Quote Originally Posted by Facx View Post
burdan sonra okuma gereği duymadım kaleye çapraz çizgiye yakın bi pozisyonda ileriye atılan topa daha hareketlenirken top ayağına gelemeden o adama faul yapıldığında buna bariz gol şansımı denir ? bu kadar saçma bişey daha görmedim 10 kişiye sorsan 9 u yanlış karar der 1 i der o da fanatik gs düşmanıdır
okumadıysan alıntı yapmana da gerek yoktu. Fanatik olsam sabri'nin atılmasını eleştirmem.ki insanların yorumlarıyla da ilgilenmem.Benim görüşüm bu yazılanlardır ve değişmez.

Futbol oynadınız mı halı saha harici gerçek sahalarda hiç bilmiyorum ama o söylediğiniz noktada topla buluşan oyuncu daha öncede yazdığım gibi en fazla topa 2. kez dokunmasından sonra gollük şut atacak pozisyona erişmiş olur. Bu oyuncuya en yakın oyuncu bayağı bir aşağıda kalıyor yani aynı hızla koşacaklarını kabul etsek oyuncuların defans oyuncusu gaziantepspor'lu oyuncuya yetişemez. Bu açıdan ben hakem olsam gelir kırmızı kartı gösterir devam ederim. Benim için bu kadar nettir. Benzeri fenerbahçe'ye olursa umarım hakemler aynı şekilde bizim oyuncumuzu da atarlar ayrıca.