FM diğer oyunlar gibi görsellikten çok istatistikler ve yazılar üzerine kurulu olduğu için ingilizcesi olmayan birinin FM oynaması için en azından FM diline 2-3 sene alışmış olması lazım
Ben bu oyunu 15 senedir oynuyorum ve eğer yapımcıların türk insanıyla pazarlığa girişmiş olmasını bilmemiş ya da duymamış olsaydım belki de orjinal olarak oyunu çoktan almış olurdum. İnadına illegal yollarını bekleyeceğim.Aylık eşimle birlikte gelirim Allah'a şükür 50-60 tane orjinal CD almaya bile yeterli ama ben yapımcıların bu tutumunu saygısızlık olarak değerlendirdiğim için almayı düşünmüyorum. Eğer İngiltere'de ya da ne bileyim oyunda dil desteği olan diğer ülkelerde korsan olarak oyunu edinen hiçkimse yoksa eyvallah,sonuna kadar haklılar diyebilirim fakat o ülkelerde bile korsan satışı var.Bizdeki gibi değil diyenler mutlaka çıkacaktır fakat bu orada yaşayan insanların orjinal oyun edinme sebebi, emeğe olan saygılarından ya da kendi vicdanlarından değil,ülkenin bu konudaki katı ve caydırıcı nitelikte yüksek cezaları olan kanunlarından korkularıdır.Yani İngilterede bizim ülkemizdeki gibi serbest bir korsan Cd edinimi olsaydı hanginiz inanıyorsunuz orjinal alımın aynı kalacagına? Ben eminimki ingilizler bizden daha çok sömürürler. Sistem buna izin veriyorsa benim suçum ne? Ne diye sen bana saygısızlık ediyorsun? Madem sen bu ülkede orjinal oyun satışını arttırmak istiyorsun,bu ülkenin insanları sana diyorki "oyuna Türkçe ekle,orjinal alalım",sen de oyunu satacak olan taraf olduğuna göre,bu dileği yerine getirip piyasaya sür ve sonuçlara göre gelecek yıl planını yaparsın. Manav halka
"Eğer bu hafta bu elimdeki ekşi portakallardan yeterince alırsanız gelecek hafta tatlı portakal getireceğim " diyebiliyor mu? Ya da konfeksiyoncu gelen müşteriye,
"sen siyah pantolon istiyorsun ama eğer bu kahverengiyi alırsan ben sana siyahını da getiririm" diyebiliyor mu? Resmen önceki yıllarda korsan kullananların bazılarına orjinal oyun aldırıp en azından bu yıl bu ülkede daha çok satış yapmak için ortaya atılmış bir cümle olarak görüyorum "2013 türkçe çıkabilir" ifadesini... Umarım ben yanılırım ve seneye oyun türkçe çıkar da çoğu arkadaş oyunu daha kolay oynar.