Originally Posted by
Trabzonspor
Burak son 2 yılda birsürü gole imza attı ama hala bitiricilik 13 bu bana çok az bir değer olarak geldi.Bu yıl ligde 6 maçta 12 gol pozisyonuna girmiş 8 tane gol atmış.Geçen yılki gol sayısı ortada.
Bunun yanında Work Rate(Saha içinde elinden geleni yapıyor ve en çalışkan isimlerden biri oluyor.),Concentration(Bu özellik genelde savunmacılarda olur ama bildiğim kadarıyla hucum oyuncularında da olur.Burak her an gol bulabilecek konsantreye sahip bir oyun oynuyor oyundan neredeyse hiç düşmüyor.)veBravery(Verilen değer iyi tamam ama daha da artırılabilir.Her pozisyona korkmadan ayağını kafasını sokan bir isim.En son bir örnek vereyim milli takımın Kazakistan maçında son dakikalarda verilmeyen bir golünde sakatlanma pahasına bir gol atmıştı sonra biraz geriye gidersek beşiktaş maçında kanlar içinde kalacak kadar mücadele etmesi örnek verilebilir)özellkilerinin de arttırılabileceğini düşünüyorum.
Fiziksel olarakda Natural Fitness(çok sağlam bir bünyesi var kafa tasında sorun varken çıkıp mükemmelce topunu oynamıştı bir maçta sakatlıklar onu etkilemiyor nerdeyse.),Stamina(Son dakikalarda bile defansın arkasına atılan toplarda koşması ve sürekli son dakiaklarda mücadele etmesi bu özelliğinide ortaya koyuyor.15 iyi ama oda artırılabilir.) özellikleri artırılabilir.
Birde madem istatitikler önemli profil değerlerinde pas'ın 10 olması da yanlış geliyor bana.6 maçta 136 pasın 90 tanesini isabetli atmış.