1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Metinleri Türkçe diline çevirme çalışması. SI zaten Türkçe dili için çalışma yapmamız konusunda bizi görevlendirdi. FM 2012 için çeviriler oyun çıkışına yetişmediği için yer almadı. Halen yüzde eksiklerimiz var bunları tamamlayacağız. FM 2013 için eklenip eklenmeme kararı tabik yine firmada. Biz bize düşen görevi yapalımda..

Umuyorum ki, SI bir kumar oynayıp FM 2013'ü TÜRKÇE çıkarıp yapılacak satışa bakar.. Hem böylelikle sizin de emekleriniz boşuna gitmeyecek...

Merak ediyorum. Sizler, SI yetkilileri ile görüsürken hiç, Türkiye'de ki oyuncular oyun dilinin TÜRKÇE çıkması halinde orjinal alacaklarını söylüyorlar... Bu gibi şeyleri hiç konusuyor musunuz?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Umuyorum ki, SI bir kumar oynayıp FM 2013'ü TÜRKÇE çıkarıp yapılacak satışa bakar.. Hem böylelikle sizin de emekleriniz boşuna gitmeyecek...

Merak ediyorum. Sizler, SI yetkilileri ile görüsürken hiç, Türkiye'de ki oyuncular oyun dilinin TÜRKÇE çıkması halinde orjinal alacaklarını söylüyorlar... Bu gibi şeyleri hiç konusuyor musunuz?
    Bunu yıllardır söyledik, bunla alakalı web sitesi bile kuruldu. 10bin Türk'ün bu oyunu alacağına dair söz vermelerini istediler. Siteye buradan bakabilirsin; http://www.turksportal.net/turkcefm/

Yeterli oran yakalanmadı, satış rakamları bırak 10bini yarısı bile olmadı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri