Eğri oturalım doğru konuşalım, dk. 6 öne geçiyoruz organize sayılabilecek bir şekilde golü buluyoruz, Kazım takipçiliğini konuşturuyor. Sonra ne oluyor, golü 10 kişiyken yemek bahane değil, Ujfalusi Muhammet'e vurdurmayacaktı orda. Ne olduğunu anlamadan 2. jeneriklik golü yedik, sonra kimsenin anlam veremediği kırmızı kart. Hakem o kırmızı karta kadar en az 10 tane hatalı karar verdi ve bunların yarısından fazlası bizim lehimize gibi görünse de aleyhimize olanlarda kartlarını kullanırken lehimize olanlarda es geçti. Servet'i atması oyunu da tamamiyle değiştirdi.

Biz zaten maça 10 kişi çıkmıştık aslında, adı var ama kendisi yok olan Riera her maç takımı eksik bırakıyor. Kazım sakatlanıp çıkınca yerine de kimse girmedi zira Eboue de diğer hayaletimiz. Bir de üstüne kırmızı yiyince zaten maç orda çoktan gitmişti. Tribünlerin gazı, hırs mücadele bir yere kadar. Ne oldu ikinci yarı, ıkındık sıkındık doldur boşalt şişir yavrum baktık olmuyor Selçuk Sabri'yi gördü tık tık iki pasta gol geldi ama takım yorgun düşünce anında yine yedik.

Hakem bizi doğradı diyenlere katılıyorum sonuna kadar, ama biz iyi oynamıyoruz bu da bir gerçek. Sen iyi oynarsan, sen Galatasaraysan çıkacaksın hakemi de yeneceksin arkadaş. Bu kadar basit.

Fatih Terim otursun düşünsün, bu Riera ve Eboue'ye verilen her kuruşa acıyorum ben yoklar sahada faydalı en ufak hareketleri yok. Yazık değil mi Elmander'in, Melo'nun, Ujfalusi'nin, Engin'in, Sabri'nin emeklerine adamlar bir tarafına yırtıyor Riera beyefendi her topu eziyor. Gözünü sevdiğim Culio'nun suçu neydi arkadaş, iş bilmezlik bu yapılan.