Türkiye Kupası 5.TUR
Kariyerimi takip eden Fenerbahçeli arkadaşlarımı yine üzücem ama yapcak bişeyim yok. Taktiği buldum ve bence bu bir bug birde Alex yaşlanmış bu maçta onu farkettim kaçırdı 1-2 pozisyon
![]()
Türkiye Kupası 5.TUR
Kariyerimi takip eden Fenerbahçeli arkadaşlarımı yine üzücem ama yapcak bişeyim yok. Taktiği buldum ve bence bu bir bug birde Alex yaşlanmış bu maçta onu farkettim kaçırdı 1-2 pozisyon
![]()
Abi naptın sen ya takımda dozer falan mı var ? 3 kişi sakatlanmış Fener'den![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
21.HAFTA
Trabzonspor karşısında eksik kalsakta maçı zorda olsa kazanıyoruz yolumuza devam ediyoruz şimdilik bir ara vericem akşama devam edicem merak edenler için puan durumu;
Puan Durumu
VE Ligin Oyuncu Performans Durumları Babovic Show
[IMG][/IMG]
Last edited by perf : 01.Kasım.2011 at 16:55
İyi oynuyoruz transferlerde iyi ama bi nokta var ki Onur'a 25 vermişsin çok gelmiş o umarım bunu karşılar![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Türkiye Kupası Çeyrek Final
5'lemeye devam darısı spurs'ün başına
Tetteh Bangura'yı tetikçi Bangura diye okumuşum
11 Gol atmış.
Babovic canavar![]()
22.HAFTA
Formumuz devam ediyor tüm hazırlıklarımız Spurs'e
![]()
23.HAFTA
Lig sonuncularından Kayserispor'dan alınan şok yenilgi...
![]()
24.HAFTA
Avrupa Ligi öncesi moral depoluyoruz
![]()
Avrupa Kupası 1.Tur 1.Maç
Yenemedik yenilmedik sonuç berabere işler zor...
![]()
Tottenham maçı fena değil. Zaten ligte iyi gidiyorsun... Açıkçası bir ara fener taktiğini almak isterimDaha oyunu alamadım ancak bu kariyeri takip ediyorum. Hamit altıntop'a kaç maaş verdin ? Nerede oynatmayı planlıyorsun ? Taktiğinin dizilişi ne durumda ? Sezon başı Ömer Erdoğan'ı göndermen hata
Sezon başında daha etkili bir sağ bek alabilirdin... Kaleciyi alman müthiş başarı olmuş.
iyi günler
Sentugo.
Emek verilmiş bir kariyer. Çok güzel.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
İşte Hamit Altıntop'un kontratı çok taviz verdim ama yapcak bişey yok...
Nerde oynattığıma gelicek olursa sağ açık olarak oynatıyorum... Beklediğim kadar iyi oynamıyor ama olsun Yabancı kontejanımdan yemiyor ve ben rıdavan şimşek'le oynamak zorunda kalmıyorum ligde![]()
Taktik dizilişlerim şu şekilde birini ligde diğerini şampiyonlar liginde kullanıyorum genelde
Ligde kullandığım
Şampiyonlar ligi Avrupa ligi'nde kullandığım
Ömer Erdoğan'ı satmamın nedeni oyunda artık birini yedek bekletmek çok zor kaptan o ve herkesin moralini düşürüyor onunla yaşadığım sorun bende en kestirmeden satmayı seçtim.. Sağ beke gelince iyi bir türk sağbek öneririsen sevinirim zaten Basser var ve takımın en iyisi konumunda ona birde yabancı bek almak saçma geldi ama şu afrika kupaları yok mu beni bitiren onlar keşke elense ama her sene yarı finale çıkıyor takımı umarım cevaplar yeterli olmuştur...
25.HAFTA
Ezeli rakimiz karşısında zorda olsa kazanmayı biliyoruz yolumuza devam ediyoruz...
![]()
Bursaspor'da Tetteh Bangura Şoku
Mükemmel performansa sahip golcümüz 4-5 hafta sahalardan uzakta kalacak!
![]()
Avrupa Kupası 1.Tur 2.Maç
Kariyerimi takip edenler bu sonuca pek şaırmıycaktır fakat takip etmeyenler peh hilcei diyebilir inanın bende şaşkınım sakatlanan Bnagura yerine oynattığım kiralık golcüm hat-trick yaparak nasıl bir poacher olduğunu bana ve tüm kariyerimi takip edenlere gösteriyor... Şaşkınlık içerisindeyim şok içerisindeyim...
![]()
Son maç şahane olmuş.Açıkcası senden beklerdim böyle bir sonuç.Kariyerini zevkle takip ediyorum umarım uzun soluklu olur.
İşte Maçın Golleri
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Ek8ShZsxzrE&feature=colike"]Goller[/YOUTUBE]
Valla ben kariyeri yeni yapılcak bir stadın ismi benim ismim olmadan bırakmıycam ama ne kadar paylaşıcağım sizlere bağlı sizler memnunsanız takip ediliyorsa devam edicem. teşekkürler yorumun için golleride mutlaka izle beni küçük gördüler full atak oynadılar kontra ataklarla vurdum onları![]()
26.HAFTA
Yorgun takımımız güçlü rakibi karşısında pozisyon bulsada yenilmekten kurtulamıyor... Resmen kendi silahımla vuruldum kontra-ataklarla 2 gol buldular...
![]()
27.HAFTA PUAN DURUMU
Bir maç eksiğimizle 2.durumdayız avrupa kupası lig kupası lig biraz beni zorluyor...
![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=7dHF4RKHl2E"]Serdar Aziz'in Muhteşem Golü[/YOUTUBE]
27.HAFTA
Zayıf rakibimiz karşısında moral topluyoruz...
![]()
28.HAFTA
Rahat bir galibiyeti daha hanemize yazdırıyoruz.
![]()
Avrupa Kupası 2.Tur 1.Maç
Kolay geçicek dediğimiz maçta maalesef yenilmekten kurtulamıyoruz yinede avantajlı bir skor diyebiliriz 1-0 bize yetecek kendi evimizde...
![]()
perf ortak kariyer arkadaşı arayanlarda yazın var ama mesaj gönderilmiyor yapalımmı kariyeR?