1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    sorun olmuyor.

STEAM uygulamasını tekrar ücretsiz olarak indiriyorsun.

STEAM kullanıcı adın ve parolanla giriş yapıyorsun

Menüden View > View Game library ye giriyorsun orada FM 2012 listeleniyor.
    üzerine geliyorsun download yapıyorsun, kuruluyor ve oynamaya kaldığın yerden devam ediyorsun.
    Tabi format öncesi kayıtlı oyun veya oyuna eklediğin grafik paketlerinin yedeğini almazsan bunları göremezsin.

Kurulum sınırı yok.

Kutulu alırsan 2.4 gb gibi boyutta bir dosya indirmek zorunda kalmazsın. STEAM KEY satın alırsan bu boyutu download yaparsın.
    Öncelikle açıklama için teşekkür ederim Ben kutulu olarak aldındığnda download yapmamıza gerek olmadığını biliyordum da oyun silindiğinde view-view Game Library.. diye devam eden anlatımında "download yapıyorsun" demişsin.Elimde dvd varken de oyunu sildiğimde steam ın game library menusunden download yapmam mı gerekiyor? Ya da ben çok ama çok saçma bi sonuç çıkardım yazılandan da hayırlısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Öncelikle açıklama için teşekkür ederim Ben kutulu olarak aldındığnda download yapmamıza gerek olmadığını biliyordum da oyun silindiğinde view-view Game Library.. diye devam eden anlatımında "download yapıyorsun" demişsin.Elimde dvd varken de oyunu sildiğimde steam ın game library menusunden download yapmam mı gerekiyor? Ya da ben çok ama çok saçma bi sonuç çıkardım yazılandan da hayırlısı
    Hayır elinde zaten DVD varsa hiç sorun yok. Tekrar DVD den kurulum yapabilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri