Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 86.67%
  • Berabere biter

2 13.33%
  • Kardemir Karabük kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: [9.Hafta] Fenerbahçe - Kardemir Karabük

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hakemler kötü ama futbolumuz da en az hakemler kadar kötü dün telegolde izlemiştim
    sabri: hocam bu verdiğiniz kararlarla avrupada maç yönetemezsiniz
    hakem: sizin avrupada nasıl futbol oynadığınızı da görüyoruz sabriciğim
    hakem de haklı gerçekten rezalet bi futbol oyunu var türkiyede
    mesela volkanın 50. dakikasında zaman geçirmeye yönelik hareketleri falan çok rezilceydi bence
    şimdi önümde iki seçenek var
    ya la liga epl izlemicem stslye devam edicem
    yada futbolun zevkine varıp stslye veda edicem gerçekten pskolojim bozuluyo nası bu kadar futbol farkı olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hakemler kötü ama futbolumuz da en az hakemler kadar kötü dün telegolde izlemiştim
    mesela volkanın 50. dakikasında zaman geçirmeye yönelik hareketleri falan çok rezilceydi bence
    yada futbolun zevkine varıp stslye veda edicem gerçekten pskolojim bozuluyo nası bu kadar futbol farkı olur
    adam hakli beyler ne zaman karsi takima laf atcak diye bekliyordum yorumumu iyi okursan anlarsin ben fenerbahceye laf atmadim sabrinin pozisyonunda elini yere vuruyor ama emrenin dovmedigi kaliyor hakemi o yuzden diyorum"ki hakemlerimiz cok ama cok kotu yabanci hakem sart diyorum algilamanda sorun var gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    adam hakli beyler ne zaman karsi takima laf atcak diye bekliyordum yorumumu iyi okursan anlarsin ben fenerbahceye laf atmadim sabrinin pozisyonunda elini yere vuruyor ama emrenin dovmedigi kaliyor hakemi o yuzden diyorum"ki hakemlerimiz cok ama cok kotu yabanci hakem sart diyorum algilamanda sorun var gibi
    ben son derece ciddi söyledim haklı olduğunu söyledim ama kimin ne zaman bu kıyaslamayı yapacağını da gerçekten merak ediyordum ne düşünüyorsam onu söylüyorum merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    İçinde barcelona ve real madrid'in olmadığı ispanya ligi maçları türkiye liginden sıkıcı emin ol ya da premier ligden bahsedecek olursak şu an stoke-newcastle maçı oynanıyor izleme şansın varsa aç yarım saat dayanamazsın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri