Güzel maç oldu,heyecanlı ve zevkliydi.Zaman zaman iki takımın etkili olduğu bölümler vardı.Skor maçın hakkıydı diyebilirim ama kazanması gereken bir takım varsa o bizdik bence.Yaklaştık da kazanmaya ama Cenk'in baraj tercihi ve Baroni'nin güzel vuruşu maçın berabere bitmesini sağladı.Eğer 2-1 öne geçtikten sonra yakaladığımız boş alanlarda biraz daha akıllıp oynayıp 3'ü bulsaydık çok iyi olacaktı ama geçti artık.İki takıma da tebrikler performanslarından ötürü.

Bu maçta hocamızın tercihlerini beğendim doğrusu.İlk 11,oyuncu değişikleri yerindeydi.Quaresma'yı erken çıkartmasını bekledim maç içerisinde.Hem kırmızı kart görme tehlikesi yüksekti,hem de hemen hemen neredeyse bütün topları ezdi.Ama işte yıldız oyuncu farkı,maçta yaptığı nadir olumlu hareketlerden birisi bize golü getirdi.Almeida'nın nihayet dönmesi bizim adımıza çok iyi gelişme.Çok uzun süre yoktu ve yokluğunu fazlasıyla hissettik.Simao'nun sevdiğim bir özelliği var,hücumda pek etkili olamasa bile her zaman savunmaya yardım ediyor.Attığı gol gerçekten harikaydı.Bir süredir form durumu yavaş yavaş da olsa yükseliyor,umarım devam eder.Cenk son goldeki baraj hatası dışında harikaydı,eğer golü yemesek galibiyette büyük payı olacaktı.Diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar,Quaresma dışında bence kötü oynayan yoktu.O da zaten attırdığı gol ile bir nebze kendisini affettirdi.