Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 23.08%
  • Berabere biter

0 0%
  • Fenerbahçe kazanır

10 76.92%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 171 sonuç

Konu: [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Üstüne alınmak niye? Genel bir konuşma yapılırsa dahi niye herkes üstüne alınmak istiyor nedir bu istek?

Son cümle ise gerçekten komik. Karikatürlerden bile daha eğlenceli gelmeye başladı bana bu tip yorumlar,evet kardeşim ben her hafta düşünüyorum bu hafta ne yazsam acaba Fenerbahçe'ye karşı diye.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben düşündüğünüze inanmıyorum zaten her hafta doğaçlama yapılıyo bu yorumlar

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yazmasam çatlarım.

Bir Fenerbahçeli bir şey yazıyor, birisi gelip cevap veriyor, üstüne bir başka Fenerbahçeli gelip sanki ilk mesajı kendisi yazmış gibi aynı yerden devam eden bir karşılık veriyor.

Fenerbahçe taraftarı kadar müşterek hareket edebilen bir kitle az bulunur.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarı müşterek hareket ediyor , diğer takım taraftarlarının da hepsi bir olup cevap veriyor müşterek olarak

Bi yerde bitecekti , başladığı yerde bitti.Sağlık olsun.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Fenerbahçe taraftarı müşterek hareket ediyor , diğer takım taraftarlarının da hepsi bir olup cevap veriyor müşterek olarak
    Benim kastettiğim biraz daha farklı bir şey. Ama bu da doğru ve yerinde bir tespit. Beşiktaş kaybedince Galatasaraylı, Galatasaray kaybedince Beşiktaşlı görünmez ortalıkta; ama Fenerbahçe kaybedince ikisi de ordadır.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Grosicki adamımsın 9 puan geldi reyizden Tebrikler Sivasspor.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İlk başta söylemeye çalıştığım şey buydu benim de.

Bu arada Rıdvan Dilmen'in %100 Futboldaki son yorumları oldukça dikkat çekici.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Yazmasam çatlarım.

Bir Fenerbahçeli bir şey yazıyor, birisi gelip cevap veriyor, üstüne bir başka Fenerbahçeli gelip sanki ilk mesajı kendisi yazmış gibi aynı yerden devam eden bir karşılık veriyor.

Fenerbahçe taraftarı kadar müşterek hareket edebilen bir kitle az bulunur.
    Tamamen ihtiyaç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakemleri olayın dışında tutalım diyoruz ama Fenerbahçe'nin şuan lider olmasında hakemlerin ciddi bir payı var. Bugünde hakkını yiyerek yenilgisinde ciddi bir pay sahibi oldular. Takım iyi oynar, kötü oynar. Hakemin maçı etkileyeceği anlamına gelmez. Kötü oynarken Fenerbahçe puanları aldı. Bugünde kötü oynarken puan kaybetti.

Hakemler hakemliği yerine getirebilselerdi bugün ne Fenerbahçe'nin serisi vardı ne de Fenerbahçe bu kadar sakindi. Bizi bu hale federasyon düşürdü diyerek ortalığı kavuruyor olurlardı. Belki de bu kadar tartışmaya yer olmayan hata Fenerbahçe geriye düşmesin diye yapıldı, bilemeyiz. Çünkü Galatasaray'ın maçlarına baktığımızda hakemler olmayan kırmızı kart oluşturuyor. Beşiktaş'ın Antep maçına bakıyoruz. Aynı olmayan kırmızı kart orada da var. Bu hakemlerin istikrarı mı (!) yoksa engelleme dedikoduları mı onuda bilemiyoruz. Bu takımlar Fenerbahçe'nin önüne geçme imkanını yakaladıkları anda anormal işler dönüyor. Allah 7 aralıkta bizi komik şeylerde korusun.

Hep söylüyoruz ama olmuyor... teoride süper, pratikte dökülüyoruz hep
    Hakemler bu kadar konuşulmasa gereksiz baskı da olmayacak belki üstlerinde. Çok sağlam sinirleri olması lazım insanın karşı koyabilmek için. Her maç tribünlerden öyle ağıza alınmayacak, aşağılayıcı, argo sözler sarfediliyorki adamlara (futbolcular da dahil tabii ki) işlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri gerçekten zorlaşıyor. Toplumsal bir eksikliğimiz, kolay kolayda aşılabilecek gibi görünmüyor. Belki torunlarımızın torunları görür

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar konunun amacını saptırmadan maçla ilgili konuları konuşursak sevinirim.

Ek:Bu şike muhabbetleri yeterince konuşuldu.Ortada yeni bir gelişme yokken ve tarafların birbirlerini ikna edemeyecekleri gün gibi aşikarken,lütfen konuyu baltalamayalım arkadaşlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Yenilmemiz iyi oldu topcuların üstündeki baskı bi nebze olsun azaldı.Şimdi eses ve gençler maçı çok önemli fire vermezsek gs derbisine daha rahat kafayla çıkarız.

Edit:
    r. dilmen: 25 milyon fenerbahçeli'nin duygularıyla oynamayı bıraksınlar artık.. dava sonunda ne olacaksa olsun.. bunları o zaman konuşalım

rıdvan dilmen: aziz yıldırım'ın haberturk'te yayınlanan eşgal fotoğrafı benim fotoğrafımdır; fenerbahçeli çocuğumun fotoğrafıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alexsiz bir Fenerbahçe'nin ne kadar kötü durumlara düştüğünü gösteren bir maçtı. Her zaman söylüyoruz büyük takımsan tek bir oyuncunun yokluğunda bu kadar kötü durumlara düşmeyeceksin diye ama söz konusu Alex olunca ayrı bir parantez açmak gerekebiliyor. Kaldı ki Fenerbahçe'nin bugünkü kötü oyununda yorgunluğun da etkisi vardı ve tabii ki yiğidoyu öldür hakkını yeme Sivasspor'un iyi oyunun da fazlasıyla etkisi vardı

Maçın başından sonuna kadar üstün oynadılar , inanılmaz bir istekleri vardı her bir oyuncu iki kişilik oynadı resmen özellikle Grosicki her iki kanadı da otobana çevirdi diyebiliriz. Galibiyette büyük rolü var. Tebrik ediyorum Rıza hocayı ve talebelerini.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Taraftarlarımız dün takımı karşılamış.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Farklı bir skor beklemiyorum mücadele edersek kazanırız aksi takdirde puan kaybetmek muhtemel.
    Maç öncesi söylemiştim mücadele edersen kazanırsın, Sivasspor daha fazla mücadele etti istedi ve aldı tebrik ediyorum.

Dünkü mağlubiyete iki açıdan bakmak gerekir 1-saha içi 2-saha dışı

Saha içine bakarsak sorumlu olarak %51 Aykut Kocaman'ı %49 Oyuncuları görüyorum. Aykut Kocaman'ın en büyük hatası hatasını görememesi oldu. Şimdi kamuoyunda şöyle bir algı var. Fenerbahçe Alex'siz oynayamaz Oynar merak etmeyin bal gibi de oynar ama bu şekil değil. Alex bir forvet oyuncusu Santrafor değil ! onun için Alex oynadığı zaman kesin 2 hücumcu ile oyunda oluyorsunuz ama o olmadığı zaman aynı taktik varyasyonuyla oynaycaksanız aynı tarzda bir forvet ile oynamak gerekir. Aykut Kocaman'ın Sezer ile başlayıp Semih'i kullanmaması hataydı. 1-0 geriye düşmesine ve atak yapamamasına rağmen Sezer'in yerine oyuna Selçuk'u alması ise felaketti. 2-0'dan sonra Semih'i oyuna alması ise hem komik hem Daumvari'ydi. Oyunculara gelecek olursak sadece 3 dakika üstün mücadele ettiler 90+3 itibariyle. Sormak lazım 90 dk aklınız neredeydi diye.

Saha dışına bakarsak yazıyı yazmadan önce hem burada hemde bir kaç yerde bazı yorumlar gözüme çarptı Fenerbahçe'yi zaten Federasyon koruyormuş yoksa Lider bile olamazmış vs Hem komik hem trajik. 3 Temmuzdan beri bu olayları yaşayan başka bir Fenerbahçe var da biz mi bilmiyoruz ? Sezon başından beri komik uygulamaları Fenerbahçe maçlarında yapan bu takımı kobay gibi deneyen bu federasyon değil midir ? Avrupa kupasında mücadele etmemesine rağmen LİGDE SIKIŞIK FİKSTÜRLE OYNAYAN TEK TAKIM Fenerbahçe değil midir ? Haksız yere başkanını içeriye kaptanını dışarıya takımı sürgüne yollayan BU FEDERASYON DEĞİL MİDİR ?
    Last edited by DisCo : 05.Kasım.2011 at 13:28 Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin %100 suçsuz olduğunu bir yerden mi duydun. 3 Temmuz'dan beri bu olayları boşuna, haksız yere yaşadığını nereden biliyorsun. İlerleyen süreçte aklanırsa o zaman bunlar konuşulabilir. Suçu var mı? yok mu? sorusu sonuçlanmamışken federasyon bizi bu hale getirmedi mi şimdi nasıl kollasın anlatımı doğru teşhis olmuyor. Zaten dedim ya soruşturmayı başlatan federasyon değildir.

Tüm bunların yanında birşey söylemiştim. Bu takım kötü gitmeye başlarsa taraftarı federasyonun yakasını bırakmaz diye. Daha kötü gitmeden ne kadar dolmuş bir psikoloji içinde olduğunu aşağıdaki cümlede görebiliyoruz.

Avrupa kupasında mücadele etmemesine rağmen LİGDE SIKIŞIK FİKSTÜRLE OYNAYAN TEK TAKIM Fenerbahçe değil midir ?
    Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edip üstüne zorlansın diye arka arkaya maç koymuşlar gibi anlam çıkıyor. Samsunspor, Mersin İdman Yurdu vs. vs. vs. vs. Avrupa'da yok ama onlarda aynı sıkışık fikstürle oynuyor. Gerçekten bu federasyon Fenerbahçe'ye ne etmiş öyle.

Nesil
    2006

Dün izlediğim futboldan sonra sadece iki gol yemek çok iyi bir sonuçtur.

Hakem'in hatası oldu; ama bu oyun ile alınan mağlubiyetin mazereti olamaz. Yenilmek bazende iyidir, oyuncular böyle bir serinin ağırlığını kaybetmiş oldular.

Tesadüfmüdür bilmem; ama Sivas ile başlayan seri bir Sivas maçı ile bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce herkesten fazla yapmista bizmi gormuyoruz ? Ne yorgunlugu ?

Ayrica yayinci kurulus cok komik, bukadar yanci yayin olmaz. Kac cm ofsayt ? Diye video yapmislar acaba baska bi takim icin boyle video yaptilarmi bu sezon hic ? Veya 2 hafta once Mersin-FB macinda , Bekirin elle kestigi topa " acaba el varmi ?" diye video niye yapmadilar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Ayrica yayinci kurulus cok komik, bukadar yanci yayin olmaz. Kac cm ofsayt ? Diye video yapmislar acaba baska bi takim icin boyle video yaptilarmi bu sezon hic ? Veya 2 hafta once Mersin-FB macinda , Bekirin elle kestigi topa " acaba el varmi ?" diye video niye yapmadilar.
    Fenerbahçe'li taraftarların taraflı yayın yapıyor diye Digiturk'lerini iptal ettirmelerinden sonra şu dedikleriniz bana çok saçma geliyor.

%51'i Fenerbahçe'liymiş diye biliyorum Digiturk kullanıcılarının. Aşırı tepki verince haliyle hakkımız olan gösteriyorlar artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Beni rakamlar ilgilendirmez. Adamlar yayinci kurulus olarak "ofsayt" kararini vermis bide kac cm oldugunu olcuyorlar. Buna sen hak diyorsun ben tarafli yayin , benimki sana sacma geliyorsa senin dediklerinin bendeki yerini dusun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beni rakamlar ilgilendirmez. Adamlar yayinci kurulus olarak "ofsayt" kararini vermis bide kac cm oldugunu olcuyorlar. Buna sen hak diyorsun ben tarafli yayin , benimki sana sacma geliyorsa senin dediklerinin bendeki yerini dusun
    Ofsaytı ölçmelerinin o yan hakem dışında pozisyonda ofsayt yok diyecek kimse olmamasına bağlıyorum.Dikkat çekiyor tabi neden yaptılar diye sorgulamanız normal zira Manisa maçında da son dakika golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmediğinde Semih'in kaç cm geriden çıktığını gösteriyorlardı.Ancak Bekir'in elle oynamasını karıştırmanızı doğru bulmuyorum.Kaldı ki o pozisyon için de o hakem dışında pozisyona devam diyecek kişi yoktur , haklısınız.Ofsayt'a dönersek ; ofsayt olduğu açıkça görülen pozisyonda ölçülmesinde sakınca olmamalı bence.Özer'in golü kaç metreden attığı da hesaplanmıştı aynı kuruluşça mesela.E hepsi Fenerbahçe'yle ilgili diyecekseniz ona birşey diyemem yayıncı kuruluşa(bkz : fikstür düzenleyicileri) bizim taraftarlarca tepkimiz ortada zaten.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2-3 cmlik hakemin tespit edemeyeceği derecede bir ofsayt olsa ve Ligtv de bu 2-3 cmyi ölçüp hakemi haksız çıkarmaya kalksa dediğinde haklısın. Ama zaten göz var nizam var, televizyondan bile ilk izlenişte ofsayt olduğu bariz anlaşılan bir pozisyondu. Ligtv'nin bu tip uygulamaları tamamen maçları daha renkli hale getirmek için. Yoksa zaten ofsayt olduğu belli olan bir pozisyonun kaç cm olduğuyla kim ilgilenir ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe'nin Beşiktaş,Galatasaray vs. gibi kabarık bir kadrosu yok,bu yüzden her maç en fazla 2-3 oyuncuyu oradan çıkarıp dinlendirme şansı oluyor.

Bu yüzden oyucularımız yıprandılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

forumda bir yerde vardı baktınız mı bilmiyorum. hafta içi kimin en fazla maç yaptığını.. ilk 5 haftadaki fikstrümüzü gördünüz. sonra ne dendi. ilk 5 hafta Fener i vurdu sonrasında sırayla büyük takımları vuracak. vurmazsa o zaman art niyet ararız.(forumdan birisi yazmıştı hatırlamıyorum) hani nerede hala bizi vuruyor diyelim ki; BJK ve TS bizi avrupada temsil ediyor(bu bile gerekçe olamaz,temsil ediyorsa o fikstüre katlanmalı) ama neyse hadi onlara böyle dedik GS ve Bursa nerede? niye hep hafta içi Fenerbahçe oynuyor ?

şimdi çıkmış federasyon aslında Fenerbahçe yi koruyor diyorsanız buna sadece gülerim soruşturmayı federasyon başlatmadı ama bizi bu hale federasyon soktu. tabii anlayana...

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Fenerbahçe Hafta İçi Mahkumu!

Şu ana dek 9 karşılaşmanın sadece 2'sini hafta sonunda oynayan Fenerbahçe, ilk yarı sonunda 5 maça ulaşacak. Galatasaray ve Trabzon 10'ar, Beşiktaş ise 9 maçını cumartesi-pazar oynayacak.

Şike soruşturması nedeniyle ligi bir ay geç başlatan Futbol Federasyonu, bunun üstüne bir de sezon sonunda Play-Off maçları oynanacağı için, zorunlu olarak hafta ortasına da maçlar koydu.

İlk yarıda bu şekilde takımlar 4’er maç oynayacak. Buraya kadar herşey normal. Ancak normal olmayan birşey var. O da, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki 17 karşılaşmanın 12’sini hafta içinde, 5’ini ise cumartesi-pazar günlerinde oynayacak olması. “Bunda ne var” diyebilirsiniz. Tüm takımlar bu şekilde oynasa birşey yok da, ne yazık ki, öyle değil. Fenerbahçe 9 maçının 7’sini hafta içinde oynarken, 2 kez cumartesi-pazar maçına çıktı. Kalan 8 haftada da 5 hafta içi, 3 hafta sonu maçına çıkacak. Ya diğer büyükler? Beşiktaş 5 hafta içi 4 hafta sonu; Galatasaray
    4 hafta içi, 5 hafta sonu; Trabzonspor 3 hafta içi, 6 hafta sonu oynamış.

İlk yarı sonuna kadar Beşiktaş 8 hafta içi, 9 hafta sonu: Galatasaray 7 hafta içi 10 hafta sonu, Trabzonspor da 7 hafta içi, 10 hafta sonu karşılaşmasına çıkacak. Yani Fenerbahçe sadece 5 kez cumartesi-pazar maçına çıkarken, rakipleri bu şansı kendisinden 2 misli fazla yaşayacak. İşte bu tablo Fenerbahçe taraftarını isyan ettiriyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kusura bakma ama işkembeden sallıyosun.. Hemen her pozisyonda olduğu gibi bekirin pozisyonunda da gösterdiler.. Hatta bizzat ligtv'nin sitesinden izledim o görüntüleri.. Lütfen artık yorum yapmak için bi şeyler uydurmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada 8 günde 3 maç oynamışız ve birisi derbi olmak üzere ikisi deplasman.. Varsa böyle fikstürünüz gösterin.. Hemen her hafta hafta içi oynuyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yayinci kurulus hakinda fikrim degismez, sadece bugun yazdigim sebepten dolayi degil bir cok sebebi varda yeri Sivas-Fenerbahce mac konusu degil.

Fenerbahceli oyuncular bence yipranmadi, yetersizlik var belli bolgelerde bu her mac ortaya cikmaz cunki yildizlarin maci alir sana. Dun Alexin bu takimdaki yerini gorduk bir kez daha.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kusura bakma ama işkembeden sallıyosun.. Hemen her pozisyonda olduğu gibi bekirin pozisyonunda da gösterdiler.. Hatta bizzat ligtv'nin sitesinden izledim o görüntüleri.. Lütfen artık yorum yapmak için bi şeyler uydurmayın..
    Yok bide gostermesinler begenmiyorsan yorumu alintilama. 8 gunde 2 deplasman 1 derbi felan gececen o isleri, Trabzonun ayni gunde 2 maci var ona bakarsak Zamaninda bu federasyona en buyuk destek kimden geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu fikstür muhabbetlerine Beşiktaş ile Trabzonspor'u katmamanız gerekiyor.Biz sizden daha çok maça çıkıyoruz zaten.Bunu x günde y maç ortalamasına vurduğunda yine daha fazla oluyor.He Galatasaray veya Bursaspor neden bize göre daha az yoğun maç temposunda ilerliyor derseniz,ona sözüm yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yayıncı kuruluşun pozisyonları ölçüp biçmeye tabiki hakkı var ama bunu tek taraflı değil herkese eşit yapacak.Sonuçta bu kanal ligin tamamını yayınlıyor.Sadece Fener yada sadece Trabzon'un değil.Her takıma eşit mesafede olmalı ama bu zaman kadar çoğu yerde olduğu gibi burdada 3 istanbul takımı korunuyor.Şimdi çıkıp bazıları der nerde koruyorlar vay efenidm öyle birşey yok.Ama var işte öyle birşey sapına kadar hemde.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri