1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Fazla ıvır zıvır kullanıyorsunuz bence o kadar kolay bir oyun değil 2. sezonda cl kazanamazsınız
    Süperligde FB GS BJK TS BUR Gibi takımlarla şampiyon olabilirsiniz doğal fakat anadolu takımlarıyla şamp. olmak ta zor ya fazla save aç kapa yapıyorsunuz yada fazla yardımcı program kullanıyorsunuz. yani hileyle bile 2.Sezonda cl kazanmak zor ken siz kazanıyorsunuz helal diyim

2. sezon sonunda aç-kapa yapmadan, başkaLarının taktiği kuLLanmadan ve abartı transferLer yapmadan BJK iLe ŞL yi aLdım arkadaşım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    2. sezon sonunda aç-kapa yapmadan, başkaLarının taktiği kuLLanmadan ve abartı transferLer yapmadan BJK iLe ŞL yi aLdım arkadaşım.
    Abi sen oyunun ustası olmuşsun.Seni kıstas almamak lazım kolay olup olmadığı konusunda.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi sen oyunun ustası olmuşsun.Seni kıstas almamak lazım kolay olup olmadığı konusunda.
    Yok yahu. Eski seriLerde min.3 sezonda aLmışLığım var ama bu yıL rekorumu kırdım sanırım. Bu kadar erken Beşiktaş iLe ŞL aLmamıştım daha önce
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ustalığını benle yaptığı kariyerde gördük. Neyse...

Oyun her seride kolay olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü takım olursak tüm kupaları oyun bozulana kadar üst üste topluyoruz, güçsüz takım alırsak kabul edilebilir bir zamanda güçlü hale getiriyoruz.

Artık oyunun mantığını anladığımız için bunları yapmak kolay oluyor. Bunun yanında hep bilindik oyuncularla oynuyoruz ve ek olarak oyuncu potansiyelini gösteren programlar kullanıyoruz. Herşey bu kadar lehimize çalışırken, işlerin kolay gelmesi bana göre normaldir.

Bu seride iş daha da kolaylaşmışsa hiç çekilmez.

Mesaj Yetkileri