1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Evet ayni seylerden bahsediyoruz.Dia 17 ise Sercan 16 olmali.

Sercan 18 olursa bu tartisma cikar.Ve bu 18 in hangi mantikla oyuna aktarildigini bana anlatamazsiniz.Degil siz,hic bir futbol otoritesi Sercan'in Dia'dan hizli oldugunu bana inandiramaz.Her ikisini bu gozler defalarca canli gordu.

Ama siz kendi hatalarinizin ustunu ortmek icin neden kimse Sercan 16 olmali demiyor diyosunuz.

Ben de diyorum ki oyunun datasini duzeltme yetkim olsaydi 16 olurdu.Bence bu sorunu biz elestirenlere degil de datayi hazirlayan arkadaslariniza iletseniz daha mantikli olur.

Diyin ki Dia 17 ise Sercan 16 olmali,neden burada 18? Tabi adaletsizlik oldugunu dusunuyorsaniz.

Ben sizin ve arastirmacilarin adaletsiz secimler yaptigini dusundugunu hele ki hata yaptigini dusundugunu hic sanmiyorum.O tartismalarin cogu da bu yuzden cikiyor.

Bir yetkili allahin kulu cikip evet haklisiniz bu cok mantiksiz olmus dese,bir sonraki datada duzeltilecek dese 21 sayfa yorum da olmazdi inanin.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=46

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=105

Bu iki yorum, bazi sonuclar cikartmak icin yeterli olmali.

Bu kadar sabirsiz olmaya gerek yok. Surada 6-7 gun kaldi oyunun cikmasina.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=46

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=105

Bu iki yorum, bazi sonuclar cikartmak icin yeterli olmali.

Bu kadar sabirsiz olmaya gerek yok. Surada 6-7 gun kaldi oyunun cikmasina.
    Buradaki yorumlarin cogu zaten FM 2011 icindi.Biz de bekliyoruz oyunun cikmasini ama eminin bu kadar yaygara kopmasaydi yine ayni sekilde kalacakti.

Benim derdim bu da degil acikcasi. Ben yaklasik 6 senedir buraya uyeyim,cok mesaj yazmam ama cok takip ederim,bu sene cok enteresan seyler goruyorum forumda.

Dia,Sercan orneginden giderek konusuyorum.Ozellikle 2sinin hizlari arasindaki tutarsizlik ne kadar dile getirilirse getirilsin,burada o arastirmaci(!) arkadaslar o tutarsizligi savunma geregi duyuyor.Hele ki daha enteresani Galatasaray arastirmacisini ilgilendiren bir konuda yorum yaparken Ankaragucu,IBB,X veya Y takimin arastirmacisi da gelip arkadasini korumak adina yorumlar yapiyor.Sirf yapilan hatayi kabullenmemek adina,yirtinip duruyorlar.Sonra da biz zor is yapiyoruz kolaysa gelin siz yapin.Bir de siz yapin da gorelim gibi sacmasapan is bilmez yorumlar yapiliyor.

Dipnot olarak,avatarimdaki resmi bizzat kendim Manchester Utd-Bursaspor macinda cektim,1 sene boyunca UEFA icin calistim,Bursaspor kulubu icin calistim,son 5 senemi Bursa'da gecirdim.Ama sizin MANU macinda gormussunuzdur dediginiz Sercani ben hic goremedim malesef.

Iddia ediyorum,Dia'nin hizi 17 ise Sercan'in hizi max 15 tir. Madem kiyaslama yapiyoruz bu da benim kiyasim.

Buradaki yorumlarin cogu zaten FM 2011 icindi.Biz de bekliyoruz oyunun cikmasini ama eminin bu kadar yaygara kopmasaydi yine ayni sekilde kalacakti.

Benim derdim bu da degil acikcasi. Ben yaklasik 6 senedir buraya uyeyim,cok mesaj yazmam ama cok takip ederim,bu sene cok enteresan seyler goruyorum forumda.

Dia,Sercan orneginden giderek konusuyorum.Ozellikle 2sinin hizlari arasindaki tutarsizlik ne kadar dile getirilirse getirilsin,burada o arastirmaci(!) arkadaslar o tutarsizligi savunma geregi duyuyor.Hele ki daha enteresani Galatasaray arastirmacisini ilgilendiren bir konuda yorum yaparken Ankaragucu,IBB,X veya Y takimin arastirmacisi da gelip arkadasini korumak adina yorumlar yapiyor.Sirf yapilan hatayi kabullenmemek adina,yirtinip duruyorlar.Sonra da biz zor is yapiyoruz kolaysa gelin siz yapin.Bir de siz yapin da gorelim gibi sacmasapan is bilmez yorumlar yapiliyor.

Dipnot olarak,avatarimdaki resmi bizzat kendim Manchester Utd-Bursaspor macinda cektim,1 sene boyunca UEFA icin calistim,Bursaspor kulubu icin calistim,son 5 senemi Bursa'da gecirdim.Ama sizin MANU macinda gormussunuzdur dediginiz Sercani ben hic goremedim malesef.

Iddia ediyorum,Dia'nin hizi 17 ise Sercan'in hizi max 15 tir. Madem kiyaslama yapiyoruz bu da benim kiyasim.

Aynen katılıyorum. Verilen değerler tartışılmaya kalkıştımı sürekli bir savunma söz konusu. Bu konular neden yoruma açık? Neden oyuncu tartışma alanı var? Sadece formalite için mi ? Herkes görüş belirticek ki ortak bir fikir çıkarılıp oyuncuya değer, değerler verilecek.

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Aynen katılıyorum. Verilen değerler tartışılmaya kalkıştımı sürekli bir savunma söz konusu. Bu konular neden yoruma açık? Neden oyuncu tartışma alanı var? Sadece formalite için mi ? Herkes görüş belirticek ki ortak bir fikir çıkarılıp oyuncuya değer, değerler verilecek.
    Malesef senin katilman birsey ifade etmiyor dostum.

Once bir arastirmaci bana katilacak,sonra diger arastirmacilar peslerinden gelerek bana katilmaya devam edecek.Sonra yoneticiler derken,iste o zaman Dia'nin gercekte Sercan'dan daha hizli oldugunu anlatabilmis oluruz.

Yoksa sen bos yere bana katilarak yorma kendini.

Konunun ilk sayfadan son sayfasına kadar olan bütün iletileri okumaya çalıştım. Bu sitenin hedefinin yada bu forumun bulunmasının nedeni "Turksportal istifa" diye başlık atılıp; bunu çok önemli bir konuymuş gibi sunmak olmamalı.

Bir araştırmacı arkadaşın açtığı bu konu başlığını kınıyorum ve birçok takipcisi olan bir siteyi bu kadar zedelemeye hakkı olmadığını düşünüyorum ayrıca araştırmacıların oyuncu kitlesi ile bu kadar çok polemiğe girmesinin de çok yanlış olduğu kanısındayım.

Buna benzer başlıklar hemen kapatılmasını rica ediyorum ve sitenin amacından saptırıldığına yönelik düşüncelerim giderek artmakta olup bu gereksiz başlıklar yerine demo incelemesinin yapılması ve neler yeni bunun hakkında bilgi vermenizin daha yerinde olucağından eminim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by darthrevan View Post
    Konunun ilk sayfadan son sayfasına kadar olan bütün iletileri okumaya çalıştım. Bu sitenin hedefinin yada bu forumun bulunmasının nedeni "Turksportal istifa" diye başlık atılıp; bunu çok önemli bir konuymuş gibi sunmak olmamalı.

Bir araştırmacı arkadaşın açtığı bu konu başlığını kınıyorum ve birçok takipcisi olan bir siteyi bu kadar zedelemeye hakkı olmadığını düşünüyorum ayrıca araştırmacıların oyuncu kitlesi ile bu kadar çok polemiğe girmesinin de çok yanlış olduğu kanısındayım.

Buna benzer başlıklar hemen kapatılmasını rica ediyorum ve sitenin amacından saptırıldığına yönelik düşüncelerim giderek artmakta olup bu gereksiz başlıklar yerine demo incelemesinin yapılması ve neler yeni bunun hakkında bilgi vermenizin daha yerinde olucağından eminim.
    Haklisiniz.

Basligin amaci, arastirma ekibini ve Turksportal'i bu ve SI forumlarinda holiganlik (kendilerinin kelimesi) yapmakla suclayan kisilere durumun sandiklari gibi olmadigini gostermekti. Umuyorum amacina da ulasti ve uzatmanin da cok anlami yok.

Konuyu kilitlemeden once bu konularda konusmak isteyenlerin arastirma bolumunde oyuncularla ilgili basliklar acmaya gitmesini tavsiye ediyorum.

Nesil
    2003

Ben de iddia ediyorum yaygara cikartmadan, bir kisi guzel guzel yazarak da bizim ilgimizi cekerdi.

Yorumlarin arastirmacilari korumak amaciyla yapildigini dusunmuyorum. Sonucta onlar da insan, onlarin da kendilerine gore fikirleri var. Onlarin da kendi fikirlerini yazmaya haklari var. Biraz daha takip ederseniz arada sirada arastirmacilarin da bazi konularda ters dustugunu gorursunuz. Ama karsisindaki kisi ile yazisirken kullanilan uslup ortaligin toz duman olmasini onluyor.

Uyelerimiz de kendi uslubuna gore karsilik aliyor genelde. Birisi cikip, "bence X'in Y ozelligi 14 olmalidir cunku..." yazinca biz sert tepki gostermeyiz. En fazla "katilmiyorum cunku... " yazariz ve karsilikli bir diyalog baslar. Medeni insanlar genelde boyle anlasir.

Siz hic bir taksiye binip, ne bicim araba kullaniyorsun, daha vites degistirmeyi bilmiyorsun, gaza oyle basilmaz ne bicim adamsin sen dediniz mi? Veya otobuste, veya dolmusta? Deseniz, nasil bir tepki alirsiniz? Peki bu tip bir davranis neden takside/dolmusta makul degil de burada makul oldugu dusunuluyor?

Valla ne diyeyim ki. Pes dogrusu. Ben o mac hakkinda yazarken Sercan'in hizini ovdum mu?

Bursaspor arastirmacimiz isterse gelir ve Bursaspor ile ne gibi bir iliskisi oldugunu anlatir. Bana dusmez.

Peki bu kiyasi yaparken, neden bu sonuclara vardiginizi bir anlatsaniz. Mesela Sercan'i veya Dia'yi yan yana kim ile kosarken animsiyorsunuz ve kimin kimi gectigini hatirliyorsunuz.

Mesela ben de soyle bir sey diyebilirim bu durumda mesela. Sercan'in hizi max 15 ise, Emre Belozoglu'nun hizi da max 9'dur. Selcuk Inan'in max 8'dir. Caner'in max 13'dur. vs. vs.

Ben de iddia ediyorum yaygara cikartmadan, bir kisi guzel guzel yazarak da bizim ilgimizi cekerdi.
    Inanin ben yazdim ama yaygara cikartan arkadaslarin yorumlari daha fazla ilgi cekti.
    Yorumlarin arastirmacilari korumak amaciyla yapildigini dusunmuyorum. Sonucta onlar da insan, onlarin da kendilerine gore fikirleri var. Onlarin da kendi fikirlerini yazmaya haklari var. Biraz daha takip ederseniz arada sirada arastirmacilarin da bazi konularda ters dustugunu gorursunuz. Ama karsisindaki kisi ile yazisirken kullanilan uslup ortaligin toz duman olmasini onluyor.

Uyelerimiz de kendi uslubuna gore karsilik aliyor genelde. Birisi cikip, "bence X'in Y ozelligi 14 olmalidir cunku..." yazinca biz sert tepki gostermeyiz. En fazla "katilmiyorum cunku... " yazariz ve karsilikli bir diyalog baslar. Medeni insanlar genelde boyle anlasir.

Siz hic bir taksiye binip, ne bicim araba kullaniyorsun, daha vites degistirmeyi bilmiyorsun, gaza oyle basilmaz ne bicim adamsin sen dediniz mi? Veya otobuste, veya dolmusta? Deseniz, nasil bir tepki alirsiniz? Peki bu tip bir davranis neden takside/dolmusta makul degil de burada makul oldugu dusunuluyor?
    Bakin uslup konusunda size hak verdigimi daha onceki mesajlarimda da belirtmistim,hatta sizin uslubunuzu ornek gostererek.

Mustafa Bey'e yazmistim size de yazayim.

Yuzlerce hatta binlerce kisiye hitap eden bir forum daha dogrusu bir platformda farkli insanlarin,hatali elestirilerin,yanlis usluplarin olmamasi imkansizdir.Bunun onune gecmeniz de imkansizdir.

Yapilan is geregi bu durumlarla karsi karsiya kalacagini bilmeyen varsa da yol yakinken geri donsun.Elestiri hep olur,saygilisi da saygisizi da,tutarlisi da tutarsizi da. Ancak burda elestirilen ve savunulan sey de cok onemlidir. Yani konustugumuz konunun savunulacak bir tarafi yokken,nedense(!) sadece arastirmaci arkadaslarin veyahut Fenerbahce'ye antipati duyan insanlarin savundugunu gormek de son derece manidar.

Benim net bir sekilde elestirim buna.Karsimizdaki de insan,inanilmaz emek harciyor,farkindayim.Ama insanlarin hata yapabilecegi gercegini artik kabullenmesi gerekir.Ne kadar arastirmaci,yonetici olunursa olunsun,hata insanlara mahsustur.Bence de medeni insanlar kesinlikle hatalarini kabul edebilen insanlardir.

Valla ne diyeyim ki. Pes dogrusu. Ben o mac hakkinda yazarken Sercan'in hizini ovdum mu?

Bursaspor arastirmacimiz isterse gelir ve Bursaspor ile ne gibi bir iliskisi oldugunu anlatir. Bana dusmez.
    Cok afedersiniz,Sercan'in hizini gorduk derken onun olumlu bir cumle oldugunu dusunmustum,yanlis anlamisim.

Peki bu kiyasi yaparken, neden bu sonuclara vardiginizi bir anlatsaniz. Mesela Sercan'i veya Dia'yi yan yana kim ile kosarken animsiyorsunuz ve kimin kimi gectigini hatirliyorsunuz.

Mesela ben de soyle bir sey diyebilirim bu durumda mesela. Sercan'in hizi max 15 ise, Emre Belozoglu'nun hizi da max 9'dur. Selcuk Inan'in max 8'dir. Caner'in max 13'dur. vs. vs.
    Sercan'in hizi da gercekten 18 ise bana bir kere Sercan'in attigi bir depari hatirlatin lutfen.Veya siz Sercan'i kimin yanindan gecerken animsiyorsunuz da bu ozellik Sercan'da 18 oluyor?

Buyrun benim hatirladiklarim :

Bir Fenerbahce-Manisa maci hatirlarim ornegin, Dia'nin Manisaspor yari sahasini yaklasik 3 saniyede gectigi.

Bir Besiktas-Bursaspor maci hatirliyorum Ibrahim Toraman'in geriden gelip Sercan'i yakalayip net bir golu onledigi.

Zihnimi zorlasam bunun gibi bir suru ornek bulabilirim size emin olabilirsiniz.

Ve inanin Emre,Selcuk ve Caner konusundaki yorumunuza da sonuna kadar katiliyorum.

Nesil
    2003

Sercan'in hizi da gercekten 18 ise bana bir kere Sercan'in attigi bir depari hatirlatin lutfen.Veya siz Sercan'i kimin yanindan gecerken animsiyorsunuz da bu ozellik Sercan'da 18 oluyor?

Buyrun benim hatirladiklarim :

Bir Fenerbahce-Manisa maci hatirlarim ornegin, Dia'nin Manisaspor yari sahasini yaklasik 3 saniyede gectigi.

Bir Besiktas-Bursaspor maci hatirliyorum Ibrahim Toraman'in geriden gelip Sercan'i yakalayip net bir golu onledigi.

Zihnimi zorlasam bunun gibi bir suru ornek bulabilirim size emin olabilirsiniz.

Ve inanin Emre,Selcuk ve Caner konusundaki yorumunuza da sonuna kadar katiliyorum.
    Diger konularda anlastik diyebiliriz saniyorum.

Ben Sercan'in her macini izlemedim ama aklimda cok net bir sagnak yagmur altinda oynanan Besiktas maci var, Sercan 3-4 defa butun Besiktas savunmasini hiziyla gecip kaleciyle karsi karsiya kaldigini animsiyorum. Galatasaray'a geldigine gore cok daha fazla goz Sercan'i izleyecektir eminim.

Emre, Selcuk, Caner konusuna katiliyorsaniz, oyuncularin hizlarinda genel bir indirim gerektigini dusunuyorsunuz demektir. Olabilir. Ama acikcasi tam da emin degilim. Mesela lig genelinde hiz ortalamasina baktigimda ve diger ulkelerin en ust ligleri ile karsilastirdigimda, 27. sirada oldugumuzu goruyorum. Daha da dusurmek ne kadar dogru olur, acikcasi pek de emin degilim.

Mesaj Yetkileri