1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: [12.0.0] Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Burak hemen hemen her maç minimum 4-5 kere defansın arkasına kaçıyor. Bunların 3 tanesi ofsayt oluyor. Kalan ve pozisyona dönüşenlerinde 1 ya da 2 sini de gole çeviriyor.

Oyuncunun sık sık ofsayta düşmesini hangi özellik belirleyebilir ?
    Onun takım taktiği ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Burak'ın bilerek ofsayta kalacak hali yok

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Onun takım taktiği ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Burak'ın bilerek ofsayta kalacak hali yok
    Ofsayttan kaçmayı beceremiyor yani ondan bahsediyorum ben Trabzonspor'lu oyuncular sık sık kaçırmaya çalışıyor Burak'ı ancak Burak yarısından fazlasında ofsayta düşüyor. Bence bu Burak ile alakalıdır. Daha iyi bir forvet daha az ofsayta düşmeyi becerebilir mesela.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tabii ki bilerek ofsayta kalabilir.

Mesela Lineker, "ozellikle maclarin basinda bilerek ofsayt'a duserdim ki rakip savunma cikis zamanlamamin kotu oldugunu dusunup bana konsantre olmasin" diyor. Zaten 90 dakikada bir pozisyonda ofsayta dusmeyip defansin arkasina sarkip kaleci ile karsi karsiya kalmak yeterli.

Burak'in ozellikle bu yil bu kadar cok ofsayt'a dusmesinin nedeni bence orta sahada iyi anlasacagi bir pasorun eksikligi. Ama savunmanin bu kadar cok kosu yapan bir oyuncu de zaten ofsayt'a duser. Rakip savunmacilar da kazik degil sonucta, onlarin da rakibi ofsayt'a dusurme becerileri var.

Burak bence ligde savunmanin arkasina en iyi kosu yapan Turk oyuncu su anda. Bu da yansitilmis.

Mesaj Yetkileri