Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 86.67%
  • Berabere biter

2 13.33%
  • Kardemir Karabük kazanır

0 0%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 181 sonuç

Konu: [9.Hafta] Fenerbahçe - Kardemir Karabük

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Orda Mutlu yazıyor ve u nun yarısı çıkmamış sadece ama Mutl okuyorsanız bilemicem koskoca L yi görmüyorsanız . Hakem Türk Futbolu'nun gördüğü en berbat hakemdir daha kötüsü yoktur heralde .
    Hadi yahu biz anlayamamistik onun Mutlu oldugunu saolasin.

Maçı katleden bir hakem var ama özellikle burada rakip takım taraftarlarının üstün çabalarıyla konuşulan "açılan pankartta mutu yazıyor,hahaha hihihi hohoho".Şaşırmıyorum artık bu şeylere.

Takımımızın mücadelesiyle gurur duyuyorum.Bu sene bütün dış etkenlere rağmen onur mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz.Böyle mücadele ettiğimiz sürece kaybetsek de bir önemi yok benim için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner neler yaptı öyle her aldığından adam geçmesini bıraktım bir sırası pres olayını abarttı soldan pres yapa yapa sağa kanada kadar gelip topu kaptı gerçekten müthişdi, Adam gerçek Fenerbahçeli beyler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hadi yahu biz anlayamamistik onun Mutlu oldugunu saolasin.
    Anlayamamışsın ki Mutu Fenerbahçe'ye hayırlı olsun , Mutu'nun doğum günü kutlu olsun gibi laflar ediyorsunuz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe oyuncularında böyle mangal gibi yürek olduktan sonra bizi Aytekin Durmaz gibileri de durduramaz. Alex'in pozisyonundaki Karabüklü gitsin tiyatrocu falan olsun, sahalarda boşuna harcanıyor. Bienvenu gole gidiyor hakem ortasahadaki faulü veriyor; avantajdan bihaber adam.

Emre, Caner, Mehmet'ten başlayarak tüm oyuncularımızı ve böyle bir ekip oluşturan Aykut hoca'yı kutluyorum. Fener'le kimse başa çıkamaz tezahürattan ibaret değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlayamamışsın ki Mutu Fenerbahçe'ye hayırlı olsun , Mutu'nun doğum günü kutlu olsun gibi laflar ediyorsunuz
    Arkadaş şaka yapıyor. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutlu yazdığını biliyoruz ama bu kadar fanatiklik yapacağınızı bilseydim hiç yazmazdım şahsen.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hakemler kötü ama futbolumuz da en az hakemler kadar kötü dün telegolde izlemiştim
    sabri: hocam bu verdiğiniz kararlarla avrupada maç yönetemezsiniz
    hakem: sizin avrupada nasıl futbol oynadığınızı da görüyoruz sabriciğim
    hakem de haklı gerçekten rezalet bi futbol oyunu var türkiyede
    mesela volkanın 50. dakikasında zaman geçirmeye yönelik hareketleri falan çok rezilceydi bence
    şimdi önümde iki seçenek var
    ya la liga epl izlemicem stslye devam edicem
    yada futbolun zevkine varıp stslye veda edicem gerçekten pskolojim bozuluyo nası bu kadar futbol farkı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz takımla gurur duymaya devam ediyoruz,ilgilenen varsa...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fanatiklik değil ki orda Mutlu yazıyo mutu yazsa bişey demicem hani "L" harfi var orda .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Futbol acımasızdır,böyle pozisyonlarda olabilir. Üzgünüm ancak sahada genellikle galibiyete giden her yol mübahtır,zaten çoğunlukla oyuncular teması hissedince bırakır. Pozisyonu izleyemedim ancak sanırım Adrian'ın Benfica maçındaki pozisyonuna benziyor.

Eğlenmek bile suç olmuş arkadaş,Mutu görse üzülürdü.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Helal olsun oyuncularımıza iyi ki varsın Aykut Kocaman. Hakemin rezil yönetimine rağmen bu maçtan 3 puan almak üstelik 90 dakikayı 10 kişi oynamamıza rağmen sahada 11'e 11'miş gibi oynayarak kazanan oyuncularımıza tebrikler. Bir de yine Bienvenue'nun düşürüldüğü pozisyon vardı, tekrarı vermedi Lig TV, bu da garibime gitti.

Sahayı çok iyi kullanan, top rakibe geçtiği anda presle rakibi boğan bir takım hayali kurduk senelerce. Caner'in üstün çabasına rağmen gereksiz topla oynama sevdası iyi yanlarını da götürüyor. Maçın adamı ise bence kesinlikle Mehmet Topuz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Kasım.2011 at 21:08 Reason: futbol bölümü kuralları -13-

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fanatiklik değil ki orda Mutlu yazıyo mutu yazsa bişey demicem hani "L" harfi var orda .
    Tamam mutlu yazıyor ama fotoğrafa bakınca bildiğin Mutu Takıldık sadece bunun bize mutlu olduğunu anlatıp -kusura bakma ama- tartışma çıkarmanıza gerek yoktu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hakemler kötü ama futbolumuz da en az hakemler kadar kötü dün telegolde izlemiştim
    mesela volkanın 50. dakikasında zaman geçirmeye yönelik hareketleri falan çok rezilceydi bence
    yada futbolun zevkine varıp stslye veda edicem gerçekten pskolojim bozuluyo nası bu kadar futbol farkı olur
    adam hakli beyler ne zaman karsi takima laf atcak diye bekliyordum yorumumu iyi okursan anlarsin ben fenerbahceye laf atmadim sabrinin pozisyonunda elini yere vuruyor ama emrenin dovmedigi kaliyor hakemi o yuzden diyorum"ki hakemlerimiz cok ama cok kotu yabanci hakem sart diyorum algilamanda sorun var gibi

Biz Galatasaray'ın Gaziantep maçı konusuna böyle makara yapmak için girseydik şimdi ne laflar yemiştik.

Bienvenu iyi niyetle mücadele ediyor,fakat çok fazla tek başına kalıyor maç içinde.Bir Niang,bir Emenike değil malesef maç içinde gerek Caner'in gerek Mehmet Topuz'un daha fazla yardıma gitmesi gerekiyor.

Eğitim şart

Quote Originally Posted by nannar View Post
    her maçta hakemler etki eder oldu skora ya da gidişata. onu dinlendir bunu dinlendir,giden puanlar ne olacak bizim ? şaka gibi bir lige dönüştü bu lig. kim şikeci,kim düzenbaz,kim maç alıyor,kim maç satıyor,hangi hakem hangi takımı tutuyor,federasyon hangi takıma köstek,hangi takıma destek oluyor,herşey birbirine karıştı üstüne daha play off getirip bir de 1 günde karar değiştiriyorlar. Allah'ım ne yapsam ne etsem,başka bir spor dalına mı ilgi duysam Türkiye'de ?
    Dart tavsiye ederim Ayrıca oyuna renk katmak adına ligimizdeki türlü hakemlerin, futbolcuların resimlerini üzerine monte ettiğimizde stres atma aracı da olabiliyor. Test ettim, onayladım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu bir pankarttaki yazı Mutu gibi görünüyordu ona espri yaptı arkadaşlar bu kadar ciddiye alacak ne var ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yolumuz açık.. Caner; insan dışı mücadele ediyorsun. helal olsun be sana.. diğer oyuncuları es geçmeyelim. Allah yüzümüzü karartmasın.

Beşiktaş bizi kendi evinde yenemediyse kimse ümitlenmesin biz bu sene yenilmeyiz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yahu bir pankarttaki yazı Mutu gibi görünüyordu ona espri yaptı arkadaşlar bu kadar ciddiye alacak ne var ki ?
    Espri anlayışımız yok bizim Fenerbahçe taraftarları olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Denizli'de Deivid'in nerdeyse ağlara ulaşacak(!) kadar içeri girip dışarı çıkan golünü vermeyen hakem de yine Aytekin Durmaz'mış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    adam hakli beyler ne zaman karsi takima laf atcak diye bekliyordum yorumumu iyi okursan anlarsin ben fenerbahceye laf atmadim sabrinin pozisyonunda elini yere vuruyor ama emrenin dovmedigi kaliyor hakemi o yuzden diyorum"ki hakemlerimiz cok ama cok kotu yabanci hakem sart diyorum algilamanda sorun var gibi
    ben son derece ciddi söyledim haklı olduğunu söyledim ama kimin ne zaman bu kıyaslamayı yapacağını da gerçekten merak ediyordum ne düşünüyorsam onu söylüyorum merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mutu muhabbetini daha fazla uzatmayalım lütfen arkadaşlar.Bu tarz ağır olmayan takılmalara izin veriyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    İçinde barcelona ve real madrid'in olmadığı ispanya ligi maçları türkiye liginden sıkıcı emin ol ya da premier ligden bahsedecek olursak şu an stoke-newcastle maçı oynanıyor izleme şansın varsa aç yarım saat dayanamazsın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aytekin Durmaz 2011-2012 sezonunu erken kapadı. Ha ne oldu oldu STSL'de maç alırsa bu ülkede hakem yetişmiyor demektir. Her zaman hakemlere destek verirdim fakat Alex'in kırmızısı ve Emre'nin sarısının izahı yok. Amatör kümede 30-40 lira karşılığında maç yöneten hakemler böyle hatalar yapmıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

27 oldu.Dik durmaya devam ettikçe de böyle tartışmalar sürecektir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aytekin DurmazSA bizde Durmayız.

Nesil
    2006

Bu gün futbol katliamı ve bu katliam içinden doğan Caner'i izledik...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerle kimse başa çıkamıyor ellerinden gelenleri yapsınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Orda Mutlu yazıyor ve u nun yarısı çıkmamış sadece ama Mutl okuyorsanız bilemicem koskoca L yi görmüyorsanız . Hakem Türk Futbolu'nun gördüğü en berbat hakemdir daha kötüsü yoktur heralde .
    Harbiden mutlu mu yazıyor orada heralde belli sayıda insanın anlayacağı şekilde yazılmış

Şaka bir yana verilmek istenen mesaj alınmıştır ama yine de enstantanelik olmuş

Tebrikler Fener eğer Lugano, Niang, Emenike, Santos kalsaydı ön libero alınsaydı ne olacaktı
    eto'o bitmiş.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri