlatınca Ordu'nun iyi işler yapıcağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe. Cristian bu yıl beklentileri aşacak gibi,hazırlık maçlarında da oldukça iyiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu mikrofon bilgisi nereden geldi bilmiyorum ama, madem bir bilgi paylaşıyorsunuz kaynağını falan da yazın.

ben mesela maça giden arkadaşlarıma doğrulatamadım bu olayı.

maça gelirsek, orduspor'u çok beğendim. bizden daha iyi oynadılar. genelde sıfıra inip veya uzaktan şutlarla kalemize gelmeye çalıştılar ama yeni bir kadro, uyumsuzluk söz konusu. daha iyi yerlere geleceklerdir.

fenerbahçe içinse, hazırlık maçları oynadığımız dönemde takım daha iyiydi. ama bugün eksikler de vardı emre, serdar, gg, ziegler gibi. sakatlıklar normale dönünce aykut kocaman kadro şekillendirme konusunda daha rahat olacaktır.

nihat özdemir'in ligtv decoderi alın demesini manidar bulanlar da, ne için manidar buldular, onu da yazsalardı keşke. manidar buldum demekle iş bitmiyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    nihat özdemir'in ligtv decoderi alın demesini manidar bulanlar da, ne için manidar buldular, onu da yazsalardı keşke. manidar buldum demekle iş bitmiyor.
    Gayet açık.Binlerce taraftarın ligtvyi iptal ettirirken N.Özdemir'in çıkıp ligtv alın evinize demesi Fenerbahçe'li olarak sana normal geliyorsa bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fatih yaşadığı sakatlıklardan kurtulamamış anlaşılan.Keşke Zenit'te bıraksaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gayet açık.Binlerce taraftarın ligtvyi iptal ettirirken N.Özdemir'in çıkıp ligtv alın evinize demesi Fenerbahçe'li olarak sana normal geliyorsa bilemem.
    nasıl açık?

gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.

mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;

ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.

zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.

ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.

Tüm kulüplerin en büyük gelir kalemini yayın gelirlerinin oluşturduğuna değinen anlatan Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, taraftarların üyeliklerini sürdürmelerini ya da abone olmalarını isterken, ''Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler. Biz gereken ikazları zaten yapmaktayız. Fenerbahçe bu yatırımdan önemli pay almaktadır. Galibiyet serimiz sürerse yayın gelirinde en büyük payı da biz alırız. Taraftarlarımızın duyarlı olmalarını istiyorum'' diye konuştu.
    galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
    (/s)

Maçın başından sonuna kadar taraftarların bulunduğu yerdeydim,ligtv'nin mikrofonu filan yoktu.Tamam anladık Fenerbahçe'ye çamur atacaksınız bir şekilde araştırmadan yapmayın bari

Maça gelince,sezona kaldığımız yerden başlamak güzel.Yenilerden Ziegleri beğendim,Henri'nin ise zamana ihtiyacı var.Sakatlar dönüp,maç formumuzu yakaladığımız zaman çok can yakacak bu takım.Ordusporu beklediğimden iyi buldum ; Metin Diyadine ayrıca bir tebrik,iyi bir takım kurmuş.

Son olarak da Alex'in rövaşatasına değinmemek olmaz.Havadan gelen topa 0.358 saniyede rövaşata atmaya karar verip öyle estetik bir hareket ancak Alex gibi büyük bir futbolcunun işidir Keşke gol de olsaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    nasıl açık?

gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.

mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;

ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.

zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.

ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.

galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
    Sen kendince güzel yorumlamışşsın.

Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.

"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aynı şeyi bjk başkanı da söyledi diye biliyorum.Lig tvnin çekilmesi kulüpleri zor durumda bırakacak belliki.Buna takılmak yerine buraya gelip "vay efendim digiturk şöyle yaptı böyle yaptı,mikrofon koydurtmuş digiturk" gibi doğrulugundan zerre emin olmadığınız,ne kanıt ne somut bilgi sahibi olduğunuz konularda atıp tutmasanız daha iyi olur.(burda sadece şahsınıza değil aynı tutumu gösteren onlarca kişiye hitap ediyorum.)
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sen kendince güzel yorumlamışşsın.

Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.

"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.
    evet bitti. iyi niyetli olsa da, taraftarın gözünde bitti.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    maci izledinmi ? maci izliyenler cevap versin ozman Sesler gayet cok net geliyordu Mikrofon vardi Bu arada lafimi geri alayim Ligtv"mi koydu Kim koydu bilmiyorum Kaynak Benim maci izledigim icin simdi twitteri actim sahsen ordanda 3-4 kisi soledi amacim tartisma yaratmak degil olan seyi soledim
    Maçı izledin mi diye soruyorsun sonra maçı izleyenler cevap versin o zaman diye kendin yanıtlayıveriyorsun Maçı izledim arkadaşım,ben çocukluğumdan beri her fenerbahçe maçını stadda,evde veya herhangi bi kafede izlerim.Ayrıca maç bitiminde metrobüsteydim.İstanbulu biliyorsan acıbadem'de oturuyorum ben metrobüs hattı vardır acıbadem de,stadın oradan dönen kişilerle konuşma şansım oldu böyle bir şeyin olduğunu söylemediler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nihat Özdemir'in söylediği şeyi kimse savunmuyor zaten.Belki iyi niyetle söylendi ama yayın haklarından gelecek gelir,Fenerbahçe'nin onurundan önemli değildir.Nihat Özdemir şu sözleriyle benim gözümde de bitmiştir şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Nihat Özdemir'le biz taraftar arasındaki fark biz emekçi,duygusal halk durumundayız o ise yanlış bir tabir olmasın ama kapitalist şirket patronu.O yüzden o profesyonel bir şekilde lig tv'leri iptal ettirmeyin,dekoder alın derken biz lig tv olmaz olsun diyoruz.

Denklemin iki tarafı da haklı ama bizim davranışımız,tutumumuz daha "onurlu".

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri