1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    2 sene önceki Ankaragücü maçından sonra Ümit Özat o dönem sevilmeyenler listesine bile girebilirdi Zamanla geçti o duygular ama bence taraftar sevmiyor o kadar Ümit Özat'ı şu an.
    Aykut Kocaman icin, Konyaspor teknik direktorlu oldugu zaman Anelka'nin el/faul pozisyonunda soyledikleri nedeniyle taraftarlarca soylenenler de cok agirdi. Ama su anda taraftarin sevgilisi kendisi.

Umit Ozat ile Aykut Kocaman bir degil tabii ama bu tip gel-gitler cok oluyor ve acikcasi benim tercihim bu tip bilgilerin surekli degismemesi.

Favori personeller oyunda hic olmasa veya oyunda hic gorulmese belki de en mutlusu ben olurdum. Veya kulupler lisansli olsa ve bu bilgiler kulupler tarafindan duzenlense daha da mutlu olurdum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aykut Kocaman icin, Konyaspor teknik direktorlu oldugu zaman Anelka'nin el/faul pozisyonunda soyledikleri nedeniyle taraftarlarca soylenenler de cok agirdi. Ama su anda taraftarin sevgilisi kendisi.

Umit Ozat ile Aykut Kocaman bir degil tabii ama bu tip gel-gitler cok oluyor ve acikcasi benim tercihim bu tip bilgilerin surekli degismemesi.

Favori personeller oyunda hic olmasa veya oyunda hic gorulmese belki de en mutlusu ben olurdum. Veya kulupler lisansli olsa ve bu bilgiler kulupler tarafindan duzenlense daha da mutlu olurdum.
    Yalnız bu, bol bol konuşan insanlar tarafından değişebilecek bir mesele. Yemek yediği yere ihanet eden şeyler söylerse o kişi anında nefret edilen kişi olur. İtidal, ihtiyatlılık çok önemli konular. Ümit Özat düşünmeden konuşan biri, Fenerbahçelilik de çok önemli bir mesele değil onun için belli ki. Bilmeden anlamadan ileri geri yorum yaptığı için sevmiyor taraftar, asla da sevmem bu saatten sonra. Ağzı ile kuş tutsa, ŞL kazandırsa umrumda olmaz. Fenerbahçe'nin sembolü efendi bir isim olmak zorunda, Ümit Özat fazla "mahallenin kabadayısı" tavırlarında (teşbihte hata olmaz).
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri