-
Oyunu orjinal almayıp oradan buradan temin eden insan kesinlikle emek hırsızlığı yapar o ayrı bir konu. Eğer orjinal alamayacak maddi durumdaysanız oyunu oynamassınız. Benim Bugattı alacak param yok ve gidip bir Bugattı çalayım demiyorum. Yakalanınca param yoktu ne yapayım gibi bir savunma geçerli olmaz. Ayrıca ben oyunun pahalı olduğunu düşünmüyorum. Fiyatı gayet makul seviyelerde bütün bir yıl oynandığını düşünürsek. Klasik sigaraya verdiğiniz para kıyaslamasına girmek istemiyorum.
Ancaaaak ben yıllardır bu oyunu oynuyorum ve orjinal kullanıyorum. Fakat bu seneden itibaren bu oyunu oynamayı düşünmüyorum. Sebebi ise Türkçe konusunun yıllardır geçiştirilmiş olması. Bunda Turksportal'ın suçunun olduğunu da düşünüyorum açıkçası. Bu oyunda Çekçe vs. gibi dillerin olmasının yanında Türkçe'nin eklenmemesini kimse açıklayamaz. En azından sadece orjinal olarak oyunu alanların erişebileceği bir sistemle Türkçe eklentisinin olması gerekirdi ve ben bu eklentiyi görene kadar oyunu almayı düşünmüyorum. Bu sene ve gelecek senelerde Türkçe olabilir, olmak üzere vs gibi geçiştirmelere verecek bir kuruş param yok.
Mesaj Yetkileri