Bie dakika. Biz bunu 2 sene önce yapmamış mıydık? Ah şimdi hatırladım. Yeniden yapılanmaya gitmiştik. E ne olacak canım feda ederiz önümüzdeki kupaları, alttan gelen biraz daha genç oyunculara şans veririz. Baktım onlar da mı olmuyor daha yeni oyuncular deneriz. Denemek bedava zaten. 8-10 değil 20 kişi gönderelim.
Ne kadar kolay yakıp yıkmak, vazgeçmek. 2008'de Hırvatistan çeyrek finalde bize elendi,biz yarı finalde Almanlar'a kök söktürerek elendik. Ardından Dünya Kupası'na gidemedik. Hırvatistan da gidemedi. Yıl neredeyse 2012. Hırvatistan aynı oyuncularla aynı teknik direktörle karşımıza çıkıyor ancak biz yeniden yapılanmış, hocamızı kovmuş ve büyük bir teknik adamla yolumuza devam ediyoruz. Sonra karşı karşıya geliyoruz ama o da ne adamlar evimizde 3 atıyor ve biz yokları oynuyoruz. Bu güne kadar takımda hiç ışık görememek de ayrı bir şey.
Yapmayın etmeyin. Bakın ben burda Hiddink'i savunmuyorum bilhassa gitmesini isteyenlerdenim. Fakat kadroyu yeniden yapılandıralım, gençlerin önünü açalım laflarıyla bir yere varılamaz. Yazıktır.