1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum bir şey soracağım,Uefa'nın da Fenerbahçe karşıtı/düşmanı olduğunu düşünüyor musun acaba? Tam bir antu zihniyetinde yazıyorsun da,merak ettim. Burada eleştirilerinize adam akıllı cevaplar veriliyor,hala belden aşağı vurmanın peşindesiniz.Fenerbahçe araştırmacısı Cengiz abiyi tanıyorum.(reel yaşamda görüşmüşlüğüm de var) En az sizin kadar,belki sizden daha iyi bir Fenerbahçe'li ve futboldan da anlayan birisi.Sanki Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'li olmayan birisi yapıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz,bu da sizin niyetinizi belli ediyor.
    ben ne demişim bakın bakalım. uefa isviçreye de dedi sionu oynatmayın diye. izin verdiler mi işviçrelilier? sanane dedi adamlar uefaya, bizim tffye bak: tabi hemen, dediler. fırsat kolluyorlarmış demek. futboldan anlayıp anlamadığı belli zaten. gökay pa 114 emre çolak 145... emrenin çalışma azmi 13 ya böyle bir dünya var mı? adamlar acaba kaç maçımızı izledi... emrenin long shotu alexin long shotu normale göre düşük... emrenin 1 maçı var diyor sadece... al ben sayıyorum şuan: Fenerbahçe-trabzonspor, Fenerbahçe-Kayserispor,kasımpaşa-Fenerbahçe,. Fenerbahçe İbb... Bir maçını kaçırmadım Fenerbahçenin bir de mehmet topuzunkini bekliyorum. o da umarım düşük olur. o zaman daha detaylı konuşuruz. oyun oynuyorum fm2011i emre presi full duruma getirdim hala bir topa şok pres yapmıyor. mehmet topuz oyuna yine kötü yansıtılmıştı oyuna girip tek tek bakamam şuan, düzeltmişlerse helal olsun...
    Last edited by meddah : 09.Ekim.2011 at 00:18 Reason: Kural 10: Konu Dışı Mesajlar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ben ne demişim bakın bakalım. uefa isviçreye de dedi sionu oynatmayın diye. izin verdiler mi işviçrelilier? sanane dedi adamlar uefaya, bizim tffye bak: tabi hemen, dediler. fırsat kolluyorlarmış demek. futboldan anlayıp anlamadığı belli zaten. gökay pa 114 emre çolak 145... emrenin çalışma azmi 13 ya böyle bir dünya var mı? adamlar acaba kaç maçımızı izledi... emrenin long shotu alexin long shotu normale göre düşük... emrenin 1 maçı var diyor sadece... al ben sayıyorum şuan: Fenerbahçe-trabzonspor, Fenerbahçe-Kayserispor,kasımpaşa-Fenerbahçe,. Fenerbahçe İbb... Bir maçını kaçırmadım Fenerbahçenin bir de mehmet topuzunkini bekliyorum. o da umarım düşük olur. o zaman daha detaylı konuşuruz. oyun oynuyorum fm2011i emre presi full duruma getirdim hala bir topa şok pres yapmıyor. mehmet topuz oyuna yine kötü yansıtılmıştı oyuna girip tek tek bakamam şuan, düzeltmişlerse helal olsun...
    Ictenlikle soruyorum. O sok presi yaptirabildigin oyuncu var mi oyunda? Mesela Messi ve Iniesta yapiyor mu?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ictenlikle soruyorum. O sok presi yaptirabildigin oyuncu var mi oyunda? Mesela Messi ve Iniesta yapiyor mu?
    Türkiye Liginde O Şok Presi En İyi Yapan Mustafa Sarp'ta Gördüm Oyunda O Yüzden Oyunda Severdim Mustafa'yı Hatta 2010'da Vazgeçilmezimdi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    barcelona vs. büyük kulüpleri almıyorum. bir Fenerbahçe bir Adanaspor bir de ortak kariyerde seçtiğimiz takımı alıyorum. ara sıra fantezi için malaga gibi parası çok olan kulüpleri alıyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Türkiye Liginde O Şok Presi En İyi Yapan Mustafa Sarp'ta Gördüm Oyunda O Yüzden Oyunda Severdim Mustafa'yı Hatta 2010'da Vazgeçilmezimdi
    Acikcasi oyunda o tip bir sok presi pek hatirlamiyorum. Mustafa Bursa'da oynarken gercekten cok ilginc bir oyuncuydu ve orta sahada o tip toplari kapmaya bakardi. Galatasaray'da gittikten sonra sen de 3 hafta ben diyeyim 5 hafta iyi gorundu. Sonra oyle bir dusus ki akillara zarar.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    barcelona vs. büyük kulüpleri almıyorum. bir Fenerbahçe bir Adanaspor bir de ortak kariyerde seçtiğimiz takımı alıyorum. ara sıra fantezi için malaga gibi parası çok olan kulüpleri alıyorum.
    Peki de, ben o sok presi kimseye yaptirtamiyorum bu mac motorunda. Degil sadece Emre. Oyuncular birbirlerinden o kadar uzak ve savunma duzeni mac motorunda o kadar bozuk ki, mac motorunu bastan asagiya elden gecirmeye karar verdiler.

Mesaj Yetkileri