Originally Posted by
Dennis Bergkamp
Dediklerine katılmakla beraber work rate özelliğini ben top rakipteyken yaptığı pres topun peşinden koşma olarak algıladığım için 13 çok düşük geliyor bana Emre'nin bence en önemli özelliği rakip takım sahasından çıkıp atak olgunlaştırmaya başlarken yaptığı o şok pres ile kazandığı toplar yada kazanamasa bile rakip takımın hızlı atağını engelleyip savunmanın yerini almasına zaman kazandırmasıdır.Bunlarda oyunda work rate özelliğine bağlı olaylar diye biliyorum.Tabi ki Emre geriden oyun kurması için gereken yeteneklere de sahiptir ama bu yetenekler var diye saydığım özelliklerinin düşük olması gerekmez sanırım.Dediğin gibi work rate savunmayı tek başına kontrol etme özelliğine sahip olmayıda etkiiliyorsa 17 olmayabilir haklısın ama 13 yinede az.
Mesela Yobo'nunda tackling i bence fazla olmuş.Yobo daha çok pozisyon bilgisi ve sezme kabiliyetiyle top oyuncuya gelmeden araya giren bir oyuncu top rakipteyken o kadar iyi bir top kapma becerisi yok izlediğim kadarıyla.Bunlar olacak tabi ki fakat Emre gibi bir oyuncuya Arda kadar bir tackling ve Arda kadar work rate verilirse tepki gelmesi normaldir.