Quote Originally Posted by goosfraba View Post
nasıl açık?

gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.

mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;

ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.

zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.

ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.

galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
Sen kendince güzel yorumlamışşsın.

Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.

"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.