Oyunu orijinal aldım. Steam' den kurmak ağrılı bir süreç midir? Sorun çıkarmıyor değil mi?
Oyunu orijinal aldım. Steam' den kurmak ağrılı bir süreç midir? Sorun çıkarmıyor değil mi?
Steam'dan alınca kendi makinem hariç arkadaşın makineye de kurabiliyor muyuz beyler?
2009'u steam'den almıştım 5 kullanıcıya dek izin veriyordu.
bilgisi olan acilen cevaplayabilir mi?
makine sınırı yok ama kendi hesabınız ile yapabilirsiniz bu işlemi. Kendi hesabınızla o makinelerde oturum açıp FM 2012 yi indirip kurmanız ve sonrasında oyun problemsiz çalıştığına emin olduğunuz anda oyundan çıkıp, offline moda geçirmelisiniz.
online moda geçtikleri anda tekrar kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. Bu yüzden offline modda kalmalılar. Gelecek güncelleme yamalarından ise yararlanamazlar. Yararlanabilmeleri için tekrar online moda gelerek sizin kullanıcı adınız ve parolanız ile oturum açmaları gerekir.
aynı anda bir hesapla sadece bir bilgisayarda oturum açılabilir. Eğer bir bilgisayarda oturum açılmışsa başka bir bilgisayardan erişim sağlanmak istendiği anda bu hesap zaten başka bir bilgisayarda oturum açmış uyarısı alınmaktadır
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Vierri,
şimdi iki bilgisayara steam kurup, farklı zamanlarda fm2012'yi indirip kurup,
sonradan steam offline modda açılmışken bu iki bilgisayardan multi oynanabilir mi oyun?
anlatabildim mi ne istediğimi bilemiyorum ama![]()
Peki ben bir arkadaşımla ortak almak istesem?
Oyunu steam hesabıyla aktifleştiririm, ilk önce A bilgisayarına indirip kurarım.Steam hesabını çevrimdışı yaparım, sonra B bilgisayarında online olup(aynı steam hesabıyla) aktifleştirdiğim oyunu bu bilgisayarada indiririm ve kurarım.Burada da çevrimdışı moda geçerim.Buraya kadar olabiliyor önceden yazdıklarınıza bakılırsa.
İki bilgisayara da internet bağlıyken ancak steam hesabı çevrimdışı iken(iki bilgisayarda da) ortak kariyer yapabilir miyiz peki hamachi ile?Oyunu kurduktan sonra güncellemeler hariç steam hesabı hiç online olmaz; çünkü hiç kullanmıyoruz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bu oyundaki bi bugdur kardeşim o yüzden sordum ayrıca detaylara girmedim sadece varmı yokmu dedim![]()
Vieri'nin de bildiğini sanmıyorum.Başka kaynaklara başvurdun mu çok merak ediyorum. Ben sana olur desem inanmayacaksın.
![]()
bilerek söyleyen herkese inanırım, neden inamayayaım...
Yarın senin için denerim. Olursa olur derim. Olmazsa olmaz derim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kutulu alırsak aynı key ile multi oynayabiliriz değil mi?
@cenker: sadece aradaşımla karşılıklı oynayabilmek için alacağım oyunu,
eğer olmayacaksa almak istemiyorum da, ondan uzatıyorum....
Mutlu son !!
![]()
Hayırlı olsun...Bu arada bende katılıyorum korner konusuna...
Last edited by Fearless Coward : 24.Ekim.2011 at 16:39
22.6 mb"lik bende demin guncelleme oldu sizdede oldumu acaba arkadaslar ?
12.0.2 durumunda bende şu anda oyun,güncellemeyi yaptı kendisi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bende de güncelledi. Bi türlü oynayamadım oyunu dersane sınavı yüzünden :@ Çarşamba gecesi oyunu tam olarak denicem![]()
turksportal...
Samsun'da nerden alabilirim oyunu gençler?Ailem internet üzerinden satın alma konusuna çok soğukta.
D&R,Bimeks ve Teknosa bu üçlüden birine gelmiştir kesin. Orlardan alabilirsin @vego.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !