Maçı katleden bir hakem var ama özellikle burada rakip takım taraftarlarının üstün çabalarıyla konuşulan "açılan pankartta mutu yazıyor,hahaha hihihi hohoho".Şaşırmıyorum artık bu şeylere.
Takımımızın mücadelesiyle gurur duyuyorum.Bu sene bütün dış etkenlere rağmen onur mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz.Böyle mücadele ettiğimiz sürece kaybetsek de bir önemi yok benim için.
Caner neler yaptı öyle her aldığından adam geçmesini bıraktım bir sırası pres olayını abarttı soldan pres yapa yapa sağa kanada kadar gelip topu kaptı gerçekten müthişdi, Adam gerçek Fenerbahçeli beyler.
Fenerbahçe oyuncularında böyle mangal gibi yürek olduktan sonra bizi Aytekin Durmaz gibileri de durduramaz. Alex'in pozisyonundaki Karabüklü gitsin tiyatrocu falan olsun, sahalarda boşuna harcanıyor. Bienvenu gole gidiyor hakem ortasahadaki faulü veriyor; avantajdan bihaber adam.
Emre, Caner, Mehmet'ten başlayarak tüm oyuncularımızı ve böyle bir ekip oluşturan Aykut hoca'yı kutluyorum. Fener'le kimse başa çıkamaz tezahürattan ibaret değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mutlu yazdığını biliyoruz ama bu kadar fanatiklik yapacağınızı bilseydim hiç yazmazdım şahsen.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hakemler kötü ama futbolumuz da en az hakemler kadar kötü dün telegolde izlemiştim
sabri: hocam bu verdiğiniz kararlarla avrupada maç yönetemezsiniz
hakem: sizin avrupada nasıl futbol oynadığınızı da görüyoruz sabriciğim
hakem de haklı gerçekten rezalet bi futbol oyunu var türkiyede
mesela volkanın 50. dakikasında zaman geçirmeye yönelik hareketleri falan çok rezilceydi bence
şimdi önümde iki seçenek var
ya la liga epl izlemicem stslye devam edicem
yada futbolun zevkine varıp stslye veda edicem gerçekten pskolojim bozuluyo nası bu kadar futbol farkı olur
Biz takımla gurur duymaya devam ediyoruz,ilgilenen varsa...
Fanatiklik değil ki orda Mutlu yazıyo mutu yazsa bişey demicem hani "L" harfi var orda .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Futbol acımasızdır,böyle pozisyonlarda olabilir. Üzgünüm ancak sahada genellikle galibiyete giden her yol mübahtır,zaten çoğunlukla oyuncular teması hissedince bırakır. Pozisyonu izleyemedim ancak sanırım Adrian'ın Benfica maçındaki pozisyonuna benziyor.
Eğlenmek bile suç olmuş arkadaş,Mutu görse üzülürdü.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Helal olsun oyuncularımıza iyi ki varsın Aykut Kocaman. Hakemin rezil yönetimine rağmen bu maçtan 3 puan almak üstelik 90 dakikayı 10 kişi oynamamıza rağmen sahada 11'e 11'miş gibi oynayarak kazanan oyuncularımıza tebrikler. Bir de yine Bienvenue'nun düşürüldüğü pozisyon vardı, tekrarı vermedi Lig TV, bu da garibime gitti.
Sahayı çok iyi kullanan, top rakibe geçtiği anda presle rakibi boğan bir takım hayali kurduk senelerce. Caner'in üstün çabasına rağmen gereksiz topla oynama sevdası iyi yanlarını da götürüyor. Maçın adamı ise bence kesinlikle Mehmet Topuz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Kasım.2011 at 21:08 Reason: futbol bölümü kuralları -13-
adam hakli beyler ne zaman karsi takima laf atcak diye bekliyordum yorumumu iyi okursan anlarsin ben fenerbahceye laf atmadim sabrinin pozisyonunda elini yere vuruyor ama emrenin dovmedigi kaliyor hakemi o yuzden diyorum"ki hakemlerimiz cok ama cok kotu yabanci hakem sart diyorum algilamanda sorun var gibi
Biz Galatasaray'ın Gaziantep maçı konusuna böyle makara yapmak için girseydik şimdi ne laflar yemiştik.
Bienvenu iyi niyetle mücadele ediyor,fakat çok fazla tek başına kalıyor maç içinde.Bir Niang,bir Emenike değil malesef maç içinde gerek Caner'in gerek Mehmet Topuz'un daha fazla yardıma gitmesi gerekiyor.
Eğitim şart![]()
Yahu bir pankarttaki yazı Mutu gibi görünüyordu ona espri yaptı arkadaşlar bu kadar ciddiye alacak ne var ki ?
yolumuz açık.. Caner; insan dışı mücadele ediyorsun. helal olsun be sana.. diğer oyuncuları es geçmeyelim. Allah yüzümüzü karartmasın.
Beşiktaş bizi kendi evinde yenemediyse kimse ümitlenmesin biz bu sene yenilmeyiz..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Denizli'de Deivid'in nerdeyse ağlara ulaşacak(!) kadar içeri girip dışarı çıkan golünü vermeyen hakem de yine Aytekin Durmaz'mış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mutu muhabbetini daha fazla uzatmayalım lütfen arkadaşlar.Bu tarz ağır olmayan takılmalara izin veriyoruz.
So what?
Saike
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aytekin Durmaz 2011-2012 sezonunu erken kapadı. Ha ne oldu oldu STSL'de maç alırsa bu ülkede hakem yetişmiyor demektir. Her zaman hakemlere destek verirdim fakat Alex'in kırmızısı ve Emre'nin sarısının izahı yok. Amatör kümede 30-40 lira karşılığında maç yöneten hakemler böyle hatalar yapmıyor.
27 oldu.Dik durmaya devam ettikçe de böyle tartışmalar sürecektir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aytekin DurmazSA bizde Durmayız.![]()
Bu gün futbol katliamı ve bu katliam içinden doğan Caner'i izledik...
Fenerle kimse başa çıkamıyor ellerinden gelenleri yapsınlar
eto'o bitmiş.