Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    nihat özdemir'in ligtv decoderi alın demesini manidar bulanlar da, ne için manidar buldular, onu da yazsalardı keşke. manidar buldum demekle iş bitmiyor.
    Gayet açık.Binlerce taraftarın ligtvyi iptal ettirirken N.Özdemir'in çıkıp ligtv alın evinize demesi Fenerbahçe'li olarak sana normal geliyorsa bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gayet açık.Binlerce taraftarın ligtvyi iptal ettirirken N.Özdemir'in çıkıp ligtv alın evinize demesi Fenerbahçe'li olarak sana normal geliyorsa bilemem.
    nasıl açık?

gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.

mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;

ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.

zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.

ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.

Tüm kulüplerin en büyük gelir kalemini yayın gelirlerinin oluşturduğuna değinen anlatan Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, taraftarların üyeliklerini sürdürmelerini ya da abone olmalarını isterken, ''Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler. Biz gereken ikazları zaten yapmaktayız. Fenerbahçe bu yatırımdan önemli pay almaktadır. Galibiyet serimiz sürerse yayın gelirinde en büyük payı da biz alırız. Taraftarlarımızın duyarlı olmalarını istiyorum'' diye konuştu.
    galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    nasıl açık?

gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.

mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;

ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.

zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.

ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.

galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
    Sen kendince güzel yorumlamışşsın.

Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.

"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sen kendince güzel yorumlamışşsın.

Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.

"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.
    evet bitti. iyi niyetli olsa da, taraftarın gözünde bitti.
    (/s)

Nihat Özdemir'in söylediği şeyi kimse savunmuyor zaten.Belki iyi niyetle söylendi ama yayın haklarından gelecek gelir,Fenerbahçe'nin onurundan önemli değildir.Nihat Özdemir şu sözleriyle benim gözümde de bitmiştir şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aynı şeyi bjk başkanı da söyledi diye biliyorum.Lig tvnin çekilmesi kulüpleri zor durumda bırakacak belliki.Buna takılmak yerine buraya gelip "vay efendim digiturk şöyle yaptı böyle yaptı,mikrofon koydurtmuş digiturk" gibi doğrulugundan zerre emin olmadığınız,ne kanıt ne somut bilgi sahibi olduğunuz konularda atıp tutmasanız daha iyi olur.(burda sadece şahsınıza değil aynı tutumu gösteren onlarca kişiye hitap ediyorum.)
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri