Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

25 86.21%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Manisaspor kazanır

3 10.34%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: [3. Hafta] Fenerbahçe - Manisaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o erkekse eğer , takımına cidden aşık bir erkektir hoş bir komedi oluşturmaktadır , abartılmamalı

kadınsa eğer , ki öyle olduğunu varsaymak zorundayız , yapılan çok ayıptır ben sizin fotoğraflarınızı bulup twitter , fb , gibi yerlerden burda , başka yerlerde kıza benziyo şuna bakın oğlan gibi falan diye paylaşsam hoş olur mu onu bir düşünmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    o erkekse eğer , takımına cidden aşık bir erkektir hoş bir komedi oluşturmaktadır , abartılmamalı

kadınsa eğer , ki öyle olduğunu varsaymak zorundayız , yapılan çok ayıptır ben sizin fotoğraflarınızı bulup twitter , fb , gibi yerlerden burda , başka yerlerde kıza benziyo şuna bakın oğlan gibi falan diye paylaşsam hoş olur mu onu bir düşünmek lazım
    Son paragraf için ; Allah o duruma düşürmesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Son paragraf için ; Allah o duruma düşürmesin
    Amin , öyle derken ama bir kadını da aynı şekilde aşağılıyor belki de şu an bunu yapanlar , hepimizin önünde internet var istanbul'da maça gelebilen birinin evinde , çocuğunda internet vardır , hep bilinen sitelerde geziyor , düşünebiliyor musunuz o insan nasıl bir psikojiye girer , çok düşüncesiz davranılıyor çok , yazık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Amin , öyle derken ama bir kadını da aynı şekilde aşağılıyor belki de şu an bunu yapanlar , hepimizin önünde internet var istanbul'da maça gelebilen birinin evinde , çocuğunda internet vardır , hep bilinen sitelerde geziyor , düşünebiliyor musunuz o insan nasıl bir psikojiye girer , çok düşüncesiz davranılıyor çok , yazık
    Fenerbahçe'ye ceza verilmiş,Fenerbahçe taraftarından dahil 5.000 kişi anca gelir denmiş,kadınlar sahip çıkmış takıma görevlerini yapmışlar,tarih yazmışlar.Böylece Fenerbahçe camia olarak bir çok şeyi kanıtlamış.Bir şey bulmak gerekti o da bu oldu malesef.Ben çok kızmıyorum o muhabbetlere.

Mesaj Yetkileri