Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Çok kötü

1 9.09%
  • Kötü

0 0%
  • Sıradan

4 36.36%
  • Güzel

3 27.27%
  • Çok güzel

3 27.27%
1 ile 30 arası toplam 293 sonuç

Konu: Timsahlarla Sonsuza Kadar... (2. sezon) - Play-Off

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tottenham maçı fena değil. Zaten ligte iyi gidiyorsun... Açıkçası bir ara fener taktiğini almak isterim Daha oyunu alamadım ancak bu kariyeri takip ediyorum. Hamit altıntop'a kaç maaş verdin ? Nerede oynatmayı planlıyorsun ? Taktiğinin dizilişi ne durumda ? Sezon başı Ömer Erdoğan'ı göndermen hata Sezon başında daha etkili bir sağ bek alabilirdin... Kaleciyi alman müthiş başarı olmuş.

iyi günler
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Tottenham maçı fena değil. Zaten ligte iyi gidiyorsun... Açıkçası bir ara fener taktiğini almak isterim Daha oyunu alamadım ancak bu kariyeri takip ediyorum. Hamit altıntop'a kaç maaş verdin ? Nerede oynatmayı planlıyorsun ? Taktiğinin dizilişi ne durumda ? Sezon başı Ömer Erdoğan'ı göndermen hata Sezon başında daha etkili bir sağ bek alabilirdin... Kaleciyi alman müthiş başarı olmuş.

iyi günler

İşte Hamit Altıntop'un kontratı çok taviz verdim ama yapcak bişey yok...

Nerde oynattığıma gelicek olursa sağ açık olarak oynatıyorum... Beklediğim kadar iyi oynamıyor ama olsun Yabancı kontejanımdan yemiyor ve ben rıdavan şimşek'le oynamak zorunda kalmıyorum ligde
    Taktik dizilişlerim şu şekilde birini ligde diğerini şampiyonlar liginde kullanıyorum genelde

Ligde kullandığım

Şampiyonlar ligi Avrupa ligi'nde kullandığım

Ömer Erdoğan'ı satmamın nedeni oyunda artık birini yedek bekletmek çok zor kaptan o ve herkesin moralini düşürüyor onunla yaşadığım sorun bende en kestirmeden satmayı seçtim.. Sağ beke gelince iyi bir türk sağbek öneririsen sevinirim zaten Basser var ve takımın en iyisi konumunda ona birde yabancı bek almak saçma geldi ama şu afrika kupaları yok mu beni bitiren onlar keşke elense ama her sene yarı finale çıkıyor takımı umarım cevaplar yeterli olmuştur...

Mesaj Yetkileri