Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bir Galatasaraylı olarak, (bazı) Galatasaraylı arkadaşların körlüklerine utanarak şahit olmaktayım burada.

Orada Volkan'ı ıslıklayan taraftar, sadece Volkan'ı ıslıklamadı, takımı bitirdi. Rezalet bu başka bir şey değil. Eminim Hırvatlar şu anda maçı kazanmamızdan ziyade şu rezilliğimize bakıp gülüp eğleniyorlardır. Yıllar önceki Yunanistan maçı gibi.

Galatasaray taraftarı terbiyesiz. Volkan'ı ıslıkladıklarının yarısı kadar karşı takımı ıslıklamadılar. Adam gibi tezahürat yapmadılar. Böyle teknik direktörün böyle oyunun olduğu takımın taraftarı da bu kadar oluyor işte. Yazık.
    Kardeşim diğer takım taraftarları nerde o zaman soruyorum sana, milli maç değil mi bu ? Niye Galatasaray taraftarı deniyor ısrarla, şaka mısınız ? Gelsin herkes o zaman maça versin desteğini madem bu kadar iyi biliniyor. Galatasaraylı ıslıklıyor, tu kaka madem gelsin Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Kayserilisi alkışlasın bastırsın ıslığı. Bu biletler sadece Galatasaray taraftarına mı satılıyor ?

Ayrıca takım zaten bitikti. Şu maç 2 saat sonra taraftar yüzünden kaybedilmiş olarak lanse edilecek kıvama gelecek, ben de bu körlüğü anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kardeşim diğer takım taraftarları nerde o zaman soruyorum sana, milli maç değil mi bu ? Niye Galatasaray taraftarı deniyor ısrarla, şaka mısınız ? Gelsin herkes o zaman maça versin desteğini madem bu kadar iyi biliniyor. Galatasaraylı ıslıklıyor, tu kaka madem gelsin Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Kayserilisi alkışlasın bastırsın ıslığı. Bu biletler sadece Galatasaray taraftarına mı satılıyor ?

Ayrıca takım zaten bitikti. Şu maç 2 saat sonra taraftar yüzünden kaybedilmiş olarak lanse edilecek kıvama gelecek, ben de bu körlüğü anlamıyorum.
    Sence bu bir savunma olabilir mi? Bu yapılan terbiyesizliği kapatabilir mi? Daha önce de yapıldı bunlar. Volkan'a sırf antipati duyuyorsun diye ıslıklayamazsın. Kötü oynadı diyen varsa Arda Hamit Burak Emre Selçuk Gökhan Gönül... gider bu. Takım kalmazdı. Önemli olan destek vermek. Volkan ıslıklandıktan sonra sanıyor musunuz ki Arda, Burak gol atınca taraftara koşacak sevinecek? Veya diğer oyuncular? Taraftar takımın arkasında olmalı daima, karşısında olduğu zaman bitti olay zaten. Galatasaraylıyım, Galatasaray'a karşı değil bu laflarım, veya Galatasaraylı oldukları için değil, terbiyesiz oldukları için.

Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Kasım.2011 at 02:27 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Geliyolar zaten gelmiyor değiller,

yalnız sanırım bilmiyosun, Pegasus Tribününde Ultraslana ayrılan bir bölüm var 1. kat orta kısım, hatta koltukları bile farklıdır.. Bu tepkilerin kaynağı o taraf ki, hatta volkan ve emre'nin küfrederken de o tarafa dönmesi bu yüzden..

Mesaj Yetkileri