"Kesinlikle türkçe yama bekliyorum" daha doğrusu ümit ediyorum.
"Kesinlikle türkçe yama bekliyorum" daha doğrusu ümit ediyorum.
En başta Türkçe yama bunda herkes hemfikir sanırım
Yakın zamanda, Türkçe yama çıkartacak mısınız? Ya da şöyle soralım ;
Çıkartmayı düşünüyor musunuz?
Yanılmıyorsam, oyununun dil dosyasını Türkçe'ye çevirmiş ancak izin almadığınız için yayınlamamıştınız...
Tekrar görüşecek misiniz izin almak için?
Yani şimdi kimse kusura bakmasın ama, bu oyunu ingilizcen olmadan oynamak çok ama çoook zor..
Şimdi ben gidip te 80 lira veremem böyle bi oyuna...
Umarım gerekli izni alıp çalışmalara başlarsınız.
Merhaba,
İkisi içinde hayır.
Evet, SI ile aramızdaki gizlilik sözleşmesine bağlı olarak firma bilgisi dışında herhangi bir çalışma yayınlayamıyoruz.
İzin almaya gerektiren bir durum yok, şu anda çeviri çalışmaları FM 2013 için devam ediyor. FM 2012 çıktıktan sonra çeviri takımına yeni katılan /katılacak ekip arkadaşlarımıza online çeviri merkezimizi açacağız ve çevirilerin hızını arttıracağız.
Katılıyoruz ama şartlar böyle gerektiriyor.
Tercih meselesi tabiki saygı duymaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum...
Yalnız son bir soru daha soracam müsadenizle... Cevap vermek istemeyebilirsiniz, anlarım sizi.
Özellikle boldladığım kısım.
FM 2013'ün Türkçe çıkma ihtimalinin olduğunu mu söylüyorsunuz bize?
Çalışma derken, metinleri TÜRKÇE diline çevirme çalışması mı yoksa, SI yetkilileri ile TÜRKÇE dil seçeneğini kabul ettirme çalışması mı?
Eğer yukarıdaki sorduğum iki soruya da olumsuz cevap verirseniz, neden tekrar bir çalışma içerisine giriyorsunuz? (FM 2013 için yaptığınız/yapacağınız çeviri çalışması)
Teşekkürler.
Metinleri Türkçe diline çevirme çalışması. SI zaten Türkçe dili için çalışma yapmamız konusunda bizi görevlendirdi. FM 2012 için çeviriler oyun çıkışına yetişmediği için yer almadı. Halen yüzde eksiklerimiz var bunları tamamlayacağız. FM 2013 için eklenip eklenmeme kararı tabik yine firmada. Biz bize düşen görevi yapalımda..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Umuyorum ki, SI bir kumar oynayıp FM 2013'ü TÜRKÇE çıkarıp yapılacak satışa bakar.. Hem böylelikle sizin de emekleriniz boşuna gitmeyecek...
Merak ediyorum. Sizler, SI yetkilileri ile görüsürken hiç, Türkiye'de ki oyuncular oyun dilinin TÜRKÇE çıkması halinde orjinal alacaklarını söylüyorlar... Bu gibi şeyleri hiç konusuyor musunuz?
Türkçe yama sadece
Bunu yıllardır söyledik, bunla alakalı web sitesi bile kuruldu. 10bin Türk'ün bu oyunu alacağına dair söz vermelerini istediler. Siteye buradan bakabilirsin; http://www.turksportal.net/turkcefm/
Yeterli oran yakalanmadı, satış rakamları bırak 10bini yarısı bile olmadı.
Mustafa BudakTurksportal
Anladığım kadarıyla Turksportal FM 12 için bize bir Türkçe yama yayınlamayacak FM 13 ' ün Türkçe çıkması için uğraş veriyor ?
Herşeye katılıyorum da, SI Türkçe ekleyipte sanki bütün şirketi riske atacak gibi bir mantığı çözebilmiş değilim. Olay çok abartılıyor. Türkiye için yeni oyun yazmayacak. Sadece dil seçeneği eklenecek. Yok "kumar oynayıp, riske girip türkçe koysa" gibi cümleleri anlayamıyorum. Yani Türkiye'de sattığı oyun başına atıyorum yüzde 50 para kazanıyorsa, yüzde 40 kazansa bu iş tamam. Kaldıki o yüzde 10'luk bölümü de satışı artacağı için kapatır gibi geliyor. Yani bugün 40.000 kelimeyi bir çeviri firması 15 - 20 bin TL'ye çevirmez mi? Birisi açıklama getirirse sevineceğim.
Oyunceviri çevirmeye başladı bile, burada dil dökmenize değmez. Sonuçta SI bu tavrını devam ettirdiği taktirde hiçbişey olmayacak.
O zaman oyun ceviri inşallah istediğin gibi bir yama hazırlar. 10 kişi olsalar günde 2 saat ayırsalar tahmini 3 ayda çıkar![]()
eto'o bitmiş.
Waltar Sakana ve nannar'dan Fm 2012 Taktik Rehberi bekliyorum.
Bu ikili ortaklaşa böyle bir rehber hazırlasa tadından yenmez.
İncelemeler ne zaman yayınlanacak oyun baya yayıldı sonuçta.
Emredersiniz Komutanım..!!
İsteklerinizi daha uygun bir dille anlatırsanız mutlaka yardım eden çıkacaktır..
bence şu data sorunlar hallolsun da türkçe de yapılabilir. yoksa o kadar hata varken oyunda kim oynamak ister ki türkçe bir fm 2012'yi.