1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: [12.0.0] Filip Holosko

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Lig maclarinda zaten hizli gorunuyorlar da, avrupa maclarinda ve milli maclarda hizli pek olmadigimiz ortaya cikiyor. Sadece Holosko ozelinde de soylemiyorum, genel olarak ligdeki butun oyuncular icin soyluyorum.

Maalesef veritabaninin genelinde de hiz ve hizlanmaya fazla onem veriliyor bence. Hizi 19-20 olan oyuncularin sayisi, pozisyon alma ozelligi 19-20 olan oyuncu sayisindan fazla mesela. Halbuki birisi ogrenme ile gelistirilebilecek bir ozellik, digeri de biraz sporcunun genleri ile iliskili.
    Katılıyorum. Holosko'nun profilinde de balance ve str dikkatimi çekti. En son Kiev maçında gördük. Bu kadar iyi değil bizim ligimizdeki oyuncular. Rakipler genelde hızlı ve çevik olmaları sayesinde maçları kazanıyorlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Katılıyorum. Holosko'nun profilinde de balance ve str dikkatimi çekti. En son Kiev maçında gördük. Bu kadar iyi değil bizim ligimizdeki oyuncular. Rakipler genelde hızlı ve çevik olmaları sayesinde maçları kazanıyorlar.
    Kiev maçında 15 dakika feLan oynadı. Bir tane topa oLdukça uzakta oLmasına rağmen iyi bir depar attı ve savunma oyuncusunun bir anda arkasında bitiverince rakip şaşırıp, kaLecisine doğru geri pas attı ve kaLeci de iyi bir zamanLama iLe çıktığı için tehLike oLmadı. O yetiştiği savunma oyuncusu ki her topa bizimkiLerden önce müdahaLe eden, Edu ya 30 metre geriden geLip yetişen adamdı. HoLosko hızLı bir oyuncu asLında. Bence bu konuda yanıLıyorsunuz. Hatta Ligimizde ki en hızLı 10 oyuncu arasına girer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri