Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Kesinlikle türkçe yama bekliyorum" daha doğrusu ümit ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

En başta Türkçe yama bunda herkes hemfikir sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Yakın zamanda, Türkçe yama çıkartacak mısınız? Ya da şöyle soralım ;

Çıkartmayı düşünüyor musunuz?

Yanılmıyorsam, oyununun dil dosyasını Türkçe'ye çevirmiş ancak izin almadığınız için yayınlamamıştınız...

Tekrar görüşecek misiniz izin almak için?

Yani şimdi kimse kusura bakmasın ama, bu oyunu ingilizcen olmadan oynamak çok ama çoook zor..

Şimdi ben gidip te 80 lira veremem böyle bi oyuna...

Umarım gerekli izni alıp çalışmalara başlarsınız.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Merhaba,

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Yakın zamanda, Türkçe yama çıkartacak mısınız? Ya da şöyle soralım ;

Çıkartmayı düşünüyor musunuz?
    İkisi içinde hayır.

Yanılmıyorsam, oyununun dil dosyasını Türkçe'ye çevirmiş ancak izin almadığınız için yayınlamamıştınız...
    Evet, SI ile aramızdaki gizlilik sözleşmesine bağlı olarak firma bilgisi dışında herhangi bir çalışma yayınlayamıyoruz.

Tekrar görüşecek misiniz izin almak için?
    İzin almaya gerektiren bir durum yok, şu anda çeviri çalışmaları FM 2013 için devam ediyor. FM 2012 çıktıktan sonra çeviri takımına yeni katılan /katılacak ekip arkadaşlarımıza online çeviri merkezimizi açacağız ve çevirilerin hızını arttıracağız.

Yani şimdi kimse kusura bakmasın ama, bu oyunu ingilizcen olmadan oynamak çok ama çoook zor..
    Katılıyoruz ama şartlar böyle gerektiriyor.

Şimdi ben gidip te 80 lira veremem böyle bi oyuna...
    Tercih meselesi tabiki saygı duymaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum...

Yalnız son bir soru daha soracam müsadenizle... Cevap vermek istemeyebilirsiniz, anlarım sizi.

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    İzin almaya gerektiren bir durum yok, şu anda çeviri çalışmaları FM 2013 için devam ediyor. FM 2012 çıktıktan sonra çeviri takımına yeni katılan /katılacak ekip arkadaşlarımıza online çeviri merkezimizi açacağız ve çevirilerin hızını arttıracağız.
    Özellikle boldladığım kısım.

FM 2013'ün Türkçe çıkma ihtimalinin olduğunu mu söylüyorsunuz bize?

Çalışma derken, metinleri TÜRKÇE diline çevirme çalışması mı yoksa, SI yetkilileri ile TÜRKÇE dil seçeneğini kabul ettirme çalışması mı?

Eğer yukarıdaki sorduğum iki soruya da olumsuz cevap verirseniz, neden tekrar bir çalışma içerisine giriyorsunuz? (FM 2013 için yaptığınız/yapacağınız çeviri çalışması)

Teşekkürler.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Metinleri Türkçe diline çevirme çalışması. SI zaten Türkçe dili için çalışma yapmamız konusunda bizi görevlendirdi. FM 2012 için çeviriler oyun çıkışına yetişmediği için yer almadı. Halen yüzde eksiklerimiz var bunları tamamlayacağız. FM 2013 için eklenip eklenmeme kararı tabik yine firmada. Biz bize düşen görevi yapalımda..
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Metinleri Türkçe diline çevirme çalışması. SI zaten Türkçe dili için çalışma yapmamız konusunda bizi görevlendirdi. FM 2012 için çeviriler oyun çıkışına yetişmediği için yer almadı. Halen yüzde eksiklerimiz var bunları tamamlayacağız. FM 2013 için eklenip eklenmeme kararı tabik yine firmada. Biz bize düşen görevi yapalımda..

Umuyorum ki, SI bir kumar oynayıp FM 2013'ü TÜRKÇE çıkarıp yapılacak satışa bakar.. Hem böylelikle sizin de emekleriniz boşuna gitmeyecek...

Merak ediyorum. Sizler, SI yetkilileri ile görüsürken hiç, Türkiye'de ki oyuncular oyun dilinin TÜRKÇE çıkması halinde orjinal alacaklarını söylüyorlar... Bu gibi şeyleri hiç konusuyor musunuz?

Türkçe yama sadece

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Umuyorum ki, SI bir kumar oynayıp FM 2013'ü TÜRKÇE çıkarıp yapılacak satışa bakar.. Hem böylelikle sizin de emekleriniz boşuna gitmeyecek...

Merak ediyorum. Sizler, SI yetkilileri ile görüsürken hiç, Türkiye'de ki oyuncular oyun dilinin TÜRKÇE çıkması halinde orjinal alacaklarını söylüyorlar... Bu gibi şeyleri hiç konusuyor musunuz?
    Bunu yıllardır söyledik, bunla alakalı web sitesi bile kuruldu. 10bin Türk'ün bu oyunu alacağına dair söz vermelerini istediler. Siteye buradan bakabilirsin; http://www.turksportal.net/turkcefm/

Yeterli oran yakalanmadı, satış rakamları bırak 10bini yarısı bile olmadı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anladığım kadarıyla Turksportal FM 12 için bize bir Türkçe yama yayınlamayacak FM 13 ' ün Türkçe çıkması için uğraş veriyor ?

Herşeye katılıyorum da, SI Türkçe ekleyipte sanki bütün şirketi riske atacak gibi bir mantığı çözebilmiş değilim. Olay çok abartılıyor. Türkiye için yeni oyun yazmayacak. Sadece dil seçeneği eklenecek. Yok "kumar oynayıp, riske girip türkçe koysa" gibi cümleleri anlayamıyorum. Yani Türkiye'de sattığı oyun başına atıyorum yüzde 50 para kazanıyorsa, yüzde 40 kazansa bu iş tamam. Kaldıki o yüzde 10'luk bölümü de satışı artacağı için kapatır gibi geliyor. Yani bugün 40.000 kelimeyi bir çeviri firması 15 - 20 bin TL'ye çevirmez mi? Birisi açıklama getirirse sevineceğim.

Oyunceviri çevirmeye başladı bile, burada dil dökmenize değmez. Sonuçta SI bu tavrını devam ettirdiği taktirde hiçbişey olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O zaman oyun ceviri inşallah istediğin gibi bir yama hazırlar. 10 kişi olsalar günde 2 saat ayırsalar tahmini 3 ayda çıkar
    eto'o bitmiş.

Waltar Sakana ve nannar'dan Fm 2012 Taktik Rehberi bekliyorum.

Bu ikili ortaklaşa böyle bir rehber hazırlasa tadından yenmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question Football Manager 2012 Galatasaray İncelemesi İstiyorum.

İncelemeler ne zaman yayınlanacak oyun baya yayıldı sonuçta.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Emredersiniz Komutanım..!!

İsteklerinizi daha uygun bir dille anlatırsanız mutlaka yardım eden çıkacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

FM12'yi oynayabilmek istiyorum.

bence şu data sorunlar hallolsun da türkçe de yapılabilir. yoksa o kadar hata varken oyunda kim oynamak ister ki türkçe bir fm 2012'yi.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri