Söylediğin değerler hep 1 puan aşagı yada yukarı değerler. Bunun için mi bütün isyan? Selçuk'un yaratıcılıgı zaten 15 diye biliyorum. Muhammet'in teknigi 19 olmazsa 18 olur taş çatlasın 17 olur daha az olamaz. Alex maç içi devamlılıgı çok yüksek bir oyuncumu ki konsantrasyonu artsın diyorsun? Servet'in hızlanması zayıf ama hız olarak kimse yavaş olduğunu söyleyemez. Onun sorunu o hıza çıkma süresiyle ilgili. Maçta gözlemlenen hızdan çok hızlanma ile ilgilidir. Oyuncular kolay kolay maksimum hızlarına ulaşabilecek pozisyon, fırsat yada alan bulamazlar.
Sabri'ye gelirsek Sabri başarılı orta yüzdesi olarak yıllardır belli bir istikrarı tutturmuş bir oyuncu. Resmi kayıtları yıllar önce gördüğümde ben de şaşırmıştım çünkü maçlarda çoğu bek oyuncularının olduğu gibi ayarsız zamansız ortalar yapabiliyor bu da daha çok sabrinin karar verme, sogukkanlılık, oyun zekası ile ilgili sorunlardan kaynaklanıyor. Ama orta açma konusunda 14 olmasa bile 13 verilebilir belki daha düşük olmaz. Adamın yüzdeleri belli isteyen araştırabilir.