1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: [12.0.0] Filip Holosko

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bence hız değerLeri gayet yerinde oLmuş, hatta hızLanması +1 oLsa kimse itiraz etmez sanırım. Onun dışında dedikLerinize de katıLıyorum.
    Bundan tam emin degilim. Bana bizim ligdeki oyuncularin hizlari konusundaki istekler ve hatta girilmis degerler biraz abartili geliyor. Yurt disinda daha hizli olan oyuncu bile bize geldikten sonra bizim antrenman temposu ile yavasliyor bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bundan tam emin degilim. Bana bizim ligdeki oyuncularin hizlari konusundaki istekler ve hatta girilmis degerler biraz abartili geliyor. Yurt disinda daha hizli olan oyuncu bile bize geldikten sonra bizim antrenman temposu ile yavasliyor bence.
    Bence hiçte öyLe değiL. AsLında üLkemizde çok hızLı oyuncuLar var. Ama özeLLikLe Ligte ki takımLarın %80 den fazLası çok kaLabaLık orta saha ve katı savunma ve geri savunma sistemi iLe oynadıkLarından doLayı bu tarz oyuncuLar hızLarını tam anLamı iLe gösteremiyorLar. HoLosko yu İBB de izLedik, hatta ben bu bizde ki HoLosko oLamaz feLan diyordum. Adam resmen uçuyordu her maç, ama Beşiktaş a geLince sanki yavaşLamış gibi duruyor, asLında yavaşLamıyor, üzerinde ki forma büyük takım forması oLunca rakipLer daha az boş aLan bıraktığından oyuncu özeLLiğini yitiriyor.

Benim şu anda sistemimde başarıLı oLma sebepLerinden de birisi asLında bu. Çift forvet oynatıyorum ve yanında ALmeida var. Yapay zeka ALmeida iLe boğuşurken onun açtığı boşLukLardan yararLanıyor. Ama HoLosko gerçek hayatta da çift forvetLi bir sistemin oyuncusu oLsa üzerinde ki forma yine Beşiktaş forması da oLsa en az her sezon rahat 15 goL atar. O kapasite var bu adamda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri