Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hırvatistan takımı bizim takımın yarısı etmez diyenlere iyi güldüm yalnız. Modric , Corluka , Srna , Oliç hatta ihtiyar Simuniç hangi mevki de onlardan daha iyiyiz ?

Bi Arda'mız var ne yapacağımızı şaşırdık. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış mode - on.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Hırvatistan takımı bizim takımın yarısı etmez diyenlere iyi güldüm yalnız. Modric , Corluka , Srna , Oliç hatta ihtiyar Simuniç hangi mevki de onlardan daha iyiyiz ?
    Ben maddi anlamda yarısı etmez dedim, o da mecazi amaçlı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post

Bi Arda'mız var ne yapacağımızı şaşırdık. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış mode - on.

Arda mı?Ne yaptı maçta yıldızımız?Ben söyliyim hiç hemde yıldızlı hiç.Haaa pardon yaptı sırf 2. maça gitmemek için topa vurdu ve sarı kartı gördü.Böyle zihniyete sahip bir adam benim için yıldız falan olamaz.Skor 5-0'da olsa sen o formayı giymekle yükümlü biri olarak o hareketi yapamazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Arda mı?Ne yaptı maçta yıldızımız?Ben söyliyim hiç hemde yıldızlı hiç.Haaa pardon yaptı sırf 2. maça gitmemek için topa vurdu ve sarı kartı gördü.Böyle zihniyete sahip bir adam benim için yıldız falan olamaz.Skor 5-0'da olsa sen o formayı giymekle yükümlü biri olarak o hareketi yapamazsın.
    İşte bende onu diyorum ama yanlış anlamışın

Mesaj Yetkileri