Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya bu semih AMC olmuş çıkmış,fiziksel özellikleri çok kötü olmuş,tamam okadar iyi değil ama en azından balance bukadar düşürülmeseydi deeplying oynatsaydık 12 balance mı olur bu adama,okadar top tutuyor kaptırmıyor takımı hücuma çıkarıyor kafa toplarını neredeyse hepsini alıyor bu özelliği var zaten Semihi Semih yapan dengesi ama oda 12 ben şaşırdım valla.

Heading 17 çok fazla o 13 olsaymış ordan kısılan 4 puan balance a koyulsaymış 16 olsaymış.

+Creavity 14 te fazla olmuş 11 olabilirmiş Decision da 15 ten 13 e düşürülebilirmiş
    Last edited by RasAnt : 12.Ekim.2011 at 18:28 Reason: ekleme

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Oyuncuları 2 maçta izleyip mi karar veriyorsunuz. 2 maç izlemişsiniz sonrada düzeltmemiz lazım demişssiniz. Fenerbahçe' gelenlerin düşürüldüğünü biliyoruz ama bari 2 maçta karar vermeyin !
    Simdiye kadar verdigi izlenimden bahsettim. Devaminda da ilerleyen aylarda izleyip, ona gore duzenleme yapilmasi gerekiyor dedim.

Turkce yazdim sonucta.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Oyuncuları 2 maçta izleyip mi karar veriyorsunuz. 2 maç izlemişsiniz sonrada düzeltmemiz lazım demişssiniz. Fenerbahçe' gelenlerin düşürüldüğünü biliyoruz ama bari 2 maçta karar vermeyin !
    Once alinti yapilan mesaji okudum, sonra yazdigin cevabi ve en sonda uye ismine baktim tam ismine gore yazmisin. Elastik gibi nerden nere baglamisin

Arkadaşlar, merhabalar. Ben foruma uzun süre önce üye oldum. Fakat yazar grubuna yeni katıldım.

Konuya gelicek olursak; bende bir Fenerbahçe taraftarıyım fakat, demoda (STSL'de açılan) oyuncu profillerini yerinde buldum. Araştırmacı arkadaşların emeğine sağlık diyorum.
    Tam sürüm çıktığında nacizane fikirlerimi paylaşırım.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Arkadaşım, demo da bu iki oyuncu bende açılmıyor, profillerini nereden buldun acaba?

Paylaşım için teşekkürler bu arada.

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Arkadaşım, demo da bu iki oyuncu bende açılmıyor, profillerini nereden buldun acaba?

Paylaşım için teşekkürler bu arada.

Tribün Dergi'nin elinde beta meta bir sürüm var sanırım, fotoğraflara baktığında göreceksin zaten reklamını.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

şu an aklıma geldi. mevcut ferrari'nin durumu oyuna nasıl yansıtıldı acaba? db yapımcıları cevaplarsa sevinirim.

bir de tayfur havutçu-roland koch-carlos carvalhal ne görevde girildi oyunda?

son olarak sanırım perpetua 10 yıllık bi ortalama almış fenerbahçe 1, galatasaray 3 olmuştu ortalamalar baz alındığında. beşiktaş 7. sırada mıydı neydi, net hatırlamıyorum. geçmiş sayfalarda kaldı. beşiktaş'ın kadrosu bu kadar silik mi yoksa başındaki teknik adamdan dolayı mı böyle bir ortalama çıktı? eğer silikse bunu öngörecek nasıl bir intiba yarattı beşiktaş sizde?

cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler.

Sow ve Mustafa Yumlu'nun profillerini koyabilir misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    Ben baktım da Mustafa'nın geçen seneden bir farkını göremedim.Tam incelemedim ama yinede kesin bir karara varmayayım.Akşam eve gidince bir karşılaştırma yapar koyarım ss buraya.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bank Asya 1.lig takımlarına bakabiliniyor mu?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bank Asya 1.lig takımlarına bakabiliniyor mu?
    demo sebebiyle Türk oyuncular sınırlı sayıda. Bu yüzden tek tük oyuncular var.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    şu an aklıma geldi. mevcut ferrari'nin durumu oyuna nasıl yansıtıldı acaba? db yapımcıları cevaplarsa sevinirim.

son olarak sanırım perpetua 10 yıllık bi ortalama almış fenerbahçe 1, galatasaray 3 olmuştu ortalamalar baz alındığında. beşiktaş 7. sırada mıydı neydi, net hatırlamıyorum. geçmiş sayfalarda kaldı. beşiktaş'ın kadrosu bu kadar silik mi yoksa başındaki teknik adamdan dolayı mı böyle bir ortalama çıktı? eğer silikse bunu öngörecek nasıl bir intiba yarattı beşiktaş sizde?

gözden kaçtı sanırım

ferrari sanırsam free player olarak başlıor oyunda yanlış bilmiyorsam bjk t.direktörüde carvalhal gözüküyor tayfur hocayla ilgili bi bağlantı yok sanırım ama adminler daha iyi bilir tabiki

manuel fernandes e çok sevindim bir de atınç tan iyi bir yükseliş bekliyorum

gerekte yok aslında atınç için yükseliş çünkü fm 11 de 2013 yılına falan geldiginde (eğer yetiştirirsen) mükemmel oluyor yine...... (asistan menejerinizi fazla dinlememenizi öneririm onlar profili düşük her oyuncuya kötü diyolar zaten) potansiyeli hissetmek ve yetiştirmek önemli

Nesil
    2003

Ferrari serbest. Sozlesmesini fesh etti bildigim kadariyla.

Tayfur Havutcu oyunda yok. Teknik direktor Carvalhal, yardimci antrenor Koch.

Besiktas'in bu seviyesinin bir nedeni teknik direktor, dizilisini guncellemedigimiz icin Besiktas'a pek uymayan bir dizilis kullaniyor.

Ote yandan Besiktas, kadrosunda yetenekli oyunculari barindirmakla beraber, oldukca istikrarsiz oyunculari da barindiriyor. Kadrodaki bir cok oyuncunun da yeni ve yabanci olmasi nedeniyle de kadronun kaynasmasi ve iyi performans gostermesi zaman alacaktir.

Nesil
    2003

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ferrari serbest. Sozlesmesini fesh etti bildigim kadariyla.

Tayfur Havutcu oyunda yok. Teknik direktor Carvalhal, yardimci antrenor Koch.

Besiktas'in bu seviyesinin bir nedeni teknik direktor, dizilisini guncellemedigimiz icin Besiktas'a pek uymayan bir dizilis kullaniyor.

Ote yandan Besiktas, kadrosunda yetenekli oyunculari barindirmakla beraber, oldukca istikrarsiz oyunculari da barindiriyor. Kadrodaki bir cok oyuncunun da yeni ve yabanci olmasi nedeniyle de kadronun kaynasmasi ve iyi performans gostermesi zaman alacaktir.
    şu an yine farazi verdiğiniz bilgiler ve yazılan yorumlar üzerine bi soru daha sormak istiyorum izninizle.

tayfur havutçu'nun olmadığını söylediniz. o zaman mantıken serdal adalı da yok.

eğer ona da cevabınız evetse fenerbahçe oyuna başkansız başlayacak doğru mudur? bu da ilerleyen günlerde olası bir seçimi getirebilir mi fm içinde?

ha yok fenerbahçe de başkan var ama tayfur havutçu beşiktaş'ın başında değil derseniz de sizce de bi gariplik yok mu?

yanıtlarınız için teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım başkan olarak görünüyor evet.Tayfur Havutçu yok ve hoca Carvalhal Beşiktaş'ta.Garip bence de evet.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003

şu an yine farazi verdiğiniz bilgiler ve yazılan yorumlar üzerine bi soru daha sormak istiyorum izninizle.

tayfur havutçu'nun olmadığını söylediniz. o zaman mantıken serdal adalı da yok.

eğer ona da cevabınız evetse fenerbahçe oyuna başkansız başlayacak doğru mudur? bu da ilerleyen günlerde olası bir seçimi getirebilir mi fm içinde?

ha yok fenerbahçe de başkan var ama tayfur havutçu beşiktaş'ın başında değil derseniz de sizce de bi gariplik yok mu?

yanıtlarınız için teşekkürler.
    Tayfur Havutcu'nun Besiktas'ta olmamasinin nedeni, takimin basinda olamamasi. Carvalhal'in teknik direktor olmasinin nedeni de, gecici teknik direktor yaptigimiz takdirde oyunun ilk 3 gununde teknik direktorun Mustafa Denizli olmasi.

Bir karar vermek durumunda kaldik ve sike davasi nedeniyle tutuklu olan futbolcu ve teknik ekipleri oyundan cikarttik. Hala veritabaninda bulunuyorlar, bir sonraki yamalarda kolaylikla tekrar ekleyebiliriz.

Tutuklu olan baskanlar ise secim yapmaya daha sicak bakacak sekilde oyunda cunku baskansiz yapsak, oyun kuluplere bir baskan uyduracakti.

Serdal Adali zaten oyunda hic olmadi. Baskan disi yoneticilerin oyunda hic bir islevi olmadigi baskan disindaki yoneticileri hic eklememeyi tercih ediyoruz. Tek istisna, teknik direktorluk yapmis ve daha sonra sportif direktor olmus kisiler.
    Last edited by perpetua : 13.Ekim.2011 at 20:48

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

cevaplar için teşekkürler. anlaşılan şike olayları sizlerin de ayarını şaşırttı

hep bi karar vermek durumunda kalmışsınız. diğerleri hakkında yorum yapamam da bunda sanki biraz insafsız davranmışsınız.

carvalhal kendisi de en az 3-4 kere tayfur havutçu geldiği an ben anlaşma şartlarına uyarak antrenörlüğe döneceğim. takımın teknik direktörü tayfur havutçu'dur dedi. ha bana farketmeyecek, zaten ben beşiktaş'ı aldığımda tayfur havutçu otomatikman işsiz kalıyordu. ama yapılan anlamlı olmamış bence. dediğim gibi eğer bir şey uygulandıysa bir takıma her takıma uygulansaydı. korcan'a, bülent uygun'a, aziz yıldırım'a kadar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

cevaplar için teşekkürler. anlaşılan şike olayları sizlerin de ayarını şaşırttı

hep bi karar vermek durumunda kalmışsınız. diğerleri hakkında yorum yapamam da bunda sanki biraz insafsız davranmışsınız.

carvalhal kendisi de en az 3-4 kere tayfur havutçu geldiği an ben anlaşma şartlarına uyarak antrenörlüğe döneceğim. takımın teknik direktörü tayfur havutçu'dur dedi. ha bana farketmeyecek, zaten ben beşiktaş'ı aldığımda tayfur havutçu otomatikman işsiz kalıyordu. ama yapılan anlamlı olmamış bence. dediğim gibi eğer bir şey uygulandıysa bir takıma her takıma uygulansaydı. korcan'a, bülent uygun'a, aziz yıldırım'a kadar.
    Zaten bunu Caretaker Manager (Geçici Teknik Direktör) olarak uygulamıştık ama yine Mustafa Denizli'yi getiriyordu.

Oyunda vakıf sistemi yok, kulüp başkanları kulüplerin sahipleri. Yeni başkan gelince cebinden yüklüce bir miktar para koyabilir, kulübü zengin edebilir. Çünkü gelen her yeni başkan kulübü satın almış oluyor. O zaman zarfında da bu konuda eleştiriler gelecekti. Bence şu an doğrusu yapıldı, aynı mantığı savunmuştum ben de.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

23. Default

Tayfur Havutçu'nun takımın başına döneceği tarih aşağı yukarı belli olsa, yine bir şekilde yansıtılırdı herhalde oyuna ama sonucun ne olacağı, nasıl olacağı, ne zaman olacağı beli değil, doğru yapılmış bence de.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    Dediğim gibi Mustafa'da pek bir değişim göremedim.2çzelliğinde artış birinde düşüş olmuş sanırım eskiye göre.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Dediğim gibi Mustafa'da pek bir değişim göremedim.2çzelliğinde artış birinde düşüş olmuş sanırım eskiye göre.

saol paylaşım için.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yine , yeni , yeniden ha.

O verdiğin örneklere de şu örnekleri verdiğim. Çok sevdiğiniz ve coşturduğunuz Emre , Arda , Bülent Korkmaz , Hakan Ünsal , Emre Aşık , Tugay Kerimoğlu. Yeter mi devam edeyim mi?
    saydığın isimler altyapı eleştirisine cevaben yazıldı sanırım; fakat hakan ünsal ve emre aşık gs altyapısından çıkma oyuncular değil.

q7'nin profili oyuna nasıl bir performans yansıtıyor deneme fırsatı bulan oldu mu?
    Last edited by tearkan : 14.Ekim.2011 at 04:53

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    saydığın isimler altyapı eleştirisine cevaben yazıldı sanırım; fakat hakan ünsal ve emre aşık gs altyapısından çıkma oyuncular değil.
    + Emre Belözoğluda Zeytinburnundan yetişen bir oyuncu daha sonra Gs altyapısına transfer oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Mersin İdman Yurdu'ndan oyuncu profilleri koyabilirmisiniz acaba ? Özellikle Nduka ve Boum u merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Issiar dia ve stoch koyarmsınız

Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri