1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yine , yeni , yeniden ha.

O verdiğin örneklere de şu örnekleri verdiğim. Çok sevdiğiniz ve coşturduğunuz Emre , Arda , Bülent Korkmaz , Hakan Ünsal , Emre Aşık , Tugay Kerimoğlu. Yeter mi devam edeyim mi?
    saydığın isimler altyapı eleştirisine cevaben yazıldı sanırım; fakat hakan ünsal ve emre aşık gs altyapısından çıkma oyuncular değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    saydığın isimler altyapı eleştirisine cevaben yazıldı sanırım; fakat hakan ünsal ve emre aşık gs altyapısından çıkma oyuncular değil.
    + Emre Belözoğluda Zeytinburnundan yetişen bir oyuncu daha sonra Gs altyapısına transfer oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    + Emre Belözoğluda Zeytinburnundan yetişen bir oyuncu daha sonra Gs altyapısına transfer oldu

Emre'yi 13 yaşında transfer etmiş Galatasaray. Bu durumda alt yapıdan yetişmemiş denilemez. Bir çok kulüp alt yapılarındaki oyuncuları başka takımlardan transfer edebiliyor. Mesela Semih Şentürk. Özçamdibispor'dan kaç yaşındayken alınmış? Ama onu yetiştiren buralara getiren (yani altyapısını tamamlayan) kulübün Fenerbahçe olmadığını kimse iddia edemez...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 14.Ekim.2011 at 19:03 Reason: İzmirspor değil Özçamdibispor'dan alınmış Semih. :)
    I'm back...

Smile

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Emre'yi 13 yaşında transfer etmiş Galatasaray. Bu durumda alt yapıdan yetişmemiş denilemez. Bir çok kulüp alt yapılarındaki oyuncuları başka takımlardan transfer edebiliyor. Mesela Semih Şentürk. İzmirspor'dan kaç yaşındayken alındı? Ama onu yetiştiren buralara getiren (yani altyapısını tamamlayan) kulübün Fenerbahçe olmadığını kimse iddia edemez...
    Semih İzmirspor'dan alınmadı, amatör kümeden Özçambidispor'dan geldi Fenerbahçe'ye çok çook küçük yaşta. Bir sene İzmirspor'da kiralik oynadi sadece. Ama söylemeye çalıştığınız şeye katılıyorum, bilgi verme amaçlı yazdım sadece haha

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    Semih İzmirspor'dan alınmadı, amatör kümeden Özçambidispor'dan geldi Fenerbahçe'ye çok çook küçük yaşta. Bir sene İzmirspor'da kiralik oynadi sadece. Ama söylemeye çalıştığınız şeye katılıyorum, bilgi verme amaçlı yazdım sadece haha

Evet haklısınız bende görüp değiştirdim zaten hemen. Açıkçası benim bildiğim öyleydi yeni birşey daha öğrenmiş oldum.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri