1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yani kanatlar topu taşırken birilerinin de ceza alanına hareketlenmeler lazım. sen kanatları çizgilere çakıp ileri koşuyu kısıtlarsan mutlaka MC,AMC ve SC lerin koşu yapmaları gerekir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yani kanatlar topu taşırken birilerinin de ceza alanına hareketlenmeler lazım. sen kanatları çizgilere çakıp ileri koşuyu kısıtlarsan mutlaka MC,AMC ve SC lerin koşu yapmaları gerekir.
    Hocam bilgi alışverişinden sonra kendi yaptığım taktik ile 22 maç 18 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldım. Böyle giderse ben bu taktiği paylaşırım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Marquinh0s View Post
    Benim bir sorum olacak.Kendi antreman programımı oluşturdum bende.Youth takım içinde yapmayı düşünüyorum fakat youth training ile normal training'in arasında ne gibi farklar var?Anlatamadım galiba ama neyseTeşekkürler.
    genç antremanında "genç kontratlı" oyuncular çalışır ve normale göre daha az yogunluğu olur. yani fazla yüklenemiyorsun.

Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
    Hocam bilgi alışverişinden sonra kendi yaptığım taktik ile 22 maç 18 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldım. Böyle giderse ben bu taktiği paylaşırım
    işe yaramasına sevindim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri