-
Boyle bir pozisyonun mac motorunda gecmis olmasi da hayli ilginc. Bu yonden Fm12 cok cok ilerde diger serilere gore. Emre zaten FIFA dan alintiyla konuyu aciklamis, bence bu yeterli.
Bana kalirsa da Muslera ihtar alarak pozisyon gecilmelidir. Neticede gol atilmis, kirmizi agir olur. Hem penalti hem kirmizi karari da su aralar futbol dunyasinda tartisiliyor zaten. Belki penaltinin gol olmasi ihtimali %100 degil[Uruguay-Gana 1/4 Dunya Kupasinda oldugu gibi
] ama bu degerlendirme takimi bi hata yuzunden 2 kere cezalandirmak demek oluyor. Bence agir bi karar, bu kural gozden gecirilmeli.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules