Quote Originally Posted by devrimdivrik07 View Post
Uzun toplarla , ara paslarla rakip savunma arkasına süratli forvetlerimi kaçırarak oynamak istiyorum ancak bir türlü tam anlamıyla bunu başaramadım.Bunu yapabilmem için taktik ayarlarımı hassasiyetlerini nasıl ayarlamalıyım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
forvetler poacher olacak. orta alan ve savunma beklerin de pek topla koşmasın.orta açmasın. bol bol ara pas denesin.

Quote Originally Posted by meric View Post
hocam geçmiş maçlarda dersler çıkarıp her türlü ayarlamaları yaptım.Kadro kurarken form durumları-skills vs herseye baktım ve 4-1-1-2-2 (dm-mc-aml-amr) taktiğiyle çıktım. kadrom: buffon-de grossi-chellini-bonucci-lichsteiner-pirlo-vidal-pepe-krasic-del piero-toni..üstelik toni gol atmasına karsın catania ya deplasmanda 1-0 galipken 2-1 yenildim yani insanın sinirleri bozuluor.Artık nerde hata yaptım çözemiyorum bi fikriniz var mı?
taktiği sürekli kurcalamak yerine uzun süreli bir dene bakalım

Quote Originally Posted by atakan89 View Post
hocam ben taktik indirdim ama nasıl oyuna monte edicem
belgelerimdeki fm klasörünün içinde tactics klasörüne atacaksın önce taktiği.sonra oyundan taktik ekranından manage tactics yazan kısımdan girip import tactic diyeceksin.oradan yüklediğin taktiği bulursun