Güzel maç oldu.Bizde anlam veremediğim bir pasiflik vardı özellikle Emre ve Gökhan Gönül'de.Simao'nun ve Baroni'nin golleri muhteşemdi.Ben her zaman savunduğum Aykut hocayı bugün eleştirecem maalesef.Caner değişikliğinin bence hiçbir mantıklı izahı olamaz.Caner o gazla 2.yi bile attırırdı takıma o derece iyidi ama nedense çıkardı oyundan.Günün etkisi isimlerinden,maç boyu eleştirdiği Baroni muazzam gol attı.Beşiktaş tarafından da Quaresma çok bireysel oynadı bence.Biraz takım oyunu oynasa farklı olabilirdi maç.Beşiktaş'da Cenk ve çıkmadan önce M.Pektemek'i beğendim.
Her iki takımda maçı kazanabilirdi.Berabere bitti.Samsun maçını kazansaydık bu maçtaki beraberlik çok da kötü sonuç olmayacaktı ama bugün kazanmalıydık.Canları sağolsun.Yenilmeme serisini sürdürmek güzel.
Hakemler hakkında bir şeyler söylemeden geçmek olmaz.Gerçekten çok iyi yönettiler.Gerçi çok kritik karar vermelerine neden olacak bir pozisyon da olmadı Allah'tan ama iyiydiler gerçekten.Bir de bizim taraftarın atkı organizasyonu güzeldi ama keşke birkaç dakika daha sabretselerdi.Maç devam ederken atmaları hoş olmadı bence.
Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ekim.2011 at 00:11
So what?
Saike
Bence yanılıyorsun. Baroni'nin attığı gol çok güzeldi ama bir daha atsın bir kaç hafta içinde lafım yok. Alex olsaydı tabiki böyle düşünmezdim normal der geçerdim.
Beşiktaş'ta en az FB kadar galibiyeti hakketti. İki takımdan biri kazanırsa diğer takım için çok büyük emek kaybı olacaktı.
Demek istediğim iki takımın da şans yanındaydı.
eto'o bitmiş.
Dostum emin ol ki amacım laf atmak olsa çok farklı şeyler yazarım ama burada her takımın taraftarı mevcut. Herkes birbirine laf atsa ne olur bu forumun haliBen sadece kendi görüşümü belirttim. Hayatında frikik golü atmamış Cristian, iki frikik golünüde Fenerbahçe formasında attı. Fenerbahçe iyi oynuyor ve yenilmiyor evet ama bunu hem iyi oyunuyla hemde şansıyla yapıyor. Bugün Beşiktaş daha iyi oynadı daha çok gol pozisyonu buldu ama şanslı değillerdi. Eğer bu yorumumu laf atmak olarak görüyorsan gerçekten üzülürüm çünkü gördüklerim bunlar
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu arada attığımız 2.golde ne kadar Cenk'in hatası varsa
Yediğimiz 2.golde Ziegler'in o kadar hatası var
Volkan'ın çok rahat çıkarağı basit bir top ağlara gitti es geçmemek gerek
...
Hakemi tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi bir yönetim gösterdi ve sebebi geçiştirmelere başvurmaması bence. Maçın başında 2 takımında ilk karta yakın faullerine sarı kartı çıkarttı hiç uyarmadan.Mesela Mehmet Topuz'un gördüğüne kolay kolay kart gösterilmez ama gösterdi iyi de yaptı aldı kontrolü eline.Ondan sonrası ne sertlik oldu ne itiraz herkes işini yaptı.Bugün ki hakem yönetimi okullarda ders olarak okutulabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Diyorum ya ne olursa olsun;
hem bu yaşanan olaylara karşı yenilmedik, hem de 26 maçtır hiçbir maçta yenilmedik.. Bunu yapan bu futbolcular ve teknik heyet..
Şimdi çıkıp da Özer'e, Bekir'e hatta Gökhan Gönül'e laf atmak terbiyesizlikten başka bişey değildir..
Eğer bi kişi futbolcuyu sadece iyi şeyler yaptığında alkışlıyorsa, bunun adı taraftarlık değil, ŞAKŞAKÇILIKtır..
yanlis hatirlamiyorsam 2-3 hafta oncede Cristian frikikten gol atmisti. bu arada rustu neden yoktu sakatmiydi ?
Bu spikerler, geçen haftalarda Alex penaltı kaçırınca da ilk kez kaçırdı demişlerdi.. Anlıcağın klavuzun karga olmayacak![]()
Aynı şans Mustafa direği nişanladığında niye vardı. Yada Necip faul yapmadan önce hakemin Necip'in Emre'ye yaptığı faulun sertliğinde Aurelio yapılan faulü kaçırmasında niye vardı
İki takım da iyi top oynadı kardeş payıyla, belli zaman aralarında FB, belli zaman aralarında Beşiktaş.
Ama Fener alır götürür gibi. Ligde oyundan kopmayan takımlardan biri skor tabelasına aldırmadan.
eto'o bitmiş.
Çok güzel maçtı ama kazansak daha güzel olcaktı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
...
cidden hiç frikik golü atmamış,evet.
http://www.youtube.com/watch?v=zs63ewbqV5s
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
hocam yanlış anladın beni öyle demek istemedim aslında anlam karmaşasına neden oldu kusura bakma. ben fazla Fenerbahçe maçı izleyen biri değilim o yüzden cristianı düz bir dmc oyuncusu olarak biliyorum frikikten gol atınca içimden '' eh be arkadaş bune şanstır ya '' dedim doğrusuonu dile getirmek istedim sadece eğer yanlış anlaşıldıysa özür dilerim
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
şakşakcı değilim ve gökhan gönülü eleştiriyorum hatta yazıklar olsun diyorum tekrardan.Kimsenin böyle sorumsuzca oynamaya hakkı yok. İyi oynadığı maçta harikasın gökhan diyorsam kötü oynadığında da rezil gibi oynuyorsun Gökhan diyebilirim.
Diğerlerini sadece yeteneksiz oldukları için takıma yakışmıyorlar diye eleştiririm.Yani oyuncuları değil kadroda tutanları.Gökhan Gönül ise sorumsuzca bir futbol oynayarak bugün maçı kazanamamamızın en büyük sorumlusudur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Futbol fm'deki gibi değil, oyuncu iyileştiği gibi sür sahaya 90 dakika 9.00'lık oynasın. Herşeyi uç noktasında yaşıyoruz hakikaten, bir şeyi beğeniyorsak göklere çıkarıyoruz, yeriyorsak, yerin dibine sokuyoruz![]()
Mehmet Topuz'da çok kötüydü bugun her zamanki Mehmet yoktu sakatlığın etkisindendi heralde
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
yok zaten formsuzluktan bahsetmedim ben maç içerisinde de defalarca anlattım.Gökhan'ın bugün yaptığı fizik eksikliği ile ilgili değil adam simaoya top sekiyor Simao şut atacak seyrediyor.Beşiktaş baskı kurmuş ceza sahamız içinde sağından atıp solundan geçmeye çalışıyor.Bunun gibi maç içerisinde bir çok şey yaptı.Gücünün yerinde olmadığını biliyorum ama aklı da yerinde değil gibiydi bu benim kabul edemeyeceğim bir şey.
Maçı hakeden taraf Beşiktaştı. Fenerbahçe oyunda sadece 5-10 dakikaLık bir iLk yarı diLiminde etkiLi oLdu, onun dışında oyuna hükmetmesede, tehLike yaratan, orta sahada hücum düşünen pasLar yapan takım Beşiktaştı. Herşey tam pLanLandığı gibi gitti ama Cenk`in öyLe basit bir baraj hatası yapacağı hesapta yoktu sanırım. Artık hayatı boyunca 30 metre aLtı mesafede 3 den az adam baraja koydurmaz herhaLde ama bu hatayı ders aLacağı maçın da bu oLmaması gerekiyordu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İlk yarı Fener'in, 2. yarı ise Beşiktaş'ın atakları daha fazlaydı. Maçın hakkı kaçan pozisyonlara bakarak konuşacak olursak beraberlikti, fakat yediğimiz goller çok pis goller oldu. Şans yanımızda değildi gol pozisyonlarında. Beni esas üzen 2. golü maçın bitmesine duraklamalarla beraber 5 dakika kala yememiz ve Simao'nun attığı enfes golün galibiyeti getirmemesiydi. Bu maçı almalıydık, yazık oldu.